Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna, am si eu o intrebare si poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri.

Am o prietena care a divortat de curand, dupa divort s-a mutat intr-un alt oras decat cel natal, iar tatal copilului nu vrea sa-i plateasca pensia alimentara stabilita la divort.

Intrebarea mea este daca altcineva poate merge in locul ei la tribunal sa depuna plangerea sau trebuie sa mearga ea personal? Sau poate merge sa deschida acest proces in orasul in care s-a mutat?

Exista vreun model standard de plangere..? Cum se procedeaza? Intreb toate astea pentru ca nu isi permite sa plateasca un avocat si va trebui s-o faca singura.

Elle

http://www.immunocalromania.blogspot.com/

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Elle, plangerea poate fi inaintata dupa 3 luni implinite de neplata a pensiei alimentare. cred ca tb sa mearga ea sa depuna, personal... o sa caut si iti mai scriu.

[pup]

************************************************************************************

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.roid="red">id="size4">

oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">)

[yum] "]asa creste Soniaid="red"> : intr-un an

[foto]Sid="size3">

www.helpsonia.com , povestea Sonieiid="purple"> , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! id="red">

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."id="green">id="size2">

Postat

http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_5423/pensia/alimentara.html

citeste si aici si pune intrebarea si aici.

din ce am citit se depune la tribunalul unde are resedinta...

************************************************************************************

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.roid="red">id="size4">

oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">)

[yum] "]asa creste Soniaid="red"> : intr-un an

[foto]Sid="size3">

www.helpsonia.com , povestea Sonieiid="purple"> , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! id="red">

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."id="green">id="size2">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...