Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (48)*

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui bertha
Mamici, sunt putin descumpanita: De o sapt am inceput cu suc de mar. In prima zi f fericta, deschidea gurita frumos. A 2-a zi a mancat, dar fara entuziasm. A 3-a zi a papat, cam cu indiferenta[:D] I-am adaugat putin suc de morcovi, parca a fost mai bine, apoi iar n-a mai vrut...cert e ca azi n-a vrut sa deschida gura deloc. Nu am insistat. Nu era obosita sau satula de laptic...cred ca nu-i place pur si simplu. Sunt derutata si nu stiu cum sa reactionez, pt ca Darius, cand era bb, a mancat cu placere cam tot ce i-am dat (fitele au venit pe parcurs[:D]). Cred ca o mai las cateva zile, sa uite, apoi incerc cu piure de legume.Pupici tuturor, citesc zilnic, dar mai greu cu scrisul.[:I]Edit: Otilia, scuze, am ramas datoare cu un raspuns: poza care insoteste povestea nasterii e luata din albumul meu. E facuta inainte de botez in dormitorul socrilor. Hi, hi, de-ar stii soacra-mea cati i-au admirat tapetul![:-)))]Bertha, mamica a doua comori - [bonjovi] Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si [zana] Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)id="size1">pozeid="red">id="size1">Cum s-a nascut Ioanaid="size1">
align="right" id="quote2">Bertha,id="red"> la fel am patit si eu cu Maria. Nu a vrut suc, oricat am insistat. Am schimbat lindurite, cani cu cioc, dar nu a vrut. Am renuntat si i-am dat piure si asa a vrut. Ii dadeam mar ras, iar sucul de morcov il amestecam cu marul ras sau banana.[pup]Julia[mamica] Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
  • Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Mamiseli, si eu adaug un praf de nucsoara la pireul de legume, iese o nebunie[pofta] Ecaterinei ii place tare mult.Uite ca la vanilie nu m-am gandit, mersi de idee[pup]quote]citat din mesajul lui mamiseli_11

Eli mai bine lasi fructele crude, n-au nici o valoare nutritiva fierte. Si daca fructele sunt crude, impreuna cu supa sau piureul de legume ajuta la un tranzit digestiv normal fara constipatie sau diaree. Si poate merge sa schimbi meniul zilei. poate o zi de suc de morcov cu mar si scortisoara sau para data pe razatoarea de sticla cu un strop de vanilie sau daca tii la fiert, morcov copt cu scortisoara. Asta pt dimi. Eu azi i-am dat Mirunei piure de para cu avocado si vanilie, a rupt castronul ca niciodata. La piureul de legume (jumatate de morcov, un cartof, o ceapa mica pt gust, un dovlecel mic, o bucatica de telina) i-am pus o lingura de ulei de masline si un varf de cutit de nucsoara. A iesit mult piure, am pus la borcanel si la frigider si pt maine.Mihaela [mamica] de [zana] Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele meleMirunica

