Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Dragele mele eu as vrea sa fac o stimulare a ovarelor la ciclul urmator, dar as vrea sa fac Pregnyl si apoi fufu normal, nu inseminare.

Voi stiti de cazuri de fete care au avut succes facand o stimulare a ovarelor si apoi fufu normal fara inseminare artificala?

Daca da, ce medici v-au recomandat stimularea si ce medicamente ati luat?

Anadomnica, stiu ca tu ai facut cea stimulare si fufu si ai si ramas gravi. Felicitari ! Poti sa ne spui ce tratamenete ai facut?

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

jasmine30 Eu am facut 4 CSD(contact sexual dirijat), adica fara stimulare,eco si cand foliculul depaseste 17-18mm, pregnyl si apoi fufu la liber dupa 24h. Nu am avut succes... dar nu se stie niciodata...

Succes!!!

Roxana

Postat

jasmine eu am facut stimulare cu clostilbegit, pregnyl dupa ce foliculul a ajuns la 20 mm, contact sexual la 24 de ore dupa pregnyl si am reusit sa raman gravi in a treia luna.

bafta!

Puisori

[ruga] Dorintaid="limegreen">[ruga]

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruriid="size2">

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâiaid="size1">id="brown">

Postat

Fetelor, eu cred ca este necesara stimularea, in momentul in care tu nu ovulezi ,( sau nu ovulezi cu siguranta )

Despre inseminare, se practica in cazul in care spermograma nu este buna, ori cantitate, ori concentratie, ori viteza , ori morfologie.

Deci daca sp este ok , atunci eu cred ca ai sanse cu stimulare si gata... succes

Mona

:)

3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4

Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Postat

Dragele mele va multumesc pentru raspuns.

Eu se pare ca ovuez, conform unor monitorizari ale ovulatiei, am avut si contact sexual dirijat, dar tot nu am ramas. Tinand cont ca trompele sunt bune si celelalte analize sunt ok m-am gandit ca poate ovulele mele nu se dezvolta cum trebuie si de aceea sa incerc sa le stimulez mai mult ca sa am ovocite de calitate superioara [olala].

Si eventual si mucus cervical care anunta ovulatia, caci in ultima vreme nu prea am mai avut deloc...

Mcrissa tu ai luat Clomifen sau Clostylbegit?

Multumesc,

Postat

jasmine eu am luat clostylbegit din Z5 in Z9.de pregnyl am facut rost de pe forum, gratis, de la fete care nu mai aveau nevoie de ele.in momentul de fata am cumparat din Germania(Predalon se cheama si costa 15 euro fiola).

Puisori

[ruga] Dorintaid="limegreen">[ruga]

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruriid="size2">

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâiaid="size1">id="brown">

Postat

jasmine30- da, eu am ramas [gravi] dupa stimulare cu closty si menogon, apoi pregnyl in z14 si contact sexual la 36 ore dupa pregnyl. Tot din cauza ca nu stiam daca ovocitele mele se dezvolta suficient de mult am facut, plus ca am depistat in trecut probleme cu ovulatia (foliculii cresteau dar nu aveam garantia ca ajung la maturitate si se sparg). Asadar: cu multa incredere, ca se poate. Sa-ti ajute Domnul sa ne dai in curand vestea cea buna [pup]

Doamne ajuta!

[gravi]14+

Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Creste bebe!!!

Postat

Jasmine, eu am facut stimulare cu puregon in ziua 3, 5, 7, 9 si 11, apoi pregnyl, CSD la 48 h si acum sunt o burtica de 15+ saptamani (a iesit la a 2-a stimulare).

Succes!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...