Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici si Gravidute Italia -76-

Postări Recomandate

Postat

RALUCA, o colega de-a mea a facut a doua oara varicela, dar a facut zona Zoster, tu tot varicela normala ai avut?[:-@]

cu pozele vezi daca nu ti-a trimis deja Ioana linkul si parola[pup]

Sunt convinsa ca in timp cine stie ce modificari mai apar si cum o sa vrea si el sa doarma, ma bucur macar acum asa cate putin de progrese[pk]...azi noapte ne-a facut circ ca nu vroia sa adoarma, cauza cred ca nu isi facuse somnul de dupa masa, ca am fost iesiti pana la doctorita si nu a adormit cat am asteptat acolo...la 11 a adormit si la 5 m-am dus sa vad ce face, ca nu dadea semne...el era treaz si statea cuminte in patut...i-am dat sa pape si acum doarme[nani]...sper ca azi sa fie cumintel si sa vrea sa adoarma spre seara fara taraboi[:D]. Oricum zua si seara cand il culcam si el vrea pe cineva langa el, iar ziua daca stai cu el si te vede ca esti acolo doarme mai mult[:D]

Va [pup]am

Mami de printisor Alessandro [bibe]- 15.04.2010id="Comic Sans MS">id="blue">

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Neata!!

raluca id="red">- ooofff, nu stiu ce sa iti spun ... cred ca stii ca sunt "crize" specifice varstei si, asa cum zici, poate frustrari pt. ca nu se exprima in cuvinte. Nu te consoleaza deloc sa iti spun ca suntem precum andreeaid="red">, adica functioneaza explicatul de spemii de ori, ba chiar sa ii spui adevarul ca unui om mare. Adica nu pacaleli de copii.

Poate totusi mama ta are dreptate si le vezi tu asa amplificate lucrurile din cauza sarcinii, na, lucrand cu copiii, stie cum sa ii ia. Zic si eu.

Eu din citite stiam ca se face o singura data varicela asta, insa virusul ramane in corp si, inaintand in varsta, se poate "trezi" in Zona Zoster. Deci, esti singurul caz pe care l-am auzit cu varicela de 2 ori. O fi ... sper totusi sa nu o faca din nou imediat, sapt. viitoare [:D].

Postat

Neata

Abramburika-:))

ce figura esti

doar n-o sa mai faca o data,nici nu-i trec bine si iar sa faca??? no way ;)

Cami-ce masina iti iei?

Raluca-iti mai trimit o data linkul

e usor de intrat la album

asteptam sa pui si tu pozici

au ei perioade de crizute

si eu ma plingeam nu de mult ca se crizeaza,daca nu-i luam ce vroia indata era pe jos....si eu ii explic si nu o duc cu zaharelul,intelege ea dar daca au toane atunci in plina criza nu tine nimic decit sa isi faca crizuta apoi sa-i explici frumos

daca se comporta asa acum ti-e si groaza pe cind nasti....

Kemsy-ai reusit sa dormi mai bine?

Georgy-asa asa cu o bere rece se sta tare bine![:)]

Alexandra-cind era mica fetita mea o culcam in carucior-navicella da tot linga mine

si acum e cu noi,vara la ea in patut ca e cald dar tot cu noi in camera

eu inca nu ma pot dezlipi de ea s-o las sa doarma singura in alta camera,asa m-am invatat cu ea ca n-as mai fi eu :)) daca n-o stiu linga mine

cind mai creste se muta ea singura da pina atunci mi la tengo stretta stretta [olala]

ce sa va mai zic....duminica seara am dus cainele la un cunoscut,locuieste intr-un loc unde are 3 hectare de pamint....are loc destul

eu cu cainele nu prea eram.....afectionata....nu suportam mizeria ce o facea.....par si alte cele....ma crizam mereu....asa ca mai bine asa

Giulia mereu cu matura la ea sau cind se dadea cu bici intra in plin in ea si nu se stie pina cind inghite si cum sint imprevizibili si nu te poti increde am ales sa o dam daca avem ocazia pt ca Giulia nu-i da pace deloc si eu nu puteam s-o las in curte nici un minut singura

de acum stau linistita cind se joaca in curte ca nu-i cainele

sa vedem cum a fi.....da de se acomodeaza repede

bun...altceva....aseara mi-a tras o izba fiica-mea de are buza de sus umflata si crepata si pina la nasuc numai julitura

fuge fuge de nu sta in loc mai ales cind e amichetto suo si mi-i s-a intins c o placinta si cum a cazut pe umar mainile erau sub ea si a dat cu gura

aseara a mincat citeva linguri de supica,un kinder fette al latte si 2 deserturi(ca si iaurtul)

e ceva decit nimic....zicea ca are bua si nu poate ca o doare....gheata nu a vrut sa tina si plingea si mai tare asa ca raportam o buza mare si umflataaaa

Mami de id="size1">Giuliaid="violet"> -20 iunie '07-id="size1">id="black">id="Comic Sans MS">

Postat

ioana id="red">- oooff, cazaturile astea. Sa ii treaca repede buzita Giuliei [pup].

Parerea mea, ai facut bine cu cainele. Da' eu nu-s asa mare iubitoare de animale, cel putin nu la bloc, ci la curte.