Laura, mami de Caterinaid="red"> (6 dec. 2008) si Rebecaid="red"> (16 sep. 2005)http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Postat
Citat:
citat din mesajul lui julia16
Citat:
Mamici, sunt putin descumpanita: De o sapt am inceput cu suc de mar. In prima zi f fericta, deschidea gurita frumos. A 2-a zi a mancat, dar fara entuziasm. A 3-a zi a papat, cam cu indiferenta[:D] I-am adaugat putin suc de morcovi, parca a fost mai bine, apoi iar n-a mai vrut...cert e ca azi n-a vrut sa deschida gura deloc. Nu am insistat. Nu era obosita sau satula de laptic...cred ca nu-i place pur si simplu. Sunt derutata si nu stiu cum sa reactionez, pt ca Darius, cand era bb, a mancat cu placere cam tot ce i-am dat (fitele au venit pe parcurs[:D]). Cred ca o mai las cateva zile, sa uite, apoi incerc cu piure de legume.Pupici tuturor, citesc zilnic, dar mai greu cu scrisul.[:I]Edit: Otilia, scuze, am ramas datoare cu un raspuns: poza care insoteste povestea nasterii e luata din albumul meu. E facuta inainte de botez in dormitorul socrilor. Hi, hi, de-ar stii soacra-mea cati i-au admirat tapetul![:-)))]Bertha, mamica a doua comori - [bonjovi] Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si [zana] Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)id="size1">pozeid="red">id="size1">Cum s-a nascut Ioanaid="size1">
align="right" id="quote2">Bertha,id="red"> la fel am patit si eu cu Maria. Nu a vrut suc, oricat am insistat. Am schimbat lindurite, cani cu cioc, dar nu a vrut. Am renuntat si i-am dat piure si asa a vrut. Ii dadeam mar ras, iar sucul de morcov il amestecam cu marul ras sau banana.[pup]Julia[mamica] Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
align="right" id="quote2">O sa incerc cu piure de mar, o sa-l pasez la blender si, in functie de consistenta, il mai diluez putin, pt ca trebuie sa fie mai moale, avand in vedere ca ea nu a papat decat la san pana acum.[pup]Bertha, mamica a doua comori - [bonjovi] Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si [zana] Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)id="size1">pozeid="red">id="size1">Cum s-a nascut Ioanaid="size1">
Postat

Lauraid="red">, multa sanatate fetelor, sa se faca repede bine. [pup]

Bertaid="red">, cam asa am patit si noi cu sucurile (nici cu lingurita, nici cu bibe, nici diluate [bang]), in schimb mananca mar ras si banana mixata [pofta]. Incearca si la Ioana poate merge asa. In schimb, la supa e invers, ii place zeama chioara, nu-i plac legumele mixate [bang]

Monicusid="red">, rezolvat [pup]

Mamica de bebelina Teodora id="red">(1.12.2008) & adolescent Bogdan id="blue">(24.05.1995)

Teodora

Postat
Multumesc frumos draga mamica...si spor mai departe cu diversificarea.. Pupici...[pup]
Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g
Lauraid="red">, multa sanatate fetelor, sa se faca repede bine. [pup]Bertaid="red">, cam asa am patit si noi cu sucurile (nici cu lingurita, nici cu bibe, nici diluate [bang]), in schimb mananca mar ras si banana mixata [pofta]. Incearca si la Ioana poate merge asa. In schimb, la supa e invers, ii place zeama chioara, nu-i plac legumele mixate [bang]Monicusid="red">, rezolvat [pup]Mamica de bebelina Teodora id="red">(1.12.2008) & adolescent Bogdan id="blue">(24.05.1995)Teodora
align="right" id="quote2">Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamanipozele melePovestea nasteriiid="blue">
Postat
Votat[pup]
Citat:
citat din mesajul lui monicus
Dragi mamici.. ne puteti da si noua un vot?Multumiri anticipate. Vapup[pup]http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamanipozele melePovestea nasteriiid="blue">
align="right" id="quote2">Laura, mami de Caterinaid="red"> (6 dec. 2008) si Rebecaid="red"> (16 sep. 2005)http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Postat
Multumesc frumos lauramironid="red">Pupici [pup][pup]
Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Votat[pup]
Citat:
citat din mesajul lui monicus
Dragi mamici.. ne puteti da si noua un vot?Multumiri anticipate. Vapup[pup]http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamanipozele melePovestea nasteriiid="blue">
align="right" id="quote2">Laura, mami de Caterinaid="red"> (6 dec. 2008) si Rebecaid="red"> (16 sep. 2005)http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
align="right" id="quote2">Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamanipozele melePovestea nasteriiid="blue">
Postat
Citat:
align="right" id="quote2">Se mai intampla. Te-ai gandit bine, sa faci pauza si apoi sa ii dai legume.SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilorid="red">Madutza[mamica],Mariucaid="red">[zana](17 Mai 2004) si Andreeaid="red"> [zana](21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...