Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

CAP 1 - GENEZA PLESNELII [:D]- pe 16.11.2008 ora 01:04:32id="red">id="size3">

CAP 2 - OBRAZU' HALALALT [:D]

CAP 3 - CRACIUN FERICIT [aho]

CAP 4 - LA MULTI ANI [aho]

CAP 5 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))]

CAP 6 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))] - Capitol terminat in 8h 1m 29s!!! pe 01.01.2009id="red">id="size3">[:D]

CAP 7 - 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))]

CAP 8 - Alaturi de Gabitza [ruga]

CAP 9 - La multi ani, Ioanelor ! [s]

CAP 10 - Cele mai jenante... [:-)))]

CAP 11 - Cele mai jenante locuri [sex] - Capitol terminat in 8 ore si 2 secunde id="size4">[:D]id="red">

CAP 12 - Cele mai ciudate locuri [sex]

CAP 12bis - Spovedania... [popa]

CAP 14 - Sex, bascalie and rock'n'roll [sex] [:D] [roker]

CAP 15 - La multi ani,Misha![flo]

CAP 16 - pentru SONIA![majoreta]

CAP 17 - EMMA ramai cu noi![pup]

CAP 18 - EMMA ramai cu noi![floare3]

CAP 19 - Iubire pentru EMMA![grup]

CAP 20 - WOW![wow]- Sarbatorim 20 de capitole cu multa dragoste! [grup]

CAP 21 - Alarma!!!!![:D]

CAP 22 - La multi ani Alex![s]- Capitol terminat in 8h 16m 29s!!! pe 01.02.2009id="red">id="size3">

CAP 23 - Alaturi de Gabitza [grup]

CAP 24 - Alaturi de Gabitza [grup]

CAP 25 - Nu suntem acasa [recevere]

CAP 26 - Acu' ce mai facem? [alcool]

CAP 27 - Ce ne enerveaza?[:(!]

CAP 28 - Ce faceti dupa... ? [xinpat]

CAP 29 - Ce ne bucura? [:D] [olala]

CAP 30 - Amintiri de demult [hippi]

CAP 31 - Alaturi de Gabitza!! [grup]

CAP 32 - O floare pe nume Emma! [grup]

CAP 33 -SONIA AUDE!!!![batetoba][batetoba]

CAP 34 - [ruga] pentru Emma

CAP 35 - EMMA INVINGE cancerulid="size1">!!!! [olala]

CAP 36 - EMMA VA INVINGE !!! [cavaler]

CAP 37 - EMMA VA INVINGE!

CAP 38 - Emma, ingeras iubit [q]

CAP 39 - Happy Easterbunny !!! [paste][iepu]

CAP 40 !!! - Sfaturi de la babe[wow]

CAP 41 - Brainstorming![mariaj] [batcap]

CAP 42 - Perle de barbati cuminti[pk]

[ruga] Drum bun spre lumina, ingeras scump! [ruga]id="green">

Povestea unui licuriciid="size2">

Suntem alaturi de KAY si de SONIUTZA,

vom fi intotdeauna in gandurile noastre cu Dodo-pui, mamica de invingator,

iar pe MIHAITZA il pupam duuuuuulce si ii uram sa creasca mare si sa se bucure de viata.id="red">id="size3">

Bine ati venit in CLUBUL DE NEBUNI!!!

id="size5">id="Comic Sans MS">

[foto]PRIMA INTALNEALA A NEBUNAKELOR - comentata, desigur [foto] [:D]

[foto]Hard Rock Intalnire (08.02.2009) [foto] [cheers]

[s] [s] [s] [s] [s] [s] [s]

[s] Sarbatoritii luniiid="red"> MAIid="size3">id="blue"> [s]

16.05.1972 - Dan (sotul lui Dodo-pui)

19.05.1977 - Ariel_7000 (Alina)

21.05.1976 - Romana 74 (Ioana)

24.05.197* - Tzuni (Mihaela)

30.05.1973 - Kokiy (Iulia)

id="green">

TESTE pentru a intra in CLUB!
id="size4">id="Georgia">id="maroon">

- ATENTIE!! Toate testele trebuie sa le treci! -
id="Georgia">id="maroon">

PROBA ELIMINATORIE!!!!-FACETI LA FEL CA EA-id="red">

1. Testul lui Gabriella1 - alias Coana Mareid="red">:

1. bati 3471 matanii in fiecare zi pentru indreptarea mintilor noastre plus inca 2862 special for me ca la mine s-a pus diagnostic de "irecuperabil"

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Sa traiti [8D], permiteti sa raportez!

