Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

De foarte mult timp, imi doresc sa scap de o alunita de pe fata care a ajuns sa ma complexeze foarte tare.Pana pe la 25 de ani a fost chiar draguta,micuta,(o am de la 10 ani)dar in timp s-a mai marit si ce ma deranjeaza e ca a devenit foarte proeminenta,a iesit mult in afara.Ca si cum n-ar fi destul, din ea cresc fire de par pe care la 2-3 zile trebuie sa le tai si e tare neplacut(de cateva ori am ciupit-o si pe ea).

Sunt hotarata sa o scot dar nu prea stiu spre ce clinica sa ma indrept,ce medic.Fiind pe fata as vrea sa-mi ramana un semn cat mai mic.

Orice informatie mi-ar fi de folos.

Multumesc!

M-am facut mare!

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Eu ti-as recomanda sa o scoti cat mai repede, si nu din punct de vedere estetic, dar din punct de vedere al sanatatii...

Alunitele care cresc repede si au margini neregulate, isi schimba culoarea sunt foarte periculoase.

Eu mi-am scos o alunita suspecta de pe mana (care nu era chiar asa mare) prin "scooping", doctorul a scos-o intr-o forma destul de asemanatoare a atunci cand iei o lingura dintr-o cupa mare de inghetata. Semn nu a ramas, decat o pata putin mai alba decat pielea din jur....(care probabil in timp se va ajusta la culoarea pielii obisnuite).

Cu cat o scoti mai repede, cu atat mai bine...

Nu stiu daca in Romania se trimit la patologie, dar ti-as recomanda...!!!

Sinzi , Radu si David [detectiv] psihologul

[cool]

[foto]id="size1">

id="right">
Postat

Te poti duce la chirurgie plastica. Nu stiu cum e in Bucresti dar in TM plastica are iste instrumente de pici in fund , lucreaza cu fire care nici macar nu se vad cu ochiul liber, si dupa excizie poti sa te dai cu o crema cicatrizanta (sau rostopasca) , nici nu se va vedea urma.

Tpate probele trebuie sa ajunga la histopat.

Daca ti se face internare de zi e gratuita analiza , iar daca nu , vei plati vreun milion pe ea . Dar neaparat trebuie facuta.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro

www.adoptiipisici.ro

Postat

si eu am avut o alunita pe fata. Din nastere. Am scos-o cu laser, acum ceva ani, pt ca din greseala o rupeam si mi-era frica.

faptul ca ea creste si se modifica e ingrijorator- asa ca du-te la un dermatolog - pt linistea ta, si nu din motive estetice. Acum este tehnologie laser f. avansata, nu raman chicatrici, e fix ca la o operatie estetica,si in plus poti ruga sa o trimita la biopsie pt un diagnostic complet si precis.

Postat

Imi puteti recomanda un medic bun la care sa ma duc?Singura de care am auzit e Mihaela Leventer.Credeti ca e o alegere buna?Am impresia ca are preturi foarte mari la clinica.

Pana la urma acest tip de interventii se fac de medicul dermatolog sau chirurg plastician?

M-am facut mare!

Postat

Si eu vreau sa imi scot 2 alunite,tot am citit si m-am gandit sa merg la d-na dr. Chelemen Miruna de la Medlife. Inca mai caut informatii despre dansa, pana acum,am auzit doar de bine legat de dansa. Mai astept si alte opinii.

D-na dr. Leventer are terifele mai mari, e si dansa renumita, dar astepti mult pana intri.

Matei[bonjovi]si Ilinca[bicla]

Postat

Pai eu sunt din TM ...

Puteti merge la dermatologie sau la platstica .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro

www.adoptiipisici.ro

Postat

Eu am fost acum cateva luni si mi-am scos o alunita de pe gat. Am fost la un cabinet particular si cred ca m-a dus la 2 mil nu mai stiu exact suma dar mi-a trimis-o si la analiza pentru a vedea dc e totul in regula

As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...