Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidutze si mamici de Cluj - 122

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia
Buna dimineata!Alex, ma bucur ca ii place lui Tiadris la grdinita, cu somnul o s-o rezolvati in timp.Myami, subscriu la ce a zis Gabi, eu nu am avut nici o experienta cu acest doctor dar m-am bucurat ca a fost o nastere fara probleme si am avut o gramada de doctori de garda (+ moasa, bineinteles) care au fost minunati!!!! Si apropos de nastere... AM ABSOLVIT!!! Multumesc mult de felicitari[pup]! Si s-a produs si paradoxul vietii mele...Cand am nascut, in maternitate, toata lumea ma alinta spunandu-mi STUDENTA(doctori, moasa, rezidenti, toti intrebau de mine sub apelativul STUDENTA). Ieri, cand mi-a fost inmanata diploma, decanul mi-a zis MAMICA [pk]. Deci tot pe invers a fost[cool] In rest, a fost frumos,multe lacrimi de fericire, n-am mai plans de mult atat[q] Alexia n-a vrut sa stea decat cu mine, era obosita, nu-si facuse somnul si atata agitatie a bulversat-o dar n-a fost bai, a venit cu mine pe scena sa-mi iau diploma si a fost foarte frumos. Iar ca bonus, azi noapte vecinii de la etajul 4 au facut inundatie. Noi stam la 1 si a ajuns apa si la noi, in hol, avem un perete ud. Si azi noapte la 2 s-a inchis apa in tot blocul (ca vecinii cu inundatia nu erau acasa) si nici acum nu avem apa.[bang]MAMI(Adriana) & [copil] ALEXIA(28 aprilie 2007)ABSOLVENTE!!!!id="red">
align="right" id="quote2">FELICITARI, MAMI ABSOLVENTA!! MERITI DIN PLIN RESPECTUL NOSTRU![pup]*********************************************************Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009...id="size3">id="green"> Eric la aproape 1 anisor...ERICEu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!id="limegreen">HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)id="red">________________________________________________________________Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue">
  • Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

cine se trezeste de dimineata departe ajunge [pk]

am facut deja piatza , tati cu D au fost afara cu atv aucma au venit iar acuma se joaka cu covorasul, fac puzzle suntem tare pasionati de ele.

la 7 dimineata tot striga covorasu mami.....l=am pus dupa dulap si l-a gasit si aoclo[:D]

am primit si vesti bune , sper sa fie si adevarate, acuma nu ma mai bucur pana nu vad ca e adevarta, marti am raspunsul, Doamne jauta sa fie adevarat

se pare ca maine mergem la tara si il mai lasam o saptamana pe Dragos aoclo [q], ii place insa zice ca nu sta fara noi, numai cu mami si tati , acuma om vedea.

adriana mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai postat

Felicitari incaodata [flo] esti deapreciat

Elena id="red">, mamica lui Dragos Stefan [bonjovi] si [gravi]22+id="teal"> [am]

www.inimacopiilor.roid="Arial">id="red">id="size3">

Postat

Neatza fetelor,

SUnt tare suparata!!![q][q]De ieri dupa masa Eric mi-a facut febra, si aseara a urcat pana la 39.5!![bang]I-am dat Nurofen ,alternativ cu Panadol din 6 in 6 ore,iar aseara la indicatiile Adei i-am bagat si un supozitor cu paracetamol.AM dormit cu el in pat azi noapte saracutul atata s=a foit,a transpirat,abia de a dormit.Azi dimineata febra ii scazuse la 38 dar acum iar incepe sa ii urce,plus ca nu vrea sa pape decat laptic si ala abia l-a papat doar 80 de ml.Am sunat dr de familie si ea e acasa ca i bolnav baietelul ei si m-a trimis sa merg la o alta dr care saraca nu prea stie.Am sunat-o pe zaharie ,noroc ca i-am trimis si sms si mi-a raspuns ca e la Belgrad pana duminica dar daca poate sa ma ajute sa ii spun ce problema am.I-am trimis inapoi sms cu ce are iar acum astept sa ma sfatuiasca ce sa fac.VA rog sa ne tineti pumnii sa fie bine.Va pup

Andreea ,[mamica] de [copil] Eric (31 Mai 2008)

[foto]Evolutia lui Eric

Postat

andreeaid="red">, sanatate la puiut.

