Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Postări Recomandate

Postat

salutare fetelor! sunt deprimata...Tudor nu vrea sa manance. Ciuguleste 3 linguri de mar cu banana, 2 rondele de banana, 2 feliute de mar, juma de felie de paine cu smantana, 3 ciupituri de drob, 3 ciuguleli de urda....am ajuns sa mancam pe langa el poate poate pofteste la ceva si mai prinde o imbucatura. Este lesinat de slab (si eu sunt o ditai balena esuata[bang]). In schimb vrea numai cu tzitzi in gura...nu mai rezist...am zis ca-l intarc dar n-am curaj - numai ca asa ajung la balamuc. Si-a facut un obicei sa tzipe, sa arunce cu jucarii, sa bata in geam...nu suporta sa se joace singur. Il scot afara si...doarme. Vreau la Spitalul 9 sa ma relaxeeeeezzzz!!!![q][q][q]

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

grati imi pare rau ca dudu nu vrea sa pape. poate ii dau ceva maselute si nu-i arde de papat. sau poate nu vrea sa pape caci stie ca are tzitzi la dispozitie si poate oricand se se infrupte .. nu vreau sa-mi pun pe nimeni in cap, dar, poate ar fi bine sa incepi procesul de intarcare .. [:I] cred ca dupa ce va realiza ca nu mai are tzitzi la discretie, va incepe sa pape mai bine.

roli asta da veste buna! in zilele astea cu greu gasesti o femeie serioasa si nu asa de scumpa ptr smotru ..

Elena [mamica] de [copil] Eva Maria (14.01.2008) + [bebic] [gravi] 18+

Eva creste mareid="red">id="size2">

[foto] Evaid="red">id="size2">

Eva filmuleteid="red">id="size2">

[papica] papa bunid="red">id="size2">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui grati.ela
salutare fetelor! sunt deprimata...Tudor nu vrea sa manance. Ciuguleste 3 linguri de mar cu banana, 2 rondele de banana, 2 feliute de mar, juma de felie de paine cu smantana, 3 ciupituri de drob, 3 ciuguleli de urda....am ajuns sa mancam pe langa el poate poate pofteste la ceva si mai prinde o imbucatura. Este lesinat de slab (si eu sunt o ditai balena esuata[bang]). In schimb vrea numai cu tzitzi in gura...nu mai rezist...am zis ca-l intarc dar n-am curaj - numai ca asa ajung la balamuc. Si-a facut un obicei sa tzipe, sa arunce cu jucarii, sa bata in geam...nu suporta sa se joace singur. Il scot afara si...doarme. Vreau la Spitalul 9 sa ma relaxeeeeezzzz!!!![q][q][q]"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur
align="right" id="quote2">Grati dar ceva analize in ultimile 2 luni ati facut?E adevarat ca in cazul copiilor alaptati mancarea merge mai greu dar inapetenta plus nervozitatea pot fi date de ceva paraziti.Si daca si la somn aveti ceva problemute si asta e semn de viermisori.Eu i-as face o hemograma completa si un copro.La sfaturi sunt beton dar in cazul propriu nu am reusit sa-i duc o proba de copro lui Andrei de 2 luni [bang][bang]O zi excelenta !Lala.______________ [cavaler] Bogdanid="red"> si [bonjovi] Andrei (27.12.2007)id="red">Pozeid="green">
Postat

In primul rand multa sanatate puilor banlaviori!id="maroon">

M-am inarmat cu recipiente pt copro vreo 4 ca fie sa am de unde alege si bubulina nici pana la ora asta nu a facut deloc de ieri dimineata cand a avut vreo 4scune, acum nu stiu ce sa fac sa-i dau in continuare tratamentul sau sa-l intrerup.cu mancare e jale doar marul copt,banana si biscuitii de orez au cautare.Carnita fiarta or avea voie eu nu i-am dat deloc pana acum.

Elleid="maroon"> si Sofia tot prin explozie facea doar ca la ea nu mirosea urat, lapte fara lactoza ii dau si eu de la netsle la sfatul Cristei care mi-a spus ca Antonia nu l-a acceptat pe cel de la Humana, acum depinde de copil, a mea il accepta greu si pe asta in prima seara a baut doar 30ml, apoi incet incet pana a ajuns la max 240ml.

Madalina &[*] id="red">id="Arial Black"> Sofia id="red">id="Arial Black"> [*] 01.02.2008id="size1">

