Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Ma numesc Adela si sunt noua pe acest forum care am inceput sa il indragesc mult.Din pacate nu prea pot si nici nu am rabdare sa citesc absolut toate subiectele ,plus ca mi-ar lua o vesnicie.

Sunt insarcinata in luna a 7-a.de fapt as mai avea doar 6 saptamani de sarcina.

Am doar 21 de ani si m-am mutat de 10 luni in Craiova (din Satu mare) la prietenul meu,viitorul sot.

Din pacate ne merge din ce in ce mai rau,eu nu am fost deloc angajata deci nu voi beneficia de o mare parte din indemnizatie. Iar salarul lui,nu depaseste 8 milioane(800 lei)deci nu stiu cum ne vom descurca.

Poate suntem considerati inconstienti de alti oameni pt ca ne-am grabit ne-avand finantze,dar ne-am dorit mult acest copil,el avand deja 32 de ani.Locuim in curte cu parintii lui,dar cu foarte multe nu ne pot ajuta nici ei ,avand deasemenea si ei multe probleme.

Va scriu pt ca sunteti ultima mea sansa:poate este cineva din craiova, care ar stii mai multe despre tot ce este nevoie pt bebel,si de unde am putea face cumparaturi mai ieftine dar totusi bune pt acesta.

Noi alte ajutoare nu avem,prieteni prea putini ,si care nu au inca copiii si sa ne poata ajuta.

Totusi va multumesc mult pentru sfaturile de pana acu citite de pe forumuri.

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Adela, poate ar fi bine sa mai cauti prin forum subiecte asemanatoare cu al tau. Cu siguranta exista mamici care doneaza lucrusoare ale bebelusilor ajunsi acum mai maricei.

Mult succes [:)]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...