Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Buna dimineatza!

Pentru voi, dragelor, capitol nou, sa aveti spor la scris si copii frumosi si sanatosi!

Noi astazi absolvim[pk](adica si eu si Alexia doar si ea a facut facultatea asta[:D]) asa ca nu am prea mult timp de scris,cu sanatatea sper sa fim bine, tot azi mergem la control. Imi pare rau ca timpul meu e asa de limitat dar sa stiti ca nu va uit, am vazut poze, filmulete doar ca nu exemplific ca sa nu uit pe cineva.

Va pup si va doresc o zi frumoasa, cu mult soare!!!

MAMI(Adriana) & [copil] ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...id="red">

Postat

neatza

adriana [flo][flo][flo][pup]

multumim mult pt capitolul nou

FELICITARIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!! MAMICO PT REUSITA, suntem tare mandre cu o asemenea mamica dar si fiica [olala]

alex pozele le-am facut pe net , intri pe google si scri imikim, apoi iit faci cont si acolo te poti distra cu ce poza doresti in tot felul de ramea [:)]

credeam ca o sa stau toata noapte sa imi fac poze insa am renuntat repede, eram tare obosita , mai sunt zile si facem si azi [:)]

fug la treaba, vreau sa aspir, sa fac ceva papika si apoi sa iesim afara ,

o zi frumoasa [:)]

Elena id="red">, mamica lui Dragos Stefan [bonjovi] si [gravi]22+id="teal"> [am]

www.inimacopiilor.roid="Arial">id="red">id="size3">

Postat

Adriana, felicitari!!! Ai facut multe in ultimii ani, dar cred ca Alexia si familia voastra frumoasa sint cele mai mari realizari!! Va mutati inapoi, in Moldova? Mie mi-ar parea tare rau!

Elenuta, te-ai hotarit? Te muti de la Boitor? Mai mergi miine la control?

Clara, tu cu Boitor ai nascut? A fost cooperant?[:D]

Ioana mama de [copil] Patrick Alexandru (01.06.2007)

Postat

Adriana felicitari!!!!!!!!!!!!!!! Mare realizare! Tot respectul! [pup]

Elena sper ca o sa te ajute mai mult Ildi, e foarte umana, eu una am fost foarte multumita, sper ca o sa fi si tu [pup]

Poze Diana

Povestea nasterii

Raluca, mami de [zana] Diana id="red"> (24.04.2008)

Postat

gata gagici,asa zice Drgaos [:)]

am luat hotararea de-a renunta la acest dr care nu are nici pic de respect, atat ca vb frumos cu tine iar pe la spate............

miercuri am programare la dna dr la medstar, sper sa fie totul ok si sa ma ajute [:)]

ralu[flo][pup]

Elena id="red">, mamica lui Dragos Stefan [bonjovi] si [gravi]22+id="teal"> [am]

www.inimacopiilor.roid="Arial">id="red">id="size3">

Postat

Adriana felicitari din partea noastra [flo][pup]

Marietarat merg la Gynia la dr. Rusu Diana.

Alex29am stat in Cluj. Deja devenise nesimtire pentru ca plateam cu un salar chiria. Mama avea apartament in Dej si noi stateam in chirie in Cluj. Asa ca ne-am enervat si ne-am mutat in Dej, orasul meu natal. Si noi muncim pe cont propriu, ne-am format o retea de clienti. Ar fi sinucidere curata sa ne mutam in alt oras. Cam greu in ziua de azi sa o iei iar de la zero. [bang][alcool]

Matei la multi ani. [s][s]

Elenuta succes cu noul medic. La cine vrei sa mergi? [pup]

POZE

alina [gravi]

DPN 20 septembrie 2009

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...