Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici si Gravidute Italia -76-

Postări Recomandate

Postat

Daviduca-sanatate! sa te faci bine repede

ai grija ca si caldurile astea te doboara

macar la supermercato e aer conditionat dar si cind ies afara de acolo zici ca intru direct in forno

e ciudat fara caine acum...parca ma tot uit unde-i si ce face

normal ca de 5 ani jumate il aveam si acum pare anormal ca nu-i

e chestie de obisnuinta

uite asa e viata asta/si cu omul te inveti cu el linga tinee si dintr-o data nu mai e /e dureros si greu de acceptat

si te atasezi si de un animal...i-am zis sotului ca atitia nervi mi-am facut eu pt caine si acum mi-e ciudat ca nu mai e...ma tot gindesc ce face..cum e...dar mai bine asa ca nu pot risca sa-mi muste fata

mai ales ca are si un caracter ciudat asa...adica daca fuge ca-i vine sa fuga ca o racheta de-i stai in cale te doboara(vb de caine) si pe Giulia a dat-o de multe ori de pe picioare ca trecea pe linga ea cu viteza

asa ca cu toata parerea de rau asta e

eu nu ma gindesc,imi pare rau ca stiu ca sufera sotul pt el ca il iubeste

a zis si el ca e mai bine asa dar ca nu-si mai ia alt caine in veci ca ajungi sa-l iubesti si apoi suferi dupa el

o sa mergem sa-l vedem ca nu e departe(numai ca e greu ca si de il vede sufera si mai tare) si nici ca-mi place sa vad ca e necajit cu toate ca nu prea se arata....numai ca il cunosc

si daca l-am dat acum ramine dat ..nu cred ca il luam inapoi

va pup merg sa termin de aranjat hainele ca am calcat o tura de haine pina nu se face forno [:)]

Mami de id="size1">Giuliaid="violet"> -20 iunie '07-id="size1">id="black">id="Comic Sans MS">

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Cami-e frumoasa masina [pk]

cred ca si Roxali tot opel corsa nou si-a luat [:)]

sincer eu m-as criza sa-mi ia masina si sa o puna pe numele la mama-sa

adica nu sa-mi ia ca ne luam ca eu nu consider ca-mi ia el sau ii iau eu ci ne luam

daca ne-am luat masina am luat-o amindoi

ce daca numai unu lucreaza o perioada??? aia inseamna ca numai unu face tot si celalalt nimic?

la noi prima masina a fost pe numele meu,a doua pe a lui ca asa am vrut eu si ca asigurarea e mai ieftina de la o anumita virsta in sus si daca ai carnet de conducere de mai mult timp si eu pe atunci eram incepatoare

da acuma m-as urca fara probleme

lasa nu te mai necaji ca te descurci tu cumva,sa o conduci cu placere si sa il duci pe Sebi peste tot [pup]

mie imi plac nissan qashqai [olala][:I] non mi alargo troppo vero? [:D]

Mami de id="size1">Giuliaid="violet"> -20 iunie '07-id="size1">id="black">id="Comic Sans MS">

Postat

Da mi-a zis ca daca o sa am probleme cu firma sa nu imi puna mana pe masina nimeni de asta a pus-o pe numele lui ma-sa.Nu e problema de munca ,io chiar vreau sa merg la munca numai ca el nu ma lasa.Cand Sebi va merge la gradi ma duc la munca ca am inebunit acasa[bang][bang][bang][alcool][alcool][alcool].El cica sa mai fac un copil dar ma mai gandesc,tre sa se schimbe un pic de lucruri apoi se poare vb de alt copil.Ufaa m-am saturat de tot,sa nu-mi aduc aminte de altele ca ma ia draciiiiii[bang][bang][bang][bang][bang][bang].

