Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 234
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Felicitari tuturor gravidutelor, mamicilor si bebelusilor de "Medlife"! Sa aveti un capitol plin de vesti bune![pup][flo]

Valentina, cea mai fericita[mamica] de [zana] Andreea Stefania (07.12.2007)

Postat

Buna dimineata fetelor,

Multumesc Cori pentru raspuns. Vineri acum am prima intalnire cu Dna dr Popa. Sper sa fie ok. Eu sunt panicoasa asa din fire si cred ca o sa uit tot ce-am vrut sa o intreb cand ajung acolo.

V-am pupat

Sarcini usoare va doresc si mult succes celor ce urmeaza sa nasca.

[flo]

Postat

Buna dimineata!

Wudy succes vineri la medic. Si eu sunt f panicoasa, dar de fiecare data mi-am notat ce am vrut sa intreb, pt ca altfel, sigur as fi uitat cate ceva.

Maine dupa amiaza sun si eu la medic sa vad cand ma programeaza pt ecografie.

Postat

Buna fetelor,

Sunt acasa de ieri, dar sunt varza cu timpul. Suntem bine si eu si bebe Stefanut. Totul la Medlife a fost super ok, mai putin durerile mele. N-am timp nici sa respir pt ca bebe are colici si plange, azi-noapte am dormit 3 ore si in plus incerc sa-l dezvat de biberonul din spital si e chinuiala mare, adica alaptat foarte des pt ca lapticul meu nu-i ajunge.

Am avut Single cu 2 locuri, dar am stat singura pt ca fata cu care am fost cazata initial s-a externat in ziua in care am venit eu de la terapie intensiva si apoi n-a mai venit nimeni.

Totalul a fost 7100, din care 160 diverse si mi-au pus cu minus consultul preanestezic adica 60 lei. Eu cred ca am avut ca si diverse putin pt ca am cerut analgezice gramada. Ii speriasem pe toti pe acolo cu durerile mele.

Va pup si cand o sa am timp promit sa va povestesc totul cu lux de amanunte.

Postat

Melania,

Felicitari pentru flacau si pentru ca totul a decurs bine. Ai nsacut din cate stiu Cu Albu Dragos (este si medicul meu). Presupun ca s-a prezentat la intatime.

[gravi] 16+

Postat

Felicitari Melania si spor la toate de acum incolo.

Ma bucur ca sunteti bine si sunteti deja acasa. Colicii si restul vor trece, cat ai zice peste si vor ramane doar clipele frumoase

[flo]

Raluca, cu Biliboi la purtator [baietel] (23+)

Postat

Buna fetelor, Melania felicitari ptr mica minune. Cere ajutor familiei in primele zile daca iti este foarte greu, poate asa reusesti sa inchizi un ochi. Desi daca alaptezi la 2 ore...[flo] O sa treaca si perioada asta, este bine ca sunteti voi bine, sanatosi.

Sa inteleg ca ai nascut natural sau de ce acele dureri? Iertati-mi nestiinta, deocamdata se preconizeaza ca o sa nasc natural deci nu am citit mai nimic despre cezariana.

Fetelor, apropo de panica la doctor... Sa ma vedeti pe mine ce m-apuca... ma rosesc si imi creste tensiunea instant [alcool]. Nu ma intrebati de ce ca nu stiu [:I] Frica nu mi-e si intrebarile nu le uit si le pun mereu dar pe un glas gatuit de zici ca acum ma ia la bataie bietul doctor. A, si reactia asta o am la orice doctor, inclusiv cel de familie.. Eu zic ca ori am probleme cu tartacuta [alcool] ori cine stie ce trauma din copilarie [help].[:D]

Maine merg la consultul lunar la Mirela Popa. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, bine bebelina si sa venim cu vesti bune.

Cori [gravi] 27+ cu [fetita] Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...