Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Un nou nascut e ca un inceput al tuturor lucrurilor -

al minunilor, al sperantei, al visului ca se poate!id="Script MT Bold">id="red">

A aparut ceva pentru care merita sa traiesti

ceva pentru care va trebui poate sa mori

ceva care da maretie tristetii

Si care nu este decat un prunc.id="Script MT Bold">id="purple">id="size5">

Bun venit la "Clubul scutecelor"! [grup]id="size4">id="Arial Black">

Postat

Am avut sansa si nesansa sa deschid sirul nasterilor, am avut norocul sa deschid primul capitol al nostru la scutece, asa ca imi fac de cap pana la sfarist si scriu primul mesaj.

Va iubesc mult, faceti parte din viata mea, aveti un loc in inima mea, va multumesc pt ca existati si ati fost alaturi de noi.[flo]

Deci, sa-i dam bataie![bum]

Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma

Every day brings new blessings.id="size1">

Postat

Bine am sosit in club[:D],

sa dea DD sa avem parte doar de vesti si evenimente placute.

Doamne ajuta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

fetelor....am aparut oleaca...sa va zic vesti

ceea ce ziceam eu vineri seara s-a dovedit a fi inceputul de travaliu...asa ca acum ne laudam cu cea mai frumoasa fetita din lume...care are deja 5 zile...si care s-a nascut de 3750 gr si 53 de cm....deci e deja maricica....sa mi-o scuipati sa nu fie de deochi! de ieri dupa-amiaza suntem acasa si incercam sa ne acomodam...

va pup pe toate!

-citat din Aliceid="purple">

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodoid="blue">

Varsta Isabella-Elenaid="red">

goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la

Dumnezeu imposibilul!id="red">

[ruga]Doamne ajuta!id="size1">

Postat

Mama, ce ciudat mi se pare totusl, sa vedeti ce ne incurcam cateva zile pana ne invatam cu noua casuta. Cred ca se saturasera moderatorii de noi ca imediat au inchis subiectul.[:D]

Nu mi-ati spus, cum sa ramana titlul, Ghiocei, sau Ghiocei curajosi, sau alta propunere daca aveti.

Dodo, din partea cui este mesajul mai exact, scuze ca nu am inteles.

Novus, scoica este creata anatomic sa imite forma uterului, cel mai sigur bebe sta in scoica, de aceea nu le place sa stea in patut, ca-i mare si trebuie sa stea intinsi. In burta mamei nu a stat asa intins si lejer. Pe noi nu ne-ar fi lasat sa plecam din maternitate fara scoica.

Georgyiuly [pup] de-a noastra esti, intri cand ai timp si te lasa sefa.[:D]

Florinela, cam mult ai sangerat in reprize, noua nu ne-ai spus nimic, te trimiteam mai repede la medic. Poate nu e nici o problema, daca nu e semn de infectie, sa miroase ciudat, sa ai cheaguri, dar pt linistea ta ar fi bine sa vorbesti cu dr tau.

Fetelor eu am citit ca primul CM dupa nastere poate veni foarte putin, dar in unele cazuri poate veni mai rau ca un CM de dinainte de sarcina.

Eu am alaptata exclusiv si la program, la fix 3 ore, dupa ceas, si tot mi-a venit la nici 2 luni dupa nastere.

ZoRi, felicitari cu ocazia botezului![bis] Te-am cautat azi pe mess, abia astept sa te mai prin on-line, si sa trimiti poze cu Alexandru.[olala]

Si noua ne-a spus ca putem incepe diversificarea pe viitor de la 4 luni, dar mi se pare curand, ei fiind prematuri, dupa varsta recalculata cate luni ar avea? Iar daca mai au si colici, vai Doamne. Colicii inseamna ca sistemul digestiv nu-i maturizat sa digere nici lapticul, dar alte sucuri. Si pot afce alergii pe viata.

O sa fac un studiu despre diversificare, primii pasi, pe blog, sa ramana acolo pt fiecare, atunci cand vine vremea.

Azi Luana a fost obosita dupa plimbareala, a facut baita cu tati, eu doar am participat, de aceea am fost relaxata si odihnita sa refac listuta. Dar acum fug sa pap si sa fac si eu baita. Am pus poze la amandoua paginile mele.

Va pupam [pup]

Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma

Every day brings new blessings.id="size1">

Postat

Cate emotii [:D] Multumim Ayla!!!

Ghioceii nostri sa ne aduca numai bucurii!!!!

[flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo]

Olga, mamica lui David iepurasul [iepu][9cer]

Postat

Buna seara mamici dragi,[flo]

Iata-ne ajunse la destinatie cu toate, sanatoase, fericite si mai ales implinite.

Sa dea Domnul sa avem parte si de acum incolo de copii sanatosi si sa avem de impartasit numai bucurii pe acest forum!

Ayla esti grozava, multumim ca dai suflet acestui grup! Blogurile tale imi tin companie noaptea, cand bebe ma tine la datorie cu orele[alcool].

Anca, felicitari pentru micul tauras! Sa fiti sanatosi amandoi si sa va bucurati unii de altii!

Manu, mamica lui Radu 5+

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvântare, unde este binecuvântare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Postat

Bine v-am gasit la scutece.

Mie personal nu-mi place numele asta de ghiocei, pe langa faptul ca mai e o grupa de ghiocei e prea dulce/roz denumirea pt gustul meu, unde mai pui ca-s de mult scuturati ghioceii iar copiii nostri sunt niste minunatii care rad la soare si la viata, nicidecum niste friavi care se pleaca spasiti in fata sortii.

Mi-ar fi drag un nume care sa reprezinte copilaria,lumea povestilor sau chiar ceva de genul "cavaleri si domnisoare de MA", "Rebeli in scutece" (a mea se rebeleaza la fiecare ora) sau de MA etc

Oricum ne-om numi sper sa ne bucuram impreuna de minunatiile ce le avem paaaana la adanci batraneti!!!!

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...