Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Unducthable, ASCOR-ul este asociatia studentilor crestini ortodocsi, nu a crestinilor....

Eu credeam ca ai trecut de stadiul de student, ca si eu in studentie tot cu ei faceam excursiile..

Vezi ca sunt harti super a manastirilor (iti da exact drumurile de acces, zona, ce manastire e si ce hram are manastirea). Eu am cumparat cu ceva ani in urma asa ceva.

[flo]

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Postat

1. sunt obosita si uite ca nu am scris corect , scuzati va rog

2. nu mai sunt studenta dar am ramas cu ei . punct. si nju sunt asa activa pt ca sunt f ocupata , dar cat de cat , suntem alaturi si prieteni

3. eu harta aceasta am pus-o, sumt multumita de ea

la revedere

ma intorc in familia mea in seara asta , forumul pauza, la noi se doarme acuma

ne odihnim

pa

sfaturi

http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

Postat

Stii? nu vreau sa ne contrazicem, dar daca ramaneai cu ei, nu intrebai, la un alt subiect dezbatut la generale, ce face patriarhia romana, ca ce fac crestinii samd.

Studentii de la ASCOR, merg mereu in caminele de batrani, in orfelinate, fiecare are in sarcina asa ceva. La un alt subiect nu pareai familiarizata cu fenomenul, ca si asociatia asta tot de Patriarhie tine.

Marea marjoritate a studentilor continua mai tarziu acele conduite crestine in viata lor, dar nu cred ca raman intre studenti.

Aceasta harta este foarte buna, e foarte bine ca ai postat-o, dar eu am spus ca exista si variante tiparite, ca daca esti in masina [e drum spre nu stiu care manastire in varf de munte e mai simplu sa te uiti pe harta decat sa deschizi laptop-ul sa verifici pe internet.

Somn usor, daca la voi se odihneste lumea acuma.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Postat

of Doamne , da , am fost la azil de batrani de Craciun , acum un an si anul asta ...la copii , batrani , asa continui cu ei , cu activitati caritabile , cel mai sarac azil Sf. Luca , de exemplu

in rest lasa ...

m-ai prins pana sa inchid

multumesc de urare , da sotul , a muncit azi , doarme, fetita doarme si eu sunt un pic bolnava si ma culc , saatate si

gata, nu mai revin , deci nu are rost sa imi mai pui intrebari ca nu mai sunt aici

la revedere, diana

sfaturi

http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...