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Postat

andreea id="red">- S. are multe cojite acum, nu i-au mai aparut alte besicute si nu o mai mananca. E pe trecute. Bagajele le am in mijlocul casei (vorba vine), dar nu le-am desfacut de tot, doar am mai luat una-alta pt. S., ca ii pusesem toate hainele si mai aveam nevoie acum. Insa nu mai am stresul cu bagajele, inchid repede valiza acum. [:D]

ioana id="red">- noi avem nissan q. Primul model, nu asta nou. Adica masina s-a nascut odata cu S. [:D]. Si ca model (in anul ala a iesit pe piata) si cand am cumparat-o noi, in anul cand s-a nascut fata. E o masina tare faina, cu aspect de fuori strada, dar economicoasa ca o masina mica. Ma refer la intretinere, consum, merge bine. Sa zicem ca as fi preferat-o mai spatioasa (inauntru si portbagaj), dar pt. o fam. de 3 pers. e faina. Eu ma gandesc in viitor ca o sa fie cam stramta cu 2 copii. Insa 10 ani de-acu' incolo nici sa n-aud de alta masina. Pana acum nu ne-a dat probleme de nici un fel.

Postat
Citat:
citat din mesajul lui camicreata
Yoana e frumoasa nissan dar este mare pt mine,sunt incepatoare sper sa ma descurc cu asta.Si sincer nu-mi trebuie masina mare.Unde mergeti in vacanta fetelor?http://picasaweb.google.it/camicreata24
align="right" id="quote2">Mda, tocmai ce spuneam. Nu e mare nissan q. Are aspect de masina mare, dar e ff manevrabila, usor de condus.
Postat

Ce mai faceti de mancare? Veloce, usor si bun? Azi am facut o iahnie de fasole cu salata de rosii .. pe diseara sa vedem.

Ca tare m-am saturat ... de bucatarit, ca de mancat as tot manca [:D].

Postat

pai da fetelor [pk] e faina [pk]

nu e chiar jeep dar arata [:)]

imi place mult[8D]

la sotul meu i-a trecut insa....acu i se pune pata pe altceva

de ar fi sa am masina mea sa ma invirt de ici-colo atunci vreau peugeot 107 [8D]

daca e sa avem numai una atunci nu mai pot alege doar eu [:D]

Abramburika-ce bine ca i-au mai trecut bubitele

hai ca mai ai un pic si mergeti cu avionul blu [:)]

si de masina da e mica cilindrata,consum mic[:)] si faina [pk]

Postat

Acum 3 ani cand eram in cautari de masina, m-am indragostit pur si simplu de nissan la prima vedere. Ma lipisem de vitrina si nu imi mai luam ochii de la ea. O studiam, o admiram ... mai ceva decat sotul. Mi-a placut, ce mai!

Pe atunci eram si insarcinata, dar nu stiam, am aflat la putin timp dupa. Deci mie imi trezeste si amintiri de suflet masina asta. O sa imi fie ff greu sa ma despart de ea cand o fi sa fie ... sper cat mai tarziu. [:)]

Na, ca mi-am adus aminte ... fix ieri s-au implinit 3 ani de cand am primit cheile si masina. Ca radeam de sot, uite ce galant esti tu, asa da cadou pt. sotia ta ... de Sf. Petru.

Postat

Buna!

Da, am dormit mai bine, L s-a trezit tot la 2 ore, dar a adormit imediat la loc, la tzitzi [pk]. Am lasat geamul deschis, si probabil de asta a fost si el mai linistit.

Vorbiti de masini: eu nu ma vad conducand decat micra mea, deocamdata, ca e mica. Desi recunosc, cu 2 copii in spate deja e neincapatoare [:D], iar in dreapta e asa stramt[8D]. Locul soferului e cel mai bun [:D][:D].

Mie nu mi se par prea spatioase masinile astea mari. Din exterior par imense, dar in interior lasa de dorit, dupa mine. O masina spatioasa in interior e Discovery [:D]. O masina care imi place tare mie, din afara, e mitsubishi ([alcool]), modelul lung, mare si negru [:D][:D].

Azi am fost si am luat rezultatul la analizele lui Loris, nu are viermisori, slava Domnului.

Va salut pe toate!!!![flo][flo][flo]

[flo], Giani [recevere]id="green">

[mamica] fericita de strengar [copil] Loris Stefan (02.10.2009)id="Comic Sans MS">
id="green">

Loris, o noua stea

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...