Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Postări Recomandate

Postat

Salutare, zuzici[pup]

Multa sanatate clopoteilor bolnaviori! Off!

Vreau sa va intreb cum i-ati invatat pe puii vostri sa duca ceva la gunoi, ca io poate as reusi daca as lasa-o macar in apropierea gunoiului. Mie mi-e teama ca, daca descoperac e usor se deschide si se umbla la galeata, nu o mai scot din gunoi[ups][:D]id="green">

[ruga]

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Mariaid="red">id="size3">

Nasterea minunii Thea Mariaid="red"> (3.01.2008),

Filmuleteid="green">

Craciun 2008id="green">

10 Ian 2009 - Mi-au luat motulid="size3">

Thea la 1 anisorid="size3">

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Bine v-am regasit.

Am citit din urma si am vazut ca sunt clopotei cu probleme.[pup] mamicile si puiutii sa se faca bine repede.

Noi de luni suntem la gradinita 9 ore pe zi. Pana acum "am supravietuit" amandoua. S-a descurcat neasteptat de bine, prima zi nu a plans deloc, cand m-am dus sa o iau a inceput sa vocifereze ca de ce o iau de la locul de joaca de afara, ieri a dormit 2.5 ore la pranz(record absolut pentru ea), azi dimineata insa a inceput sa planga cand am plecat. Insa(trebuia sa fie un insa [bang]) nu mananca mai nimic. Sunt doua motive:

1. nu e obisnuita cu mancarea lor care desi e cat de cat sanatoasa(adica nu au cartofi prajiti si hamburgeri in meniu) e totusi diferita de ce stie ea de acasa

2. ii lasa sa manance singuri

Am vorbit si ma lasa sa-i duc mancare de acasa, asa ca, please, aveti idei de mancarici pentru pitici care sa poata fi mancate de ei cu manuta? Eu ii faceam supe si tot felul de mancarici de legume(cu sau fara carne) dar i le dadeam eu sau bona. O sa incerc sa o invat sa manance si cu lingurita singurica dar mi se pare ca cer prea mult la 14 luni sa manance singurica. Toata lumea imi zice "las-o ca re de unde sa slabeasca" dar nu asta e grija mea ci ca se poate imbolnavi daca sta aproape nemancata toata ziua sau ajunge sa manance dar 2 capsuni si un biscuite pana o iau eu.

Pupici!

Eliza [fetita]

Emma(19.02.2008)

1-2 ANI

Povestea nasterii

Postat

Mitsuleeeeee, [bis]ura ca ai aparut!!!! M-am delectat cu fotografiile puse de tine! Dumnezeule ce mare s-a facut conrad [olala] ce frumos si dulce este !!!! M-am bucurat ca l-am vazut si pe davidosu' pufosu' ca mama lui nu prea ni-l mai arata [:)] [pup] laura flacaii frumosi!!! Chiar, mama lu' david... nu mai dai si tu pe aici sa ne mai spui o vorba-doua [:)]?!

Laurici, eu nu mi-am pus problema cu invatatul lui eleni sa-si duca pampersul la cos ca asta este treaba lui frate-sau [:D]Am insa un cos pentru hartii sub birou si o pun sa mai arunce cate-o hartie acolo... Nu am vazut-o insa tentata sa umble in cos... Mie, eleni mi se pare un copil destul de cuminte si usor maleabil... daca ii spun de 2-3 ori sa nu umble undeva nu mai incearca sa o faca... Sunt norocoasa din punctul asta de vedere!

Eliza, ma bucur ca ai "aparut" si tu si am avut astfel ocazia sa mai rasfoiesc albumul vostru de fotografii [:)] Trebuie sa-ti marturisesc ca emma ta este una din "clopoticile" mele favorite [olala] Este frumoasa de pica - cum se spune [:)]- si mi se pare tot timpul vesela si prietenoasa! Ce distractie pe capul ei in parc... chiar s-a dat singura pe topoganul acela mare ?! Wow!

Aici : http://family.webshots.com/photo/2193948050102710211ggjsbH este mortala [:-)))]in ce pozitie putea sa stea...[:-)))]

Cat despre problema cu mancarea... este cumva cea mai mica de acolo de la gradi sau restul copiilor - chiar daca au aceeasi varsta stiu deja sa manance singuri ??? Mi se pare fantastic sa existe copil de an si 2-3 luni care sa manance singur cu lingurita/furculita !!!!

Mananca si eleni a mea uneori singurica dar cu manunta ei si papa solida...

Eu ii fac snitele sau fripturica de pui la gratar sau chiar fiarta pe care le tai bucatele si ea isi ia singura de pe farfurie../

Sau bucatele mici de rosie si cascaval puse in castronel... mananca la greu singurica!