azi am fost la o alta cresa, la teddy bear, in gheorgheni. Cred ca il vom inscrie aici, personalul parea mult mai dornic sa il primeasca decat cei de la Paradis. au un corp separat numa pt piticoti..fara scari [:D], care va functiona,sper, din toamna.

aici nu imi convine cu masa, ca e catering..cum o dai, n-o nimeresti..[bang]e si un pic mai scumpa...[bang]

eu personal nu cred ca Stefan va scapa de scutec pana in 2 ani sa il pot da la Paradis. si decat sa imi strambe alea din nas ca face kk pe el...sotu cica..pai sa ma sune pe mine cd face kk, ca vin eu sa il schimb..[:D][:D]

alexid="red">, ce norocoasa esti ca s-a adaptat fulger Tiadris la copii..poate reusiti cumva si cu somnul. i-ai dus oita?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Postat

Andreea, du-l URGENT pe Eric la medic, daca a ta e plecata mergi la UPU. E febra fte mare, e si epidemie de viroza si enteroviroza, nu risca sa stai cu el acasa si sa-l tratezi dupa telefon sau forum. La asemenea febra e pericol de convulsii febrile.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Postat

E ok, Andreea, amoxicilina e destul de slabuta dar doctorul stie mai bine. Si pentru febra peste 39-39,5 sunt foarte eficiente supozitoarele cu novocalmin. Fiindca daca ii pui cu supozitoare cu paracetamol dupa ce tocmai i-ai dat nurofen nu-i prea bine, e acelasi lucru. Multa sanatate.

MAMI(Adriana) & [copil] ALEXIA(28 aprilie 2007)

ABSOLVENTE!!!!id="red">

Postat

Andreea, acelasi lucru spun si eu ca si Delia, la asemenea febra nu e de stat cu copilul acasa! Grija mare si sanatate multa!

Adriana mami, din partea noastra FELICITARI[flo], o sa fie frumos cand ii vei povesti Alexiei, mare fiind, ca a participat si ea la un moment asa de special din viata ta![pup]

Elena, si Sara ca si Dragos, daca are o firimitura pe deget sau gaseste o scama pe covor vine sa o spal, e de groaza, nu alta...Si mie imi lac pozele lui Tiadris murdaricea!

Va las, ma duc sa strand prin casa. Un weekend minunat tuturor![pup]

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Postat

Andree27 multa sanatate lui Eric cel blondut.Nu stiu daca a e bine amoxicilina, dar daca ti-a dat dr sa-i dai presupun ca e ok.Sa-i dai multe lichide.

Nici Julia nu e tocmai sanatoasa.Are probleme cu burtica de vreo saptamana.Pediatra la care mergem a zis ca numai copilasi cu diaree, varsaturi si febra a vazut in ultimele zile.E ceva epidemie.

Insanatosire grabnica lui Eric.

Alex29 ce ma bucur ca ii place lui Tiadris la gradinita [:)]

O voi inscrie pe Julia la programul FasTrackSigning. Mi s-a parut interesant si sper sa ne ajute sa comunicam mai bine.Au programe interesante cei de la FasTracKids si pt copilasi mai marisori.

Lilly, mami de [copil] Juliaid="red"> (30.05.2008)

Postat

[:-)))][:-)))][:-)))] feteloooooor ghici ciuperca ce-i! s-ar parea ca bebe e fetita. era tot cu cordonu intre picioruse si nu se vedea bine. la un moment dat era cu fundu-n sus [:I] si a zis medicul ca e fetita. s-a mai uitat o vreme si a zis ca ramane la fetita. dar nu 100% [:D] deci eu ce fac? pana la urma cu cine votez? [bibe] ne-am distrat de numa ca ba se freca la nasuc, ba la ochisor, ba isi freca talpile ca si cum s-ar scarpina [colegi]

Asa ca inca nu am culoare la carucior [alcool] Peste patru saptamani va fi aceeasi poveste[:D] si vom afla la nastere [pk] Ei, ei, cordonul ala buclucas[8D]

Nu mai stau dragutelor ca sunt rupta de obosita. Am fost si la cumparaturi. Am fost la Cora si in piata Ion Mester. Nicaieri nu am gasit cirese [q][q][q] Veau cireseeeeeeeeeeeee [pofta] Cand am gasit aici la noi in piata nu am luat. [bang]

Va pup, sa fiti cuminti si sanatosi. [pup]

POZE

alina [gravi]

DPN 20 septembrie 2009

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...