calea sigura a esecului este sa renunti...id="size1">id="red">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Lala_D
Citat:
citat din mesajul lui grati.ela
salutare fetelor! sunt deprimata...Tudor nu vrea sa manance. Ciuguleste 3 linguri de mar cu banana, 2 rondele de banana, 2 feliute de mar, juma de felie de paine cu smantana, 3 ciupituri de drob, 3 ciuguleli de urda....am ajuns sa mancam pe langa el poate poate pofteste la ceva si mai prinde o imbucatura. Este lesinat de slab (si eu sunt o ditai balena esuata[bang]). In schimb vrea numai cu tzitzi in gura...nu mai rezist...am zis ca-l intarc dar n-am curaj - numai ca asa ajung la balamuc. Si-a facut un obicei sa tzipe, sa arunce cu jucarii, sa bata in geam...nu suporta sa se joace singur. Il scot afara si...doarme. Vreau la Spitalul 9 sa ma relaxeeeeezzzz!!!![q][q][q]"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur
align="right" id="quote2">La sfaturi sunt beton dar in cazul propriu nu am reusit sa-i duc o proba de copro lui Andrei de 2 luni [bang][bang]O zi excelenta !Lala.______________
align="right" id="quote2">Lasa Lala ca i-am dus eu Sofiei...8 (opt!) probe si nu a iesit nimic! Ne-am oprit. E adevarat ca inca se mai trezeste noaptea plangand, e adevarat ca daca ii dau Debridat seara nu se mai trezeste plangand...iar caca moale tot face (unul/zi) de cateva luni. Am hotarat s-o las asa si aproape am revenit la regimul de papa divers pe care il avea pana in ianuarie. Oricum, chiar si cu regim si burtica sensibila, Sofia a luat in greutate in ultimele 3 luni (de la un an pana la 1 an si trei luni) 1.100, adica > 350 gr pe luna, ce sa-i cer mai mult?Elle, Mada, eu cunosc 3 varietati de lapte fara lactoza: de la Milupa - cu morcov; de la Humana - cu banane (astea sunt partial delactozate si sunt aromate), si de la Nan, fara lactoza, cu gust normal. Daca nu le place puiutelor lapticul asta, combinati-l cu cerealele lor preferate si s-ar putea sa nu mai simta gustul asa tare. Sofia a acceptat bine toate cele 3 tipuri de laptic, dar cred ca cel mai mult ii placea cel cu gust de banane...ce sa-i cer maimuticii? :-)))Multa sanatate piticutelor!Grati, cand l-am vazut pe Dudu frumuselul aseara mi s-a parut un pic palidut...am citit ca asta se poate intampla la copiii alaptati, mai ales daca si mama are lipsa de fier / anemie, dupa varsta de un an.Si eu am alaptat-o pe Sofia dupa un an, sunt adepta alaptatului cat se poate, dar e important pentru ei ca la varsta asta sa primeasca cate putin din toate: legume, fructe, iaurt sau branza, carnita. Daca puiu' mic isi umple burtica cu laptic de la mami, cred si eu ca nu-i mai trebuie papa solida :-) Dar asta stii si tu.Eu nu zic sa-l intarci pe Tudoras, mai ales daca nu vrei, dar poti sa ii reduci putin nr de mese de lapte si sa-i educi gustul si inspre mancarica solida. Fa-i-le eventual mai aromate (cu bors, usturoi, smantanica, ierburi) poate o sa-l intereseze mai mult...Poti sa-i dai dumicati, sau mancarica pe care o poate manca singur (morcov fiert, cartof fiert cu dressing de iaurt, fasole verde fiarta - din aceea subtire, carnita maruntita etc). Sunt copilasi carora pur si simplu nu le place sa fie hraniti cu lingurita :-)))Ne-a dat Lala acum cateva zile un link grozav: http://www.wholesometoddlerfood.com/index.htm cu meniuri delicioase pt fiecare masa.Sper sa descopere repede Dudu gustul bun al mancarii de "oameni mari" si sa nu mai fii tu stresata [pup]Fugim afara!Stancutza, [mamica]de [copil] Sofia Elena - 21.01.2008Poze id="red">Filmulete id="red">Povestea nasterii Sofieiid="red">
Postat

Seara buna si haideti din nou pe prima pagina [:)]!!!

Nu am timp prea mult ca astia mici se alearga in jurul meu si mi-e tare frica sa nu se loveasca unul pe altul...

Vroiam sa spun si eu refacere rapida printeselor bolnavioare la burticutza [pup]!!!

maine voi fi la birou asa ca voi aveam mai mult timp de vorbit/ povestit.

catiiiiiiii ?????

unde esti ???

hai, intra si spune-ne cand sa ne vedem! mi-e dor sa-l vad pe mateias!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003

si Eleni - 05.02.2008

poze

povestea nasterii lui eleni

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

marinela imi pare rau ptr problemele tale. eu zic sa mergi inainte cu operatia caci nu are cum sa fie rau .. eu stiu ce patimea saraca mama prietenei mele .. scapari de urina, dureri etc ..

align="right" id="quote2">

La mine nu e chiar asa grav, de fapt sunt chiar OK, dar e vorba de viitor, ca se v-a ajunge la mai rau. De aceea ma gandeam ca mai bine sa fac acum , decat cand o sa fiu mai in varsta.id="teal">

__________________________id="teal">

[copil] PATRICIA ALEXIAid="red">

Printesa noastra a crescut !!!id="blue">03.IAN.2008id="purple">

Postat

Hellooo! Si noi pe aici... Am citit cele 5 pagini ale capitoluli astuia si am vazut ca sunt iar problemute. Uuf, bata-le sa le bata! Si noi am avut probleme, Conrad facea foarte des si moale, si i-am schimbat laptele (Humana) cu lapte de capra. Acum vad ca e bine. Sambata ii luam motul, brrr, am asa emotii! Oare ce va alege de pe tavita? O sa pun poze.

Ah, am uploadat cateva poze de la Paste - aici le gasiti. In rest, nimic nou, in afara de faptul ca a inceput si el sa meargaaa1 Finally! La un an si 3 luni, de Paste, mai precis, a facut primii pasi singurel...

Va pup si as vrea sa stiu si eu ce e cu intalnirea, ca vrem si noi sa venim!id="limegreen">

Lavi, [mamica] de baby Conradid="orange">

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZid="limegreen">

Poze cu iubirea lui mamiid="teal">

Povestea nasteriiid="blue">

Ne facem mari!id="navy">

Clipeliid="purple">

NOU!id="red">

Postat

Seara buna zuze buburuze.

Mishu,gand la gand tocmai ce vroiam sa intreb de voi,defapt de azi dimineata ma tot intreb ce mai faceti voi,dar nu am reusit sa intru.Am admirat un Conrad frumos [pup] si felicitari ca ei baiat mare(merge )[pup]

Cea mai optimista mamica!

Laura[mamica] de [zana] Bianca Mihaela(15.12.2007)id="red">

POZE-->NOU!!!id="red">

Video

Ma fac mare

Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!id="red">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...