Roxana Claudia Postat Mai 6, 2009 Raport Postat Mai 6, 2009 Nu prea am stiut pe unde sa incadrez subiectul meu..aici mi-a parut cel mai potrivit. Rog adminii sa-l mute daca este necesar. Am nevoie de medicamentul numit HISTAGLOBIN (imunoglobulina) care se zice ca s-ar mai fabrica doar in Rep Moldova. Am un sistem imunitar deficitar si fac un soi de alergie care se manifesta atunci cand schimb mediul...asta fiind doar in vacante , concedii[q], cand ar trebui sa ma simt bine.. As fi vesnic recunoscatoare sa intru in posesia medicamentului (contracost fireste!!!) sau macar a unor date despre cum il pot procura. Multumesc din suflet saritorilor!id="Trebuchet MS"> Roxana mami de [copil] Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006) id="purple"> id="Trebuchet MS"> Citează
crissa6 Postat Iulie 4, 2009 Raport Postat Iulie 4, 2009 Buna Ai gasit intre timp acest medicament? Si eu am nevoie de el. Multumesc Crissa Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.