Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[ruga]Rugaciune pentru Stefanut[ruga]Te rugam Doamne, vindeca durerea lui Stefanut. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru Stefanut, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.
id="red"> Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de GinyeRO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Stelianaid="red">BURTICI, COZONACI SI COZONACE
Clubul scutecelor: cap1, cap2, cap3, cap4, cap5, cap6, cap7, cap8, cap9, cap10, cap11, cap12, cap13, cap14, cap15, cap16, cap17, cap18, cap19, cap20, cap21, cap22, cap23, cap24, cap25, cap26, cap27, cap28, cap29, cap 30, cap 31, cap32, cap33, cap34, cap35, cap36, cap37, cap38, cap39, cap40, cap41, cap42, cap43, cap44, cap45, cap46, cap47
Suntem un grup de 109 de mamici cu 52 cozonacei si 60 cozonacele care au dospit cuminti timp de 40 saptamani si s-au copt dupa cum urmeaza:
COZONACEI DE OCTOMBRIEid="purple">
6 octombrie - Cristina Ecaterinaid="red"> de Vrajitoareaid="purple">, ???? gr, ?? cm, Apgar ?, 37s10 octombrie - Remus id="blue">de Anesid="purple">, 3.200 gr, 50 cm, Apgar 10, nastere naturala la 37s12 octombrie - Eduard Stefanid="blue"> de Ginye55id="purple">, 2550 gr, 47 cm, Apgar xx, nastere naturala 38s13 octombrie - Damian id="blue">de Leeloo5979id="purple">, 2980 gr, 50 cm, Apgar 8, nastere naturala cu epidurala la 36s16 octombrie - Man-Dat Christian id="blue">de Cata_Mykyid="purple">, 2520 gr, 48 cm, Apgar 9, cezariana programata la 38s17 octombrie - Evaid="red"> de Mirthaid="purple">, 3550 gr, 50 cm, Apgar 7, nastere naturala la 39s20 octombrie - David Andrei id="blue">de Bebecrisid="purple">, 3200 gr, 50 cm, Apgar 8, cezariana de urgenta la 36s21 octombrie - Daria id="red">de Ireenid="purple">, surioara de Edi (09.08.2005), 3600 gr, ?? cm, Apgar ?, cezariana programata la 39s22 octombrie - Androniki id="red">de Brieid="purple">, surioara de Brianna (03.12.2002), 3600 gr, 54 cm, Apgar 9, cezariana programata la 38s23 octombrie - Raphael Nicolas id="blue">de Babyzapiid="purple">, 1700 gr, 44 cm, Apgar 9, cezariana la 35s24 octombrie - Saraid="red"> de Ancaoradeaid="purple">, 3400 gr, 51 cm, Apgar 9, nastere naturala la 39s26 octombrie - Cristianid="blue"> de Spiridusulid="purple">, 2820 gr, 50 cm, Apgar 10, nastere naturala la 37s27 octombrie - Hanna id="red">de mendyid="purple">, surioara de Kinga (05.05.2000), 3300 gr, ?? cm, Apgar 9, cezariana programata la 38s27 octombrie - Antonio Gabrielid="blue"> de Mavid="purple">, fratior de Andrei Sebastian (04.02.2004), 4200 gr, ?? cm, Apgar 10, nastere naturala la 40s27 octombrie - Tudor Stefanid="blue"> de
  • Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

MANUid="red"> pot s aiti spun ca sora mea practica acest procedeu..insa nu vat ce proprietati isi mai pastreaza....si deja nepotica la 1 an sta f f prost la kg. ..deci eu una nu voi merge pe aceasta varianta [:I]. ce ai fac comorile tale? [olala][pup]

cameliamid="red"> vb de olita tot sora mea a pus.o pe nepotica de la varsta de 8 luni un succes total....dimineata fetita sta frumos isi face nevoia acolo....sora-mea o lauda si ea face.....sper ca ai priceput ceva.....[asia][pup]

