Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui histamina
eu am o foarte mare contributie la bebe!ochii sunt ai sotului, nasul al surorii mari, iar gura e a surorii gemene, picioarele lungi ca ale sotului.vom avea in comun numele de familie si adresa din buletin.[baietel][gravired]28 sapt
align="right" id="quote2">:)) cine stie pana la urma cu cine va semana! Se schimba atat de repede din cate am vazut! Super c-a primit atatea lucruri! Eu am mai primit cateva hainute de graviduta, mi s-a promis o scoica, o cadita si-o masuta de infasat! Probabil ca vom cumpara noi caruciorul, si mai departe vom vedea. [pup]Cristina [gravi] [baietel] 25+
  • Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Oramona, Fistiq, Kiti, Moshulik, id="red"> multumesc!

Officeid="red"> ce femeie rea... Eu m-am luat o data de o tanti in autobuz! ma lipisem de un scaun sa treaca si ea se inghesuia in mine! Era mare tare, dar culuarul era gol! Eram insarcinata cu Matei! Ce a fost la gura mea....

Fistiqid="red"> eu zic va bucurati si de asta... Sper sa-si mentina atentia fata de voi si dupa ce vine bebe![pup]

Anaid="red"> a iesit frumoasa camera! Eu o vad portocalie! E mare!

Histaminaid="black"> eu stiam ca gravidele pot merge fara programare, ca ar fi considerate urgente! Nu am fost fara, dar am auzit...

Chichiid="red"> fain ca ai vazut bebelinul! Si mie mi-e dor sa merg sa vad fetita!

Alina-Mirela [gravi] 29+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[copil]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">

POZEid="red">

pagina lui Davidid="red">

Cum a aparut Printul!id="blue">

Un ingeras in viata noastraid="blue">

Postat

Fornetti? Ce mai nimerit Lora [:D]. Azi am o stare cam naspa , dar de dimineata, asa mai pe la 10 m-am dus si mi-am cumparat niste saratele de la fornetti, astea sunt preferatele mele, daca nu-s imi iau cu telemea. Si mi-am luat vreo doua, de 3 lei. Si de banii astia, numai pentru mine au fost destule. Mariuca le prefera pe cele cu ciocolata si daca mergem in parc, trebuie ia sa-si cumpere macar 2 de la chioscul ala dinspre Billa.Si nu pot sa o refuz, ca vede multi alti copii cum mananca .Asa ca sa-ti fie de bine, din cand in cand sunt binevenite si el [:D][pup]

mamica de Maria Lavinia si [gravi] 25+ cu Elena Elisa [fetita]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui oramona
Fornetti? Ce mai nimerit Lora [:D]. Azi am o stare cam naspa , dar de dimineata, asa mai pe la 10 m-am dus si mi-am cumparat niste saratele de la fornetti, astea sunt preferatele mele, daca nu-s imi iau cu telemea. Si mi-am luat vreo doua, de 3 lei. Si de banii astia, numai pentru mine au fost destule. Mariuca le prefera pe cele cu ciocolata si daca mergem in parc, trebuie ia sa-si cumpere macar 2 de la chioscul ala dinspre Billa.Si nu pot sa o refuz, ca vede multi alti copii cum mananca .Asa ca sa-ti fie de bine, din cand in cand sunt binevenite si ele [:D][pup]mamica de Maria Lavinia si [gravi] 25+ cu Elena Elisa [fetita]
align="right" id="quote2">mamica de Maria Lavinia si [gravi] 25+ cu Elena Elisa [fetita]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui histamina
eu am o foarte mare contributie la bebe!ochii sunt ai sotului, nasul al surorii mari, iar gura e a surorii gemene, picioarele lungi ca ale sotului.vom avea in comun numele de familie si adresa din buletin.[baietel][gravired]28 sapt
align="right" id="quote2">]Asa a fost la mine cu David: copiuta sotului! Radeam cand iesem cu el ca va zice lumea ca a iesit cu bona![:D] Acum a inceput sa-mi semene!Fain ca ati primit lucrusoare! prind tare bine! Si noi am primit multe inca de la cel mare... Asa se practica si e foarte frumos si util! Alina-Mirela [gravi] 29+[fetita]Mariaid="red"> si mami de[avion] id="blue"> DAVID (27.06.2007)id="blue">si[copil]MATEI (15.05.2009)id="blue">id="Comic Sans MS">POZEid="red">pagina lui Davidid="red">Cum a aparut Printul!id="blue">Un ingeras in viata noastraid="blue">
Postat

Ce mai, neuron gravid, am vrut sa editez mesajul ca ii lipsea un " e" si l-am copiat [bang][bang]. Noi nu am primit nimic, acum daca era baietel, cred ca-mi dadea sormea multe hainute de la nepotul meu, ca o parte insemnata din ele tot de mine au fost cumparate. Dar cum e fetita avem de la Mariuca . Si mai avem si patutul si scaunul de masina, in rest trebuie sa cumparam.

Alynta, eu cand m-am dus la MF m-a intrebat de ce nu am facut progamare si daca mai vin fara o sa platesc consultatia. La noi nu era cu programare , asa ca nici nu stiam ca as avea nevoie, dar m-am enervat pt ca oricum nu era nimeni la rand.

[pup][pup]

mamica de Maria Lavinia si [gravi] 25+ cu Elena Elisa [fetita]

Postat

Gata am papat si noi, dar tot vreau Fornetti! Nu puteati vorbi si voi de un mar, sau vreun alt fruct ceva? [:D]

[olala]Chichi, si mie mi se pare Bb copia ta fidela! Asa ca iti acord dreptul oficial de a avea cel mai important cuvint in alegerea numelui [pup]

----------------------------------------------

[gravi] cu BB Tudorid="blue"> intr-o burticuta de 26+

Postat

Azi am primit primele lucrusoare [pk]

O prietena care a fost plecata din oras, mi-a adus un set de 6 body-uri pt fetita. Toate din bumbac si cu roz-rozu-alb [olala]. Sunt de vis, abia astept sa ajung acasa sa le arat si sotului [:)]

Si am mai primit un fel de album (pt poze si alte descrieri din viata bebelului) si o carte despre bebe [:)]

--------------------------------------------------

Sunt o [buburuza] cu Raisa Nicoleta[fetita] de 24+

Minunea noastra

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...