Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidutze si mamici de Cluj - 122

Postări Recomandate

Postat
Buna fetelor, sper ca sunteti bine toate. Alina, cirese sunt la minerva - cel putin erau alaltaieri- la aprozarul mic din spate de langa farmacie.
  • Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Salutare fetelor!!!

Alina...bine k bb e bine...si la mine tot asa a fost ...la fel "pare a fi " fetita. Azi merg iar si eu..poate de data asta va fi mai sigur..ceva...[pup] Multa sanatate!!! si spor la gasit cirese...[:D]

Wekeend placut la toate!!!![flo][flo][flo]

Marieta [gravi] 26+

Postat

salutare si mersi m fetelor . am hotarat sa o ducem la program scurt pe mamaruta si o vom duce zilnic de saptam viitoare de la 8-8:30 pana la 13-13:30

prefer sa i dau sa pape acasa si sa doarma in patutul ei ...deocamndata[:)]

mi ar fi convenit de minune varianta cu 2-3 zile full time dar nu prea functioneaza

oricum cel mai mult ma bucura ca este tare fericita la gradi

GABI am fost si la Tandarica ,chiar ca i f frumos ,prima data nu mi a placut ...nu stiu de ce [:)]dar acum imi place tare mult si e si mult mai mult spatiu decat la M. si multe altele

mareaaaaa problema e ca nu au sectie pt lb germana ...inca ,altfel as fi inscris o fara cea mai mica ezitare ...o sa mai sun la sfars lunii iunie

si eu mai vreau tot o fetitza [:)]

tocmai am papat un bol mare de supa de chimin cu crutoane ,delicoasa ,n am mai mancat de mult timp ,sper sa le placa si "copilashilor mei"[:D]

ADRIANA bravoooo [flo][flo][flo]

ce vei face acuma?

nasol cu inundatia

ALINA [:D]sigur e fetita [pk]poti cumpara un carucior de culoare verde...arata f bine ,in locul tau n as mai astepta [pup]

LILi f interesant programul ,bafta si sa fie bine pt puiutz[pup]

ANCA tare as iesi si eu la o intalnirea ,,,dar cam greu cu programul puisorilor ...nu prea ne nimerim :(

ELENA,GABI doamneee fereste fetelor dragi sa nu va doriti un bebe murdarica e tare greu[:D][:D][:D]numai eu stiu cata curatenie am de facut zi de zi ,nu stiu cui ii seamana [:)]

ANDREEA27 BINE ca ai fost cu puiu la medic ,sanatate multa [pup]si o [flo]pt Delia [pup]

VICTO sigur ca i duc oita [:)]nu sta fara ea ,noroc ca are doua si le pot spala f des

sa stii ca e f f greu sa alegi gradinita pt bebe ,sunt avantaje si dezavantaje peste tot ,cel mai important este sa i fie puiului bine [pup]

[bum]SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007id="red">[aerob]

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847

http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Postat

Buna fetelor,

Am intrat sa va multumesc de sfaturi si de tot!Sunt bucuroasa ca la Eric i-a scazut febra!Nu zic hop pana nu sar gardul,dar e mult mai bine ,e mult mai vesel,e vorbaret,atat ca saracutul abia vrea sa pape.A mancat supica ,2 castronase ca nu a vrut sa pape pireu cu carnita asa ca a papat supica.Are nevoie de lichide ,tot bea apa ca suculetele de fructe sau ceaiurile nici cum nu le vrea.Pt linistea mea l-am mai dus la o dr care in loc de amoxicilina mi-a recomandat niste pastilute homeopate cum imi spusese si Ramona ca ii daduse dr Nitu,asa ca nu i-am dat antibiotic.SI dansa mi-a zis ca e plin de viroze.Sper ca sa nu ii mai revina febra.

Lilly multi,multi pupicei Juliei si sa se faca bine si ea!!![pup]

Delia [flo][pup]!

Si vreau sa fac o lamurire ca sa nu intelegeti gresit.Febra lui Eric era azi noapte si tot scadea si urca.Dupa ce i-am dat nurofen i-a scazut la 38 si nu i-a mai urcat decat azi dmineata la 38,5.La urgente nu vroiam sa merg decat in caz de forta majora ca mai bine merg la un cabinet privat ,unde macar daca dai un ban iti consulta copilul ca lumea pt ca am patit-o odata cand ne-au tratat ca pe niste carpe,doar asa e in Romania.Nu sunt asa traznita sa stau acasa cu copilul daca e bolnav.Oricum bine ca acum nu mai are febra!