mirthaid="red"> mama rea [:-)))] si eu trec prin aceasi situatie in zilele cand trece mama sau socrela evident 'are mainile reci copilul dai haine...e prea frig in casa, dai caciula in cap.....da tzzzz ia vezi nu vrea sa suga.....daca il pun la san si vede ca nu trage....ehh ca ai fost o lenesa nu ai vrut sa dai gubilu la san [neand]...stiu cum imi vine sa le zic OUTTTTTTTTT.....evident ca reprosurile curg garla imi zice mama da vezi domle vb cu fiumiu ;mah ce vrea mamata asta sa te trimita in legiunea franceza?; cat priveste medicamentatia pe ambulanta iti spun nici un doctor nu va face injectile pe care le recomanzi tuturor le tataie fundurile dupa ce mai multi pacient au facut socuri anafilactic si toate cele...iti spun nu vei gasi un doc cu tot cu scrisoare medicala si medicamentatie rec...[pup]

Eliza mami de id="red">

ingeras Ionut Pavel[flo]

si de

[copil][il]Dimitrie Gabriel 12.11.2008[il] poze

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :

trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus

Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."

id="size1">

Postat

Malinas, da se poate. Numai sa nu faci din asta o obisnuinta. Eu Anei ii congelam cand faceam mai mult si il pastram pentru "zile negre". Nu am avut nici o problema cu ea din pct de vedere digestie, pana cand a luat un virus nasol anul trecut.

Mai intreba cineva daca se poate da 2 zile din piure. Sigur ca se poate, eu numai asa fac.In fac azi si ii dau si maine la pranz. Nu este absolut nici o problema. Am intrebat si dr.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilorid="red">

Madutza[mamica],Mariucaid="red">[zana](17 Mai 2004) si Andreeaid="red"> [zana](21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Postat

Buna ziua, mamici!

[s] Ecaterinaid="red">, sa cresti mare si cuminte si desteapta si frumoasa!

Eliid="red">, de ce ii mai fierbi fructele, ca se duc toate vitaminele din ele. E destul de mare sa le primeasca in stare naturala, Teodora e mai mica si le papa asa.

Malinasid="red">, felicitari pentru dintisor.

Iuliaid="red">, la fel mi-a zis si mie pediatra, dar ca sa te linistesti tu mai consulta si alt medic.

Manumanuid="red">, am mai auzit si eu ca se poate practica varianta congelatului mancarii, dar eu am luat hotararea ca macar pana la 8-9 luni sa-i fac papica in fiecare zi.

Edit: Mirthaid="red">, vezi ca maine nu e apa in Craiova asa ca ... ia masuri de azi.

Mamica de bebelina Teodora id="red">(1.12.2008) & adolescent Bogdan id="blue">(24.05.1995)

Teodora

Postat

salut, intru scurt sa va zic de ieri de la dr: 6500 peste P25 (!!!) si 64cm, peste P50

prevenaru si hexavalentu facute, dat paracetamol la 4 si la 7.30, totu ok. nicole arata beton, vazuta de dr ieri. murmurul la inima inca se aude serios, deci gaurile sunt acolo.

eu sunt zapacita ca am venit azi noapte la 12.30 de la gineco, a avut o nastere si a trebuit sa astept foarte mult.

manumanu, piureul de legume se poate congela. si eu tot recipiente de la avent pt lapte am si am inceput prin a face piure sa congelez caci e out of question sa fac zilnic. iti zic sigur, e o practica intalnita aici si tocmai am citit aseara in sala de asteptare de la gineco din cartea despre mancare de bebei primita de la asistenta lui nicole.

revin cand oi avea timp cu un conspect din cartea cu pricina: de super bun simt, fara exagerari si numa lucruri practice.

si revin si cu discutia cu gineca despre vaccinul de cancer de col (virus papiloma). zic doar scurt ca ea si-a vaccinat cele 3 fete si pe ea.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)

Vacanta cu Laura in Romania

Postat

ce faceti?....

noi raportam a doua noapte fara trezire...[pk][pk][pk][pk]

malinas...felicitari pt dintisor...

noi inc asteptam sa iasa...de 2 zile roade tavitza de la scaunul de masa...

azi i-am pregatit piure de cartof+branzica+galbenus de ou...

l-am cantarit aseara si avea 8.9 kg, imbracat cu body, pantyalon subtire de casa si pampers...deci vreo 8, 5 tot are...sunt fericita ca nu mai are probleme cu gazele...nu stiu cat timp sa-i mai dau debridat...il ajuta...dar nu as vrea sa fac abuz...

