Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[olala]MAMICI FERICITE DE GHIOCEI DE MARTIE - APRILIE 2009[olala]
id="size3">id="navy">

[ruga]Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin!id="red">

Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin. id="teal">

Rugaciune pentru copilul bolnav

Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil(numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta(numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin. [ruga]

id="orange">id="size2">

Asa a inceput odiseea noastra:id="red">

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,

36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,

71,72,73,74[/ur

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Anca, curaj!!! Esti chiar ultima, asa cum ne-ai "amenintat" mai la inceput! [batetoba] [majoreta] [majoreta] [majoreta] [majoreta]

Keutu cheliutu 6 saptamani si 4 kg

Postat

ANCA [majoreta]

GIGELICA, OLISHKA - si al meu tot asa dormea, noaptea bine, ziua mai deloc. Parca in ultima vreme mai doarme si ziua, dar numai supravegheat - Doamne fereste sa pice suzica si sa nu fii pe faza! Nu stiu de ce, dar la noi se pare ca nu e ca la carte - ca doarme cel mai mult cand e mic mic si cand creste doarme mai putin, ba din contra, cand avea o luna dormea mai putin decat acum. Cat despre somnul iepuresc, subscriu, mai mult ziua decat noaptea, dar ziua aproape tot somnul lui e iepuresc (din pacate tac-su inca nu a invatat chestia asta si nu se sfieste sa deschida usile cu zgomot [bang])

GIA cred ca ai dreptate, cand ai ocupatie nu te mai apuca depresia. Si eu am iesit din depresie cand mi-am dat seama ca-s in sesiune [:D]

ANAMARIAME sper ca esti mai bine cu blues-ul. Daca te ajuta experienta mea, a trecut de la sine. Intr-o dimineata m-am trezit mai odihnita, m-am uitat la puiul meu ce frumos e si... gata depresia!

LA MULTE LUNI si LA MULTI ANI Adela, Ilinca, Rares!

Monica mami de [baietel] CRISTIAN

CASA LU' BEBE

CAND 1+1=3

Postat

Va imbratisez si eu!Sunt intr-o pauza prelungita...din cate observ...Cea mica doarme de pe la 9,30 timp in care am reusit sa mai fac si eu cate ceva in casa...Doar ca acum sunt epuizata, as bea vreo 10 cafele...[:D]

Fetelor, daca treceti la scutecele as vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta...Sa imi spuneti doar ce date va trebuie, si eu le postez deindata...Incerc sa pun si vreo doua pozici cu Ana-Miruna mea...[:)]

Postat

fetele AJUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRR !!!!!

m-am trezit azinoapte cu o durere groaznica la unul din sani, pe laterala[bang][bang][bang][bang]; cred ca mi s-a infundat un canal, pentru ca in ultimele 2-3 zile am produs enorm de mult lapte, mult peste productia mea obisnuita: adica in timp ce alaptam la un san, stateam cu biberonul la celalalt si colectam cam 20-25 ml scurs din picaturi[alcool][alcool][alcool]. eu pana cum am alaptat la cate un san pe rand, si culmea am facut porcaria asta la sanul in care aveam lapte destul de putinel- oricum mult mai putin decat in celalalt. m-am muls de dimineata dupa ce a papat bebe de mi-au iesit ochii, dar canalul tot nu s-a destupat. ma doare de ma urc pe pereti[q][q][q][q][q].

hai sa va zic ce am facut pana acum: deci, m-am muls bine, am facut un usor masaj, l-am pus pe bebe 2 mese consecutive la acelasi san, si o sa-l pun si de acum incolo toata ziua sa traga mai intai din asta si dupa aia la celalalt, mi-am pus comprese cu gheata intre alaptari (tinute cate 10 minute ca cica nu e bine sa le tii foarte mult odata[bang][bang]) si urmeaza acum la alaptarea urmatoare sa pun un saculet cu sare calda inainte de alaptat si sa masez sanul in timpul alaptarii. credeti ca e bine???????? mai e ceva ce pot sa fac???? am luat deocamdata un paracetamol, sper sa nu ajung la antibiotic[q][q][q][q]. o sa-mi sun sotiorul sa cumpere o varza, sa pun comprese cu varza congelata. mai stiti vreun remediu babesc????? fac oriceeeeee!!!!!!![q][q][q]

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel

minunea noastra David

Postat

Buna tuturor!

Sunt de la odiseea licuricilor de ianuarie februarie si vin buzna la voi cu un anunt (in cazul in care intereseza pe cineva desigur)

Am cumparat Colic Calm-ul online din SUA pt baietelul nostru cand avea colici puternici; mai avem o sticluta ramasa (lui intre timp i-au trecut colicii, are 3 luni jumate)

Asta e produsul: http://www.coliccalm.com/ si despre el cititi aici:

http://www.coliccalm.com/faq.htm

pretul e cel de pe site 37.95 dolari; dc sunteti din Bucuresti ne putem intalni sa vi-l dau; pt cei din provincie se adauga costul transportului (nu stiu exact cat e cu posta romana) id="red">

mailul meu e la profil.

Multumesc, nasteri usoare si bbi necoliciosi va doresc.

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...