Pe 1 mai am fost la nasi si ne-am plimbat cu bebelinele in parc si pe 2 si 3 mai curatenie si mancare, cum ii shade bine unei mame gospodine! Aseara am iesit cu sotul si cu un amic la o berica si apoi acasa repede sa prindem ultimele minute din meci...In caz ca nu v-am zis sunt dinamovista infocata, dar aseara am zis sa nu mai mergem pe stadion ca ne-am enervat ca echipa joaca prost...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Puppa
Sa traiti [8D], permiteti sa raportez!Pe 1 mai am fost la nasi si ne-am plimbat cu bebelinele in parc si pe 2 si 3 mai curatenie si mancare, cum ii shade bine unei mame gospodine! Aseara am iesit cu sotul si cu un amic la o berica si apoi acasa repede sa prindem ultimele minute din meci...In caz ca nu v-am zis sunt dinamovista infocata, dar aseara am zis sa nu mai mergem pe stadion ca ne-am enervat ca echipa joaca prost...http://picasaweb.google.com/cristina.catanahttp://puppa.wordpress.com/
align="right" id="quote2">Puppa,nu ne-ai zis ca esti dinamovita,da'eu m-am prins dupa postarea ta de aseara...[:D]bun,una bucata stilata,a raportat,who is next?[:-@]MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui MihaitaDespre noi,aici!A&MBAZARUL LUI MIHAITA
Postat

Hai si io...[:D]

1 Mai - gratareala si distractie la Anda...s-a incins un fotbal in nocturna in curtea ei...am ras de ma durea burta...

2 Mai - dimineata treburi rapide prin casa,shopping cu d-ale gurii si cascat gurile prin magazin,apoi friptureala acasa,pe gratarul cu apa,mers cu porcii pe campiile lui Orfeu si pe inserat am plecat in explorat coclaurile judetului Timis...am descoperit o padure minunata dupa Recas,de am ramas muti...drept pentru care am decis schimbarea locatiei de iarba verde.

3 Mai - frecangeala prin casa,pana catre 12...am apucat si eu,in acest timp,sa-mi prashesc picioarele,la ce buruieni imi crescusera pe ele,ma riscam sa-l pierd pe Marius prin stiufarisul ala....apoi aam mers la expozitia de catei,unde am admirat diverse rase si cel mai tare ne-a distrat Yorkshaier Terrier....drept pentru care au fost "botezate" de noi,rasa de "printese"....erau tare haiosi cu funditele lor pe cap....Urmeaza,in seara asta,sa facem cu totii baie si sa ne pregatim pentru maiine,ca o luam de coada...

S-a cam terminat cu liberele....[q]

Tzuc fetele zapa...[pup]

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Postat

ola ~!

si eu [:D]

am tras o spaima azi... am culcat copilu, cu aparatele ca sa auda povestea. adoarme infanta, totul bine si frumos si dau sa ii scot aparatele... stangul... ioc. nimic. nici un sunet !!! moaaaama, ma trec toate transpiratiile, ma apuc sa jelesc puternic (in sinea mea) o iau, o pun la ea in patut si ma incep sa ma vaicaresc ca uite ce s-a intamplat, ce nenorocire, ce ma fac... si dasteptu meu ma anunta ca a pus el probabil bateria invers. [bang] si ghici ce? chiar o pusese invers !!! sa nu-i dau in cap cu ele ? am trecut si de acest incident si m-am retras pe balcon sa respir nitel. ca sa nu se laase cu sange...

va [pup] si mai revin !

