Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Dragi parinti, baietelul meu in varsta de un an si aproape 10 luni a facut amigdalita acuta.Ia antibiotic de 3 zile(Zinnat), a facut febra doar o zi( de obicei facea cel putin 3, chiar si la o rinofaringita), dar i-am pus si niste cartof ras la gat. Deci starea lui este ameliorata. Problema este ca il doare fff tare gatul cand inghite, chiar si la saliva.Mi se rupe sufletul cand il vad ca plange dintr-o data si nu stiu cum sa-l ajut.De aceea, va rog sa-mi spuneti adca stiti vreo metoda naturista, babeasca, orice , as fi foarte recunoscatoare. Mentionez c-am sunat pediatra aseara si mi-a recomandat pasta cu stamicin facuta de ei la spital , cica are si anestezic care-i mai atenueaza din durere. N-am incercat-o inca ca mi-a adus-o sotul f tarziu aseara dar n-am prea mari asteptari de la ea,si-a mai zis medicul ca in cazul in care tot nu-i trece sa-l duc azi sa-i faca o injectie cu cortizon intramuscular, lucru care masperie ingrozitor. De aceea am apelat la ajutorul vostru. Va multumesc!
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Eu i-am dat fetitei(la recomandarea medicului)cu spray Tantum Verde, cate 2 pufuri de 3 ori pe zi.Pentru ea a fost fff bun, ii trecea imediat durerea si se vedea caci cerea de mancare.Noi l-am folosit de la un an si nu am avut probleme.Stiu ca nu este metoda naturista, babeasca etc dar decat sa il lasi sa se chinuie de durere eu as incerca.

Mierea cu lamaie ajuta organismul sa se refaca mai repede dar nu face sa treaca durerea din gat, cel putin nu imediat.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca

DN 26.12.2008

Postat

corpul sufera si arata asta...solutia nu este chimicale, chimicale, chimicale:-)

naturist, preventie, crestere imunitate si rabdare - asta este o solutie de preferat decat n medicamente pt orice simptom[flo]

devii ceea ce practiciid="brown">

www.de-azi.ro

http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin!id="brown"> Erich Maria Remarque.

Postat

Fetelor, multumesc mult pentru sfaturi![flo]

Deus, ii dau imediat miere , chiar am cumparat un borcan proaspat de salcam.[flo]

Ralukutzza, o voi suna pe pediatra s-o intreb daca pot sa-i dau si eu tantum verde[flo]

Medicul mi-a mai zis de varianta cu aerosoli. Eu n-am deocamdata acasa aparat , dar cred ca deseara o sa-i cumpar , caci la spital nu cred ca ar sta, incepe sa planga imediat cum intram acolo.

Postat
Am sunat pediatra si nu i s-a parut buna metoda cu aparatul de aerosoli acsa. Nu stiu de ce , n-am intrebat. In schimb mi-a spus de hexoral , dupa care am intrebat-o eu de tantum verde. A zic da, ca si acesta e bun. Acum eu am cautat pe net prospectul de la ambele. Tantum verde se poate da si copiilor sub trei ani , pe cand hexoral , nu. Daca le-ati folosit , care este mai bun?
Postat
Citat:
citat din mesajul lui lulu77
HOMEOGENE, ati incercat? Cate o pastiluta de 3 ori/zi.
align="right" id="quote2">Nu stie sa suga bomboane sau pastile ca nu i-am dat inca, iar pe prospect scrie ca trebuie supte lent[flo]
Postat

Liliana crezi ca la spray-uri sta sa il poti da? Ca m-ar interesa si pe mine pentru fetita cea mica. Dar a mea sigur nu ar sta, doar cu forta,tinuta de cineva[bang]. Dar dupa acea nu-i vine sa vomite?

Bazar general DCid="navy">id="Comic Sans MS">id="size3">

Crissid="size3">id="blue">id="Script MT Bold"> [mamica] de [zana]Alessiaid="red">id="Script MT Bold">id="size3"> si [zana]Andradaid="red">id="Script MT Bold">id="size3">

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)id="Script MT Bold">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui crissandrada
Liliana crezi ca la spray-uri sta sa il poti da? Ca m-ar interesa si pe mine pentru fetita cea mica. Dar a mea sigur nu ar sta, doar cu forta,tinuta de cineva[bang]. Dar dupa acea nu-i vine sa vomite?
align="right" id="quote2"> Nu stiu, n-am incercat inca.Aici ploua, dar dupa ce se opreste ploia merg sa-i iau , si-ti spun cum au decurs lucrurile[flo]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...