Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

am o mare problema,zilele trecute soacra mea m a intrebat daca sunt de acord sa i las fetita mea de 3 ani sa plece cu ea la cumnata mea in grecia in vacata pt 2 3 saptamani si nu stiu ce sa fac....

eu cresc practic fetita cu ajutorul or(al ei si al nasicii0pt ca avem un rpogram incarcat si suntem, nevoiti sa mai lasam fetita de 2 3 ori pe luna la ele ,se poarta f frumos cu ea,am toata increderea(desi uneori o rasfata preeea mult[:D])dar acum e cu totul altceva pt ca e vorba de o calatorie in grecia nu la 4 5 statii de noi,chiar nu stiu ce sa fac,da ti un sfat,spune ti mi ce ati face sa fiti in locul meu va roog!!

,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR''

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Nicol cand o lasi de 2-3 ori pe luna o lasi cateva zile ?

Eu sa fiu in locul tau nu as lasa o ... mi ar fi frica ... eu am plecat cu a mea pe autocar la Bucuresti si i a fost rau tot drumul [bang]... acum tu o cunosti cel mai bine pe fetita ta si poti hotara ce treb sa faci .

Adela mami de Maria Luiza(18.06.2002) si Adrian Stefan (23.07.2009)

Postat

buna, e cam delicata problema, pentru ca e vorba de o fetita (nu genu conteaza, putea fi si baietel tot aia era) de numa 3 ani.Pentru ea e egal daca merge in Grecia sau 2 strazi mai incolo, pentru ea e important ca atunci cand o vrea pe mama ei sa o poata vedea, sau daca nu atunci cel tarziu seara,iar in cazul prezentat o va vedea deabia peste 2 sau 3 saptamani, cam lunga perioada pentru un copil mic.Aici nu e vorba ca o plimba si ii place, e vorba ca ce va face cu ea daca seara va incepe sa planga dupa mama ei...ca doar nu poate trage o fuga sa ti-o aduca.Ca in aceste conditii se complica situatia si isi poate strica si ea concediu si nici copilul nu se simte bine.

In conditiile in care copilul este invatat sa stea perioade de ordinul zileleor departe de parinti, atunci putem discuta, in alti termeni.E una sa o lasi fortata de imprejurari ca nu ai unde si trebuie sa pleci , asta e, da asa...

Nu e vorba de o adolescenta care va veni cu impresii din calatoria cu bunica, ci de unn copil mic, asa ca e dificil de dat un raspuns.

Depinde de relatia cu soacra, de atasamentul copilului fata de ea, de cum stie sa o calmeze cand plange, ca de la plans poate face febra, stii asta, si ce face cu ea.

Soacra cred ca merge acolo sa se laude cu ce nepoata frumoasa are, nicidecum ca o termina grija sa vada copilul Grecia.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

[i]

Postat

nu as lasa-o, nici in cazul in care as avea incredere in soacra. e mult prea micuta, iar la 3 ani nu-i cazul zic eu de o excursie in Grecia, cu bunica. a, daca mergeati voi, alta poveste.

copii mici fac febra, varsa, pot avea alte probleme foarte usor, iar bunica oricat de bine intentionata si iubitoare este, e foarte departe de casa si de ajutor imediat.

cand va mai creste, va avea timp destul s-o duca in vacante.

Bazar general pe DCid="Script MT Bold">id="size4">

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAid="red">id="size3">[bonjovi]

M-am nascut pentru succes!id="size3">id="purple">

Postat
Eu as lasa-o. Are trei ani, nu trei luni! Merge cu cineva in care ai incredere si sta la cumnata ta, deci va avea toate conditiile de acasa... Grecia este o tara civilizata, nu fundul lumii sa-ti fie teama de cine stie ce nenorociri. Eu am mers toata copilaria mea cu bunicii in vacanta (la bai, la munte, la mare si pe atunci concediile aveau cite 18 zile) si acum imi las si eu baietelul in vacanta cu parintii nostri. Daca nu stai linistita si nu ai incredere, nu o lasa, dar altfel nu inventa motive unde nu sint.
Postat

fetita mea sta la ea cate o saptamana de 1 sau de doaua ori pe luna depinde de programul nostru ,nu este un copil care plange dupa noi noaptea sau ar fi o problema sa o las numai in grija bunici,ideea este ca nu stiu daca este ok sa o las atata timp numnai cu bunica fara sa fiu eu langa ea si ma intrebam daca ati trecut prin asta cu copilasul vostru si cum ati procedat

noi suntem in dubii,da ok ,avem deplina incredere si sincer vara asta nu ne permitem s amergem la mare iar acolo ar avea posibilitatea sa faca o baita[olala],daaaar ne gandim ca atata timp departe de ea nu am stat niciodata ......off e tare greu[bang]

,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR''

Postat

Mai, daca bunica se descurca cu ea si fetita este obisnuita cu bunica (inteleg ca este din moment ce petrec 1-2 saptamani pe luna impreuna) atunci eu as lasa-o. Acum depinde si cu ce merg in Grecia cu avionul sau cu autocarul? Cu autogarul este mai dificil si pentru un copil de varsta ei drumul este mai greu de suportat.

A, cumnata la care merge are copii? Ar fi un plus de siguranta pentru tine sa stii ca in caz de febra sau alta boala usoara , Doamne fereste, te poti baza pe o mamica,care are in casa cele necesare si nu intra in panica asa usor ca o bunica.

Mami de Vlad Stefan(21 iun. 2000) si Rares Andrei (20 iul. 2006)

Postat

Daca fetita e obisnuita cu bunica, in sensul de a sta la ea cel putin 1-2 saptamani(cu caracter de continuitate) fara a plange dupa mami;

Daca bunica stie ce sa ii faca in caz de febra, raceala, tuse, insolatie, diaree...;

Daca ar avea marea aproape si nu si-ar propune sa viziteze n obiective turistice;

As fi de acord.

Nu poate sa-l ia pe fiimiu, ca ne-am intors din Grecia de vreo 9 zile si plange de mama focului ca vrea inapoi. Cand i-am zis ca poate la anul...a venit cu replica "ce viata-i asta! doar odata pe an!"

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...