Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Fetitei mele in clasa 5 ,i-am gasit un bilet de la un baiat din clasa 9,pot zice de dragoste.Primul impuls ,va da-ti seama care a fost.M-am stapanit si am inceput sa discutam rational.Dezamagire totala ,in cateva minute s-a transformat discutia amicala,intr-una cum aveam cu mama mea si juram ca eu nu voi face asa.Sunt extrem de suparata.Ce ma sfatuiti?Situatia ma depaseste total.Multumesc frumos.
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Pai ce sa faci? sa-i fii prietena si sa te asiguri ca nu o indepartezi de tine. Baiatul de clasa a IX a probabil chiar e indragostit, e adolescent. Fetita ta intra si ea la pubertate, o sa aiba o gramada de intrebari si trebuie sa aiba curaj sa ti le puna. Nu e nimic dramatic in biletelul ala, e frumos (chiar daca e mai devreme decit te asteptai). Va trebui sa-i explici acum ce te pragateai sa-i spui pe la 16 ani (probabil :)). Adica sa-i spui cum functioneaza organele genitale, ce e cu relatiile intre o fata si un baiat si de ce fiecare lucru trebuie facut la timpul lui. Fluturasii in stomac si biletele sint ceva normal (eu am inceput prin clasa a VIIIa :)), nu te mai enerva si mai ales nu-i tine discursuri materne gen: "dragoste iti trebuie tie la virsta asta? treci si invata, vezi, d'aia ai luat 8 la mate pentru ca ai numai aiureli in cap" :))
Postat

Eu i-as spune ca sunt de acord cu relatia lor, cu conditia sa ii cunosc, atat pe el, cat si pe parintii lui.

Diferenta de varsta, pe mine m-a alarmat; intr-un fel simti la 11 ani, in alt fel, la 15 ani.

Da-i voie sa fie prietena cu acest baiat, dar ia legatura si cu

parintii lui.

Edit : La aceasta varsta, mai important este sa-i explici consecintele unei relatii sexuale, decat cum functioneaza organele sexuale. La 11 ani, preocuparile ei nu trebuie sa fie : " oare m-as simti bine daca as avea raporturi intime cu baiatul care imi place ? ", ci, mai degraba : " mai bine astept pana voi fi suficient de matura, sa nu raman insarcinata sau sa iau o boala venerica. "

allinta

A fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.

Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS">

Postat

Pentru mine nu ar intra in discutie asa ceva, la 11-12 ani fata e un copil, la 15-16 ani baiatul e adolescent. Preocuparea lui principala este cel mai probabil sexul iar fata e mult prea mica sa poata negocia o relatie de la egal la egal cu el. Proabil motivul pentru care a fost targetata este tocmai varsta mica si faptul ca poate fi o 'victima' usoara. Eu as lua legatura cu baiatul si parintii lui si le-as pune in vedere ca nu sunt de acord cu nici un fel de relatie, indiferent de cat de nevinovata este. Cred ca la varsta fetei poti fi ferma in problema asta fara nici o discutie. Nu zic sa tipi si sa te apuci sa jignesti sau sa te porti urat. Este extrem de important la varsta asta sa aiba fata incredere in tine, sa simta ca poate sa vina sa-ti ceara ajutorul sau parerea.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Postat

Bird, daca mama devine inamicul public nr 1, fata s-ar putea intalni pe ascuns cu baiatul. Este mai bine ca mama sa fie apropiata de fiica, sa nu ii interzica fatis, ca nu este de acord, dar sa supravegeze ceea ce se intampla intre ei si, foarte important, sa ia legatura cu parintii baiatului.

allinta

A fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.

Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS">

Postat

Sa ai o discutie cu ea asa cum ai intentionat (inainte sa degenereze).[:)]

Cand eram si eu in primara facam liste cu baietii care imi placeau si scriam acolo calitati si defecte , ca sa vad pe cine aleg.[:D]

Evident imi placea de unul , dar n-am facut nimic , stiu doar ca la zilele de nastere cand mergeam jucam sticluta si ne pupam pe gura (ca pe obraz , nu sarut sau altceva).

fa si tu ceva dragut din toata situatia , spunandu-i in acelasi timp ca baiatul e cam mare (hai sa fim seriosi , e la liceu).

La inceputul relatiei cu prietenul meu eu eram clasa a 8-a si el a 12-a. Nu vrei sa stii ce mistouri erau din partea colegilor lui.

[:D]

Asa ca pe langa relatia ta cu ea , care trebuie sa fie una de prietenie, mai exista si colegii si prietenii lui , deci 2 bete in roate.

Oricum , pastreaza-ti calmul si foloseste argumente logice , sunt sigura ca te va asculta. [:)]

Ca si Bird , si mie mi se pare cam mare diferenta dintre cei 2.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro

www.adoptiipisici.ro

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bird70
Eu as lua legatura cu baiatul si parintii lui si le-as pune in vedere ca nu sunt de acord cu nici un fel de relatie, indiferent de cat de nevinovata este.

align="right" id="quote2">

Si parintii baiatului au propus o relatie mamei fetitei?
Ce familie de perversi...

Lasand gluma la o parte, lasati copiii sa se iubeasca. Eu as avea incredere in fetita, ba chiar si in baiat. Si baietii sunt speriati de prima experienta sexuala sa stiti, ba chiar mult mai speriati ca fetele. Probabil fetele de varsta lui il sperie din punctul asta de vedere.

Postat
Citat:
citat din mesajul lui accept92
Lasand gluma la o parte, lasati copiii sa se iubeasca. Eu as avea incredere in fetita, ba chiar si in baiat. Si baietii sunt speriati de prima experienta sexuala sa stiti, ba chiar mult mai speriati ca fetele. Probabil fetele de varsta lui il sperie din punctul asta de vedere.

Vorbesti despre eventualitatea in care unui adolescent i-ar fi teama sa intretina relatii cu fetele de seama lui, dar nu l-ar speria dpdv sexual, o fetita de 10-11 ani ?!?!?!

[soc] [bang]

Revin cu o precizare : tinand cont de stilul tau de a fi contra opiniei celorlalti, chiar daca ceilalti aduc argumente solide in sprijinul acelor afirmatii, trag concluzia ca ai scris asemenea fraze tolerante, doar pt a starni discutii aprinse. [alcool]

allinta

Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.
id="Comic Sans MS">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui allinta
Bird, daca mama devine inamicul public nr 1, fata s-ar putea intalni pe ascuns cu baiatul. Este mai bine ca mama sa fie apropiata de fiica, sa nu ii interzica fatis, ca nu este de acord, dar sa supravegeze ceea ce se intampla intre ei si, foarte important, sa ia legatura cu parintii baiatului.
De ce sa devina mama inamicul? Eu am relatii foarte bune cu copiii mei, fiica mea de 15 ani imi este foarte apropiata, vorbim mult despre baieti si viata in general, si am construit o relatie de incredere cu ea. Cu siguranta ca la 11-12 ani au fost lucruri pe care i le-am interzis si ea a acceptat pentru ca a avut incredere in judecata mea si in faptul ca am actionat intotdeauna spre binele ei.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
Postat

vorbiti deja de relatii sexuale parca acel biletel inofensiv ar fi preludiul.... doamne ce le mai exagerati

si de vb cu familia lui nu cred ca e cazul

incearca sa ti tratezi copilul ca pe egalul tau recunoste si tu ca ai intrecut masura degenerand discutia

cere ti iertare ( ca nu i o rusine) si reluati o calm si prieteneste

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...