Postat

Abramburika-apoi nici eu nu-s sincer

l-am laut de mic ca sotul meu ii adora...dapoi na....degeaba....pe primul loc e fata apoi restul....

si de sta cainele cuminte nu-i da pace ea ca mereu dupa el e....

mie nu pprea imi placea,ma enervam ca de mergem undeva cara-l dupa tine.....ma dispera si in masina sa-l aud cum respira.....si mizeria care o face.....si noi avem curte.....da tot face mizerie da sa-l ti in casa!!!! nici vorba!

s-a invata acolo ca n-are de ales

deja l-am dus duminica seara

apoi cind vin prieteni tot lega cainele,ai grija,dezlega-l si la noi nu auzeai altceva decit lasa cainele in pace!!! du-te de la caine!!! sau trimiteam cainele la cuccia

acum e liniste si bine in curte

Mami de id="size1">Giuliaid="violet"> -20 iunie '07-id="size1">id="black">id="Comic Sans MS">

Postat

netza fetelor,vad ca sunteti deja online.

eu am fost de dimi la analize,apoi am trecut pe la prietene mea la bar ptr o colazione doppia[alcool][:-@].

sunt tot ametita,si nu se leaga niik,nu stiu pana cand.sunt tot mai preoccupata mai ales ca sambata ar trebui sa ma intorc la munca ori eu abea stau in picioare[bang][q].

IOANA-imi pare rau ptr buzita giuliei,sper sa-i treaca repede.si davide mereu e lovit pe undeva,da nu se uita unde pune picioarele sau fundul si numa-l vezi jos de pe masa sau mai stiu eu pe unde se urca el...

cam atat ptr acum va [pup] si vb dopo.

Postat

'Neatza!

kemsyid="red">-e doar o pernita,am facut poza la ambele fete.

Cum ai dormit azi-noapte?

petroid="red">-cum e Silvia?Tot asa de tare o mananca bubitele?Nici nu te-am intrebat,ti-ai desfacut bagajele?

roxaliid="red">-felicitari pt. ,, despampersit"!

ralucaid="red">-eu zic ca asa sunt toti copii,e normala faza prin care trece Anais.Si Ambra a vut perioade in care nu manca,dintr-un motiv,sau altul,dar incercam sa nu ma stresez prea tare,desi ea avea probleme de constipatie,daca nu manca...dar au trecut,stai linistita ca o sa treaca si la Anais...O sa fie cam greu dupa ce o sa nasti,sa te astepti,ca pana o s-o accepte Anais pe surioara,o sa dureze umpic...dar cu multa rabdare,si daca va vede pe voi ca o iubiti (pe micutza),totul o sa vina de la sine...si bineinteles sa-i dati la Anais atentia pe care a avut-o tot timpul...Nu-i usor deloc,dar sunt sigura ca o sa reusesti.

Sapt. asta am inceput-o bine,ma odihnesc destul de bine,sper s-o tin tot asa.Ambra nu a venit deloc la mine in pat,spre deosebire de sapt. trecuta (in fiecare noapte venea)....

andreea[9cer],[i] [zana]Ambraid="red"> si [copil]Giorgioid="blue">

puterea dragostei

Postat

ioanaid="red">-[pup]-ici la Giulia!sa treaca cat mai repede!

Ai facut bine cu cainele,si eu as fi facut la fel,desi iubesc fff. mult animalele...pe rpimul loc sunt copii,nu i-as pune in pericol...Imi pare rau ca l-ati dat,parca era al meu [batcap]...chiar il admiram in poze,eu demult imi doream un rottweiler,dar neavand curte...

andreea[9cer],[i] [zana]Ambraid="red"> si [copil]Giorgioid="blue">

puterea dragostei

Postat

IOANA, eu am preferat sa il mut pt ca stiu ca apoi nu ma mai pot dezobisnui nici eu si nici el sa doarma cu noi...si parca as vrea si eu viata cu sotul[:D] si mai bine sa se obisnuiasca si el singurel.

Si mai ales asa dormim amandoi linistiti, eu nu ii mai aud foiala si el nu ne mai aude pe noi[:D]

...si mie imi plac cainii...dar nu cu copii...eu am avut o catelusa, dar era la curte, nu la noi si cand ma vedea sarea sa ma muste...pt ca asa stia ea sa ne jucam, dar numai la mine facea asa, eu am crescut-o de mica si ma harjoneam cu ea si ea de fericire ma musca[alcool], cate muscaturisi pantaloni rupti de coltii ei[alcool]

DAVIDUCA sper sa iti revii repede, nu e de joaca, ai grija de tine, lasa-le toate si odihneste-te..crede-ma ca le gasesti si apoi[:D]

[pup]GIULIA sa isi revina repede

Mami de printisor Alessandro [bibe]- 15.04.2010id="Comic Sans MS">id="blue">

Postat

Neata fetelor.Am gatat treburile si zic sa stau o tara,mai am de facut curat la caini si gata pe ziua de azi.

Yoana mi-am luat opel corsa asta care a aparut nou,dar deja domnul imi zice ca imi baga numai 50 deeuro pe luna de benzina si tot felul de prostii.I-am zis sa se pregateasca sa-mi dea bani sa am in buzunatr ca nu ma pot duce cu baiatul pe undeva fara bani si a strambat din nas.

O sa fie o perioada mai grea vara asta cu banii astia,masina mea a platit-o toata iar cand vine a lui in rate.Nu va ganditi ca mi-a pus masina pe numele meu,a pus-o pe numele lui ma-sa.Nu are prea multa importanta imi ajunge ca o conduc,dar macar atat meritam si io[q][q].

In fine m-am plans o tara aci acum gata nu vreau sa incep ca nu mai termin[bang][bang][bang][bang].

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...