Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Vizitator bb_yasmi
Postat

as vrea sa incep sa fac ceva masaj, impachetari, vacuum....dar nu pot sa ma hotarasc ce sa aleg....ca sunt o gramada de procedee...cum se procedeaza?? iti recomanda la salon ce sa faci in functie de nevoile tale??

ati facut vreun procedeu?? care si efect a avut??

"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"id="red">

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat
Buna bb_yasmi,daca doresti sa incepi sa faci anumite procedee de intretinere corporala ar trebui sa mergi la un salon specializat, acolo vei gasi personal specializat unde ti se va face o diagnoza dupa care te vor indruma in functie de "probleme" sa faci anumite tratamente corporale.In Timisoara vei gasi destule saloane de specialitate unde sa te "rasfeti"[:)]
Vizitator bb_yasmi
Postat

karla, multumesc. tocmai am primit un raspuns de la preference MG ROMANIA.sunt cam scumpi dar mi-a placut ce aparate au. mi-au spus ca se face o diagnosticare si in functie de ea se fac abonamente personalizate.

din ce m-am interesat si am gasit , sunt doar 3-4 saloane specializate cu aparatura de ultima ora.

"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"id="red">

Postat
Da,sunt doar cateva saloane care sunt dotate cu aparate nou aparute,acum depinde de ce ai tu nevoie sau de ce tratamente doresti sa beneficiezi.Eu merg la un salon de acest gen in P-ta Istria si sunt foarte multumita,rezultatele bineinteles fiind pe masura.[:)]
Vizitator bb_yasmi
Postat

karla, pt vergeturi si tonifiere, fermitate. tu pt ce mergi si s au vazut rezultatele imediat??

Postat

Acum merg pentru intretinere,mergeam pentru o celulita de grad 2(am facut impachetari) si Cellu M6.

Vergeturi,de care? ca sunt doua tipuri cele rosiatice (nou-aparute), care apar primele si au sanse sa dispara, si cele mature, de culoare alba, care sunt permanenente.

Inca nu se stie vreun tratament cu efect garantat in vindecarea sau prevenirea vergeturilor, exista doar solutii care reduc vizibilitatea lor.

Poate ai auzit de ThermaScan,un tratament si pentru vergeturi.Cat despre fermitate,tonifiere,sportul este cel mai bun!

Vizitator bb_yasmi
Postat

karla, e vb de mezoterapie + IPL, costa in jur de 310 ron sedinta. vergeturile sunt "proaspete" rosii, le-am facut in sarcina, cand am pus 25 de kg si apoi le-am dat jos in primele 3 luni pe aproape toate. stiu ca nu se duc 100 % dar se reduc ffff mult.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...