Va pup si va doresc un weechend placut![flo]

Andreea ,[mamica] de [copil] Eric (31 Mai 2008)

[foto]Evolutia lui Eric

Postat

No, hai, ca e la baie si poate apuc sa scriu si eu putin!

Noi toata ziua sintem pe afara, cind nu, nu ma lasa la calc, sau trebaluiesc repede prin casa, ca sa fie ok cit de cit, cind ne intoarcem de afara rupti de foame si murdari!

Gabi, daa, mi-e tare groaza ca ma duc la serv peste 2 saptamini si o zi lucratoare[bang], incerc sa nu ma gindesc, ca ma apuca stresul. O sa stea Patrick cu taica-so pina in 12 iunie cind plecam in Turcia. Nu stiu cum se vor descurca 8 ore singuri... cred ca jumatate le vor dormi, iar de mincat... asta e mai de speriat, ca P ba e cuminte si curatel la masa, ba ca Tiadris! Si tata-so nu are rabdare, la fazele astea[:-@

O colega care s-a reintors dupa maternitate a zis ca asa se relaxeaza la servici... sa vad daca voi simti si eu asa, vis-a-vis de mamicit.

Ma duc, ca face scufundari!

Ioana mama de [copil] Patrick Alexandru (01.06.2007)

Postat

Andreea ce ma bucur ca e mai bine Eric [flo] Sa dea DD sa mearga numai spre bine. Sper sa nu inceapa si Diana cu ceva, Doamne fereste! Ar trebui sa mai evit aglomeratiile, de fapt numai prin Auchan mai merg, da dimineata cand nu e lume multa, numa ca no, aerul de acolo e recirculat si banuiesc ca oricum e plin de virusi.

Poze Diana

Povestea nasterii

Raluca, mami de [zana] Diana id="red"> (24.04.2008)

Postat

IOANA 13 sper sa treci cu bine peste momentul acesta al "despartirii "pentru cateva ore de puiut ,oricum poti fii linistita ca i pe maini bune [pup]

ANDREEA unde ai hotarat sa i faci ziua micutului ?

http://picasaweb.google.com/sanda252003/PAPUSICAMITITICACuMamiSiTati#

[bum]SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007id="red">[aerob]

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847

http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Postat

ADRIANA in primul rand FELICITARI PT AMNADOUA.....cred ca a fost tare dulce si tu tare mandra de ea[pup]sa ne pui poze...

ANDREEA bine ca i-a mia scazut febra si sunteti mai bine...ma bucur pt voi

ALEX super ca mamaruta s-a adaptat asa bine si ii place asa mult...oare asa murdarici se fcae si la cresa?si sara e curata cand papa....ca si sara lui gaby

am iesit ca mi-e tare somn

ioana...mami de sara

Postat

am ajuns si noi acasuca dupa o zilunga si obositoare

acuma seara am fost si noi la Sala Sporturilor la festival, atre frumos a fost, lume multa, copilasi multi multi, ne-am plimbat pe malul somesului [:)], tare frumos l-a amenajat, era si cazul sa avem un oras curat

cat am ajuns am facut bagajul pt maine cand mergem la tara si apoi l-am pus [e Dragos la somnic, era frant

andrreea bien ca isi revine Eric incet incet

sanatate multa [pup]

alina asa a fost si cu D abia numai la 5 luni ne-a lasat sa vedem ce e si paoi la 7, tot asa era cu cordonu ombilical intre picioruse

abia astept sa vad ce face bebe, nu mai am rabdare pana miercuri [:)]

culoarea caruciorului o poti alege neutra sa nu fie nici rosie dar nici albastra. cum zicea Alex verde, gri.......

noi am avut gri primul carucior iar al 2 rosu cu crem, nu prea are importanta culoarea, care iti place tie acela il cumperi

va pupik si va doresc un week placut

abia astept sa mergem dimineata la aer curat[:D]

Elena id="red">, mamica lui Dragos Stefan [bonjovi] si [gravi]22+id="teal"> [am]

www.inimacopiilor.roid="Arial">id="red">id="size3">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...