Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Postări Recomandate

Postat

Moni la multi ani fericiti si mult noroc iti urez, ca totul sa se aranjeze frumos in viata ta si a baietelului tau scump!

Cati of ce de ghinioane, daca totusi ajungeti la plimbarica si in Herastrau vara asta, Let me know, noi suntem mai mereu acolo.pupicei!

LauraD, oaza noastra de optimism si energie, te pupic! Ce baiat istet Dimitris! Si Eleni ce smecheruta, cum se rasfata ea cu buni cand e vb de somnic!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

mada si ramo, m am delectat cu blogurile voastre in dimineata asta, mada- salivez, ramo-am ras de l am trezit pe bb mic din burtica la prima ora

Mda, doarme milan bine merci si eu am insomnii de la 5 dimi cand a plecat sotul intr o calatorie

AncaB ce mai faceti dragii nostri ?

Postat

miky mamica sarcina usoara in continuare surorii tale!

Eladea eu am comandat o trici de pe mytoys.de si sunt f multumita de ea, acum nu pot da link ca intru de pe tel dar daca imi amintesi zilele urmatoare ti o arat

dana de paris ce dulce e darius, m am uitat pe indelete zilele trecute l poze cu el si voi si abia astept si eu!

Bia sanatate multa papusica!

Postat

Buna dimineata si mutumesc pentru cafea (Elle) si bunataturi (Madaaaa....ce-mi faci, asa de dimineata?? [pofta])!Monicut drag, si eu imi fac sepuku daca nu ma ierti! Am fost chioara, maica (si aiurita, recunosc....dar eu am uitat sa-i spun si sotului La multi ani dimineata - azi implineste 35 de ani...sau 50 fara o saptamana, asa cum a inteles Luca [:D]). Asadar...La multi ani, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de clopotelul tau, sa ti se insenineze viata, sa treaca tatal tau de hopul asta si sa fii fericita!!!Laurici am ras in hohote, crede-ma!! Dulcele si dragul de Dimitris!! Ce copil ai, mai mami! Asa zic si eu, ca si Elle, trece subiectul la Perlute!Diana, tinem pumnii azi pentru Sofiuca ta! Doamne ajuta! Te asteptam cu vesti bune.Elle, ai rezultatul de la copro? Eu ar trebui sa-i mai duc o proba Anei acum ca am terminat antibioticul.Apropos de Ana...sunt zombilica... De doua nopti se trezeste si plange de multe ori pe noapte. Banuiesc ca o chinuie un canin [bang]. Dar eu deja simt ca lesin de oboseala. Noroc ca ma incurajez cu gandul ca vor pleca si in vreo tabara la un moment dat si ma odihnesc atunci. [:D]Cati multi dobitoci in traficul nostru. Imi pare rau ca ai ramas si fara masinuta... Sper sa se rezolve totusi in vreun fel.Pupaceli maxime!!Alina, mami de Ana Antonia [copil] (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul [pk] (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008poze Luca nazdravan [bonjovi]poze Ana mica [hippi]Povestea nasterii Anei [bibe]**************************

Emma este iubire!id="size4"> id="red">

Postat

Inca un mesaj si gata ca o sa ma strige in curand motanelul meu ce deja treaz,foame nu ii e ca abaut aproape 300 de lapte pe la 5,

asadar,tot astept sa mai citesc vesti bune despre noi sarcini pe aici, cine se mai anunta? Eu va tin pumnii tuturor care doriti sa se intample!

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...