Sau felie de paine unsa cu unt - tot asa, taiata "soldatei"

I-am dat odata - ca sa nu mai planga in masina caci era singura cu ea - un ou fiert pe care-l aveam intamplator la mine... L-a mancat singurica dar nu-ti descriu cat de murdarica s-a facut pe hainute/manute/ fata si cat galbenus de ou faramitat am gasit in scaunelul de masina [:D]

Nu mai stiu ce ai putea sa-i dai...[:-@] A, fructe taiate cubulete...

Poti sa-i faci niste caserole de plastic umplute cu astfel de bucatele de legume, ( cartof, morcov, brocoli )/ carne si fructe...

Mult succes si o acomodare cat mai rapida si usoara!

Ma gandesc cu groaza ce m-o astepta si pe mine in toamna cand o voi duce pe eleni la cresa....

Numai ca la noi sunt cate 3-4 femei la fiecare grupa si le da celor mici sa manance.

[pup] cu drag fetele de peste ocean !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003

si Eleni - 05.02.2008

poze

povestea nasterii lui eleni

Postat

Deci:

1. nu va place cafeaua mea [:)]

2. nu v-ati trezit inca [:)]

3. nu mergeti la birou ( elle, roxanici, alinush etc) [:)]

4. ati iesit deja in parc cu copilu' ( lalad) [:)]

5. nu va merge netu' [:)]

6. sunteti blocate in trafic [:)]

7. sunt singura cu limbarnita la ora asta [:D] ????

(mesaj doar ca sa fim din nou pe prima pagina [:)]!!!!)

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003

si Eleni - 05.02.2008

poze

povestea nasterii lui eleni

Postat

Lauriciul meu dragid="red"> [pup]. Am savurat coffee-ul facut de tine si iti trimit un buchetel de [flo] pentru ca mi'ai lipsit.

Suntem singurele pe aici?

Mishuid="red"> bine ati revenit! Conrad blondutul e un frumos si jumatate, dar nici cu mami nu mi'e rusine deloc [olala]. Am mai scotocit prin pozicile voastre si tare m'am bucurat ca v'am revazut. Succes cu scoala si hai mai des pe la noi, daca poti.[pup]

Shose si [fetita]Pipetzica (12.02.2008)

Poze si Filmulete

http://women.evenhealth.com/image/c/mu1012624.png"]Sunt mare[/url]

Povestea Nasterii

Postat
Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Deci:1. nu va place cafeaua mea [:)]2. nu v-ati trezit inca [:)]3. nu mergeti la birou ( elle, roxanici, alinush etc) [:)]4. ati iesit deja in parc cu copilu' ( lalad) [:)]5. nu va merge netu' [:)]6. sunteti blocate in trafic [:)]7. sunt singura cu limarnita la ora asta [:D] ????(mesaj doar ca sa fim din nou pe prima pagina [:)]!!!!)Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003si Eleni - 05.02.2008pozepovestea nasterii lui eleni
align="right" id="quote2">1 tare buna cafeluta ta[:D]2 suntem fresh de pe la 7 [:D]3 la birou?hmm mai pe la anu [:D]4 ploua cu galeata si admiram parcul din gradina de pe geam [q]5 netu zbarnaie dragutu[:D]6 suntem blocate prin astyernuturi ,caci schimbam paturile(eu cu Sasa)iti inghipui [:D]7 si avem o limbarita de zile mariiiiiii[:D]e bine ?suntem iara in prima pagina???am incercat sa raspund si eu la toate .....[pup][:D][pup][copil]Sara Ioana 15.02.2008id="red">**************************am un anisorid="red">*************************POZELE NOASTREid="red">INGERUL MAMI CRESTE MAREid="brown">[iepu] 22.10.2008id="red">[iepu][iepu]7.11.2008id="brown">id="size1">clip SARA IOANAid="red">id="size1">**************************
Postat

Io's cam prinsa cu Iulia zilele astea. De duminica nu m'am mai dezlipit de ea nicio secunda, ca mama a cazut pe scari si a facut o entorsa urata si pt ca a continuat sa mearga la servici 2 zile cu piciorul asa, i s'a umflat cat casa. Asa ca saptamana asta am experimentat cum e fara ajutor. Greeeeu, dom'le, greu!

Dar in we nu ma las, tot i'o duc o noapte (ca noaptea nu o alearga prin pat).

Va [pup] all!

Shose si [fetita]Pipetzica (12.02.2008)

Poze si Filmulete

http://women.evenhealth.com/image/c/mu1012624.png"]Sunt mare[/url]

Povestea Nasterii

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...