maddy2526 Postat Mai 3, 2009 Raport Postat Mai 3, 2009 Buna, Am deschis acest subiect in speranta ca voi gasi si alte paciente ale doamnei doctor Cristian Rodica si vom putea impartasi pareri. Eu am citit si lucruri bune dar si lucruri rele despre dansa dar ceea ce ma sperie este faptul ca am inteles ca exista posibiliatea sa nu te asiste la nastere. [gravi] 12+ Citează
achimramona Postat Iunie 1, 2009 Raport Postat Iunie 1, 2009 buna maddy, vreau sa-ti raspund si eu sunt pacienta d-nei dr si cu mine s-a purtat exemplar in niciun caz nu-mi vine sa cred ce spui tu acolo, sa nu te asiste la nastere. De unde ai scos-o pe asta? iti faci frica si rau singura. sa stii ca nu intotdeauna ce scrie pe forum este si real, stai linistita si ai incredere in tine si in medicul care iti monitorizeaza sarcina, fi optimista ce Dumnezeu http://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_12.gif Citează
maria_me_31 Postat Iunie 2, 2009 Raport Postat Iunie 2, 2009 Draga Maddy, ma bucur ca ai deschis acest subiect. Si eu sunt la Dna Dr Cristian Rodica, mi-a fost recomandata. Vreau sa spun ca eu am o mare nemultumire in sensul ca ma pune sa ma duc la cabinetul de la clinica particulara Saint Lukas unde ma obliga sa fac analizele si consultatiile contra cost si te asigur ca nu sunt preturi mici , avand in vedere ca eu am posibilitatea prin compania la care lucrez sa merg la o alta clinica partic. f buna si sa fac gratuit acestea dar ea nu este de acord - trebuie sa cotizez la cabinetul ei. Nu stiu dc sa mai continui cu ea pt ca nu mi se pare firesc plus ca atunci cand imi facea eco tv ma lasa cu "sonda" (dc pot sa-i spun asa) in mine si ea se ducea la birou cand ii suna telef si te asigur ca a facut asta de 4, 5 ori. sunt curioasa ce experiente ai tu cu ea - tinem legatura Citează
roxanaavram Postat Iulie 6, 2009 Raport Postat Iulie 6, 2009 Buna Maddy, Sunt mamica unei fetite superbe nascuta la 18 februarie anul acesta sub supravegherea dr. Cristian. Nu stiu cum este cu asistarea la nasterea naturala caci eu am ajuns pana la urma la cezariana din cauza cordonului ombilical. Ce pot sa iti spun este ca e un doctor super. Cel putin asa a fost cu mine. Este adevarat ca raspunde la telefon in timpul consultatiilor, dar, crede-ma, ca daca esti tu cea care suna ti-ai dori sa iti raspunda caci nu o suni de placere, o suni ca ai o problema. Oricum, chiar daca raspundea nu statea la discutii. Iar daca era in mijlocul unei eco imi comunica acest lucru intrebandu-ma in acelasi timp daca e ceva urgent care nu sufera amanare deloc sau pot reveni peste un anumit interval de timp. Ce pot sa iti spun este ca ii datorez viata fetitei mele iar pentru asta nu imi va ajunge tot timpul din lume pentru a ii multumi. Si aceasta pentru ca in ciuda faptului ca multe mamici acuza doctorii de la Elias ca nu accepta cezariana nici la nevoie din cauza ca Pr. Vladareanu nu ar aproba, eu pot spune ca atunci cand doctorita Cristian a vazut ca bb intra in brahicardie in timpul travaliului l-a chemat pe Vladareanu care a decis operatia imediata. Iar cand doctorita a intrebat :"unde? salile de operatii de la maternitate sunt ocupate", dansul a spus:"voi pregatiti-o sa o duceti ca fac eu rost imediat de sala". Si asa am ajuns sa fiu operata pe etajul 1, adica la ginecologie, si sa imi vad fetita de abia dupa mai mult de 24 de ore :-((( caci si la terapie am stat tot acolo. Insa cu toate aceste probleme, datorate dublei circulare de cordon si a prezentarii sub forma de esarfa (pe scurt fetita mea s-a infasurat complet in cordon dupa ultima eco facuta la 36 de saptamani) suntem bine si sanatoase. Probabil voi sta toata viata cu o mica spaima datorita scorului apgar mic la nastere (deoarece 30 de sec a trebuit pusa la oxigen a primit nota 7) insa daca ar fi sa imi aleg din nou doctorul sunt sigura ca as face aceeasi alegere. De asemenea, am ramas uimita - dupa ce citisem tot felul de lucruri privind banii care trebuie dati la elias in toate partile - ca nu erau decat falsuri, cel putin cand am fost eu acolo adica in februarie 2009. Medicul anestezist a refuzat categoric sa primeasca ceva, neonatoloaga era sa ma dea afara din sectie cand am vrut sa ii dau, asistentele te tratau la fel de bine si daca dadeai si daca nu, doamna doctor a facut tot posibilul sa ma evite in salon tot din acest motiv. Iar aceste lucruri erau valabile si pentru internarile normale. Eu am fost acolo o saptamana si la 26 de saptamani cand din cauza stresului de la munca mi s-a scurtat colul brusc, am avut o hemoragie usoara din acest motiv si o multime de contractii. Lucrurile de mai sus legate de asistente si de doctorita au fost valabile si atunci. Mai mult, si atunci, ca si la nastere,doamna doctor a avut grija ca, chiar daca dansa nu a putut veni sa ma vada [de exemplu duminica sau in sambata externarii, avand absente bine motivate :-))))]sa vina sa ma vada rezidentul cu care lucreaza. Mai mult mi-a acceptat rugamintea de a mai ramane o zi suplimentara cu bb in spital caci nu avea cine sa vina sa ma ia in ziua cand trebuia sa ma externeze. Ca sa inchei, este o doctorita foarte sufletista pe mana careia m-as da oricand. Ma indoiesc, cunoscand-o asa cum o cunosc ca nu ar participa la nasterea naturala. Poate doar daca ar avea ceva probleme personale sau ar fi in concediu ceea ce nu stiu cat tine de dansa. Caci are foarte multe burtici in urmarire si iti dai seama ca daca ar amana CO pentru fiecare ar muci zi lumina ceea ce ar fi imposibil. Cred ca nici un doctor nu poate sa iti garanteze asta. Daca mai ai intrebari te astept. Sanatate multa si tie si "burticii" si sa ai o sarcina super usoara si o nastere la fel. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.