************************************************************************************

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.roid="red">id="size4">

oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">)

[yum] "]asa creste Soniaid="red"> : intr-un an

[foto]Sid="size3">

www.helpsonia.com , povestea Sonieiid="purple"> , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! id="red">

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."id="green">id="size2">

Postat

[hopsieu]

am vb cu proaspata viitoare mamica. e dusa rau. cica nu e inca lehuza, astept cu interes intalneala cu ea.

din filmul vecina, episodul...fara numar....iaca ce am mai aflat.

intr-o searaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

ca de obiceeeeeeeeeeeeeeeeei...

se auzeau zgomotele de rigoare, inclusiv celebrul, de acum, oh my god, oh my god.

si....io...in istetimea mea proverbiala, zic, ia sa vad domle di undi vini ...

siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

ma asez in poziitia patrupedului lu'MB...si pun urechea la podea.........

ce credeti????LUD AND CLEAAAAAAR!!!

doamne cum de nu mi-a venir ideea mai repede.

ca sa fiu sigura ca imaginatia mea dementa nu imi face figuri...chem si organu , ca deh! el are urechea fina.

vedict! pozitiv!

asa ca...de acu astept sa imi vina ideea desteapta sa declansez un razbel civic.

pana una alta...m-am gandit sa printez si sa ii trimit ASTAid="red">id="size6"> in posta personala.[pk]id="blue">

mami Ruxandra, in plina forma[aerob]pentru Andrei Tudorid="size4">id="Script MT Bold">,cel mai nazdravan[copil]id="maroon">

[flo]poezici pentru mamici si pepenasi[flo]id="teal">

poezii mai serioaseid="purple">[cit]

Andrei Tudorid="size4">- minunea noastra -The Storyid="red">[pk]id="size1">id="Comic Sans MS">

...inseamna

ca infinitul si-a gasit limite

ii zarisem grimasa

zvarcolindu-se-n catuse de fier

aripile sunt inutile acum

chiar si cenusa...

id="brown">id="Script MT Bold">
Postat

Asa dei sa raportez si eu.

Pe 1 si 2 am fost mama singura cu copil asa ca

pe 1 mai ne-am plimbat prin tot Herastraul (ba chiar de 2 ori as zice) si apoi am vizionat Lilo si Stitch

pe 2 mai am dormit tarziu [:D] si seara am fost in IOR la concert Sistem, Vita de Vie si Holograf.

pe 3 mai, in sfarsit la pachet cu organu' am fost la gratare, cantat la chitara cu prietenii [:D]

Faza nashpa e ca organu a dat cu masina intr-o caprioara. Cred ca in mod normal mi-ar place caprioarele dar acum le urasc ca ... nu mai am proiector, masca sparta, aripa indoita si spoiler spart. Si animala a plecat pe picioarele ei ... deci evedata fiind de la locu' accidentului, noroc ca isi lasase parul pe tot spoilerul si a vazut politistu'

Mai frate da' ocolu' silvic sau ma rog, alu' cui e caprioarele astea, nu poa' sa faca si ei un gard ceva, sa nu mai sara animalele in strada???

Ca nici pe departe nu era al meu singurul accidentat de caprioara, se intampla destul de des in zona aia ... cica politistu' i-a zis ca trebuia sa fi dat mai tare in ea, faceau si ei o friptura [:D]

Sorana si Monica (6 ani)

"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Postat

bey,eu chiar asa m-am tacanit?! [alcool]

nu am dat raportul?

parca zisei pe undeva ca am fost la gratar, la km 36[:D]

asta pe 1 mai,ca pe 2 si 3 am sarbatorit prin munca,fiecare cu ce a avut...

si acum o luam de la capat,tot cu munca [q]

sorana,nashpa faza cu caprioara [bang]pacat de masina!

Alaturi de SONIA[floare3]

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA[floare3]

si nu in ultimul rand donu'Bodo[floare3]

Vio [trombon],mamica lui MIHNEA [avion] viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...