Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici si Gravidute Italia -76-

Postări Recomandate

Postat

Da, eu mai sunt pe-aici ... ca na, is libera si fara copil.

stefania id="red">- sotului meu ii place mult borsul de fasole cu ceapa verde si in general ciorbele astea reci, pe timp de vara. Si ceva in genul cum spune ioanaid="red">, o ciorba de-asta de salata se face pe la ei la munte, tot rece se mananca, dar cu varza sau pastai. Deci o ciorba rece de varza sau pastai. Si imi place si mie la nebunie, desi pana la el nu am mai mancat.

ioana id="red">- stiu ca ei ii este bine, am vazut cum s-a acomodat, din mai multe puncte de vedere ... mananca bine, aerul mai respirabil, spatiu si loc de joaca, activitati diverse, neamuri ... insa na, eu is ingrijorata ca nu o am cat de cat sub ochiii mei. Trece repede timpul, stiu ...

Pai n-am ce se fac oricum, lenevesc, citesc, netuiesc [:D]. E o mini-vacanta si pt. mine la domiciliu.

nafi id="red">- ff bine ai facut ca te-ai aranjat, asa ii sta bine unei duamne [:D]. Eu sapt. viitoare o sa profit de timpul asta liber si mult sa merg la coafor ... sa imi mai fac ceva la parul asta, vopsit, tuns, indreptat ... tot ca o duamna sa plec si eu la S. inapoi [:D]. Drum bun si sedere placuta la socri!

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

nafi sa ai bafta de relaxare si multa "umbra"[;)][:D]

cu landoul nici noi nu am mai putut sa o tinem pe stefi de la 3 luni incolo in el.. nustiu cum au facut altii, dar mie una imi era frica sa iasa din el.. pe langa faptul ca statea fixa in el..asa ce se mai arrampica si tragea sa iasa..mamaaaa..

esti belea productia si consumul[:D] mda.. macar se vad rezultatele la Ricky[;)] sunteti super frumusei..[olala]

si noi te pupacim si divertiti!

alexandra n-am fost pe faza..rezumat te rog[:I]ce tb sa faci cu spitalul?

Postat
Aaaa, nafi id="red">.. eu am avut landou de la Inglesina (second hand, de la o prietena, dar in stare ff buna), un model mai vechi asa, cel putin la design parea mai de moda veche. Si ala era ff mare, spatios, a stat exact pana la 6 luni S. in el. Acum, ma batea gandul sa iau altul la bb2, desi e in aceeasi stare buna si primul si as putea ff bine sa il folosesc pe ala. M-am uitat cat de cat in magazine, insa asa e, mi se par mici, nu sunt spatioase ca cel pe care il am. Deci, zic pas, il folosesc tot pe ala, iar banii ii indrept catre alte mofturi. Tu ce model ai?
Postat

mda, asa ar fi trebuit ..o supa rece..dar ma gandesc ca stefi s-a obisnuit cu borsurile in ro..mama ce bune le mai facea socra[pofta]

nustiu cand imi va reusi si mie performanta[:D]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...