Cristina - mami de [baietel] DAVID - ANDREI [copil]

[foto]David-Andreiid="blue"> [foto]

[foto]BOTEZid="blue"> [foto]

Povestea nasteriiid="blue">

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png

http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Postat

aseara am dat iar comanda de la quelle....nu ma mai puteam abtine...i-am luat lui david 2 jucarii si pt mine un tricou si o pereche de pantaloni....

Cristina - mami de [baietel] DAVID - ANDREI [copil]

[foto]David-Andreiid="blue"> [foto]

[foto]BOTEZid="blue"> [foto]

Povestea nasteriiid="blue">

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png

http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

<script src="http://www.inimacopiilor.ro/campanie/bs/pa/pa.js" type="text/javascript"></script>

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Postat

Eli mai bine lasi fructele crude, n-au nici o valoare nutritiva fierte. Si daca fructele sunt crude, impreuna cu supa sau piureul de legume ajuta la un tranzit digestiv normal fara constipatie sau diaree. Si poate merge sa schimbi meniul zilei. poate o zi de suc de morcov cu mar si scortisoara sau para data pe razatoarea de sticla cu un strop de vanilie sau daca tii la fiert, morcov copt cu scortisoara. Asta pt dimi. Eu azi i-am dat Mirunei piure de para cu avocado si vanilie, a rupt castronul ca niciodata. La piureul de legume (jumatate de morcov, un cartof, o ceapa mica pt gust, un dovlecel mic, o bucatica de telina) i-am pus o lingura de ulei de masline si un varf de cutit de nucsoara. A iesit mult piure, am pus la borcanel si la frigider si pt maine.

Mihaela [mamica] de [zana] Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Postat
Merita Z_IULIAid="red"> sa consulti prima data n dr. Pentru linsitea ta este bine sa ceri sfatul si altui medic. Pentru tuse este bien sa faca si niste aerosli fac fff bien pentu plamani. De facpt pentru o respiratie usoara este bine sa se faca aerosoli cu solutie de adrenalina si apa distilata. In 3-4 zile se afc bine. Noi asa am procedat si a dat rezultate din prima. Acum tu faci cum consideri cel mai bine pentru puiutzul tau. Sanatate si numai bine la amandoua. Pupici [pup][pup]
Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA
Buna dimineataEu sunt nauca de nesomn. Nu mai doarme noptea , ea care se trezea de 2 ori cel mult. Martea trecuta am facut vaccinul si v-am zis ca tusea. Continua sa tuseasca ceea ce m-a ingrijorat. Ieri am fost cu ea la doctor si mi-a consultat-o .Doar ca nu mi-a zis nebuna, m-a trimis acasa ca copchilu nu are nimic.Atunci poate are ma-sa ??? Ea tuseste, eu zic ca se aude su un harait in piept...dar doc nu aude numic[q]. Nu stiu ce sa fac, ea continua sa planga fara motiv, nici tztz parca nu mai vrea. Am desfundat-o pe nasuc (asta a fost sfatul doc. sa o desfund pe nasuc cu ser fiziologic de 3-4 ori pe zi)si am reusit sa o adorm putin. Sun capie de oboseala. Saracu Claudiu tr sa suporte o mama nervoasa, ma controlez cat pot dar tot mai ridicvocea la el.Va rog spuneti-mi daca ati trecut prin asa ceva si cumati rezolvat.Iulia [mamica] lui Claudiu George [bonjovi](23.04.2002) si Diana Maria [copil] (20.12.2008)http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Aprilie#
align="right" id="quote2">Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamanipozele melePovestea nasteriiid="blue">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...