Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 208
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 52 printeseid="red"> [zana] si 53cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [copil]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [copil] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [copil] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [copil]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [copil]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [copil]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [copil]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">22 august - [copil] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [copil] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [copil] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [copil] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [copil] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [copil] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [copil] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [copil] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [copil] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [copil] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [copil] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [copil] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [copil] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [copil] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">6 septembrie - [copil] Alexandru Gabrielid="blue"> id="size2">3600g , 51cm ,APGAR 9 , dr Varlas Valentin ,spitalul Filantropia id="size1">Nicoleta15id="purple">id="size2">
Postat
Postat

Cristinico, stiu ca la mine te referi, uite o [flo] si doi [pup][pup] galbejiti daca chiar asa rau te-am suparat.

Nu asta am vrut, dar daca asa mi-a iesit, imi pare tare rau.

Cum sa pleci tu si sa nu ne mai scrii ce face tizul? Pai cati Raducu sunt p'aci?! [iartama] daca te-am suparat asa tare.

Nerantula, noi n-am mai iesit in doi dinainte sa se nasca Radu...

Seara, de cand s-a nascut Teo ca nu am cu cine sa-l las dupa ora 6PM. Iar la film, de cand eram gravida cu Teo, ca faceam pipi din juma in juma de ora si asa am ramas.

Oricum, nu cred ca as concepe o masa in doi... sau un film fara intreruperi sau re-play... mi s-ar parea tare trist.[:D]

Ada, mama de baieti:

Teo [bonjovi] (10a4a2007) si Radu [copil] (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Postat

Help!

Unu: Am uitat cine spunea de saltea izopren luata din Metro, aceea din bucati care se imbina ca un puzzle. Din care Metro? De mult?

Doi: De unde luati voi foi de placinta? Nu ma refer la aluatul congelat ci la foile subtiri, proaspete?

Multumesc

Nausicaid="teal"> si Aniaid="pink">

pozeid="teal">

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

id="right">id="size1">id="teal">
Postat

Neata si de la noi,

Sper ca mamicile cu puiuti cu febra sa vina azi cu vesti mult mai bune. Asadar, Nerantula, Muuh, va asteptam[flo]

Felicitari proaspetilor dintosi - Anda si Andrei. Noi deocamdata n-avem niciun semn, dar si cand vor aparea sa te tii[:)]

CD, felicitari pentru mutare si sper ca Mikul sa se acomodeze cat mai repede si sa scapati de stresul analizelor. Pe unde v-ati mutat?

Eu azi sunt foarte bine dispusa, cu toate ca azi-noapte am dormit legat cam 2 h din cauza de bebelina maraita si fara stare (nu stiu din ce motiv). V-am zis acum cateva zile ca sunt in cautare de bona si am plasat un anunt pe DC la mica publicitate. Eh, in urma lui m-a sunt o doamna cu o voce foarte calda, care am decoperit ca e chiar vecina cu noi - sta intr-un bloc vecin. Azi ne-am intalnit si ne-am placut reciproc, iar de maine vine la noi. Sa ne tineti pumnii sa fie bine in continuare.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Nausica
Help!Unu: Am uitat cine spunea de saltea izopren luata din Metro, aceea din bucati care se imbina ca un puzzle. Din care Metro? De mult?
align="right" id="quote2">[:-)))] ce tareeee.Paula, tu ziceai. Ca am salvat poza, uitasem. Si m-am uitat acum si la alte poze din albumul tau si, ce mai, sa-mi pice fata. Pai bine mai, noi ne intilnim in parc aproape in fiecare zi si ne stim de la Vania si n-ai zis si tu o vorbulitza aici pe forum? Te mai vazusem intr-o poza mai de mult, cu mamidestefan parca, si am tot vrut s-o intreb daca esti si tu pe forum. Oricum, hai noroc!Nausicaid="teal"> si Aniaid="pink">pozeid="teal">
______________________________________________________"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
id="right">id="size1">id="teal">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...