ingeras2007 Postat Mai 14, 2009 Raport Postat Mai 14, 2009 [9cer]Lista aspirantelor optimiste care vor deveni mamici:id="red">[9cer] Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia(Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), eorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), musete(Laura- Lucia), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), adimercedes(Adriana), Tumpi (Ionela), adiutza (Adina), AleDutulescu, Blanche25 (Bianca Laura), Cocolyso(Costelana), CrisaS,arde2010, claudela (Claudia), arinaa, diaconmaria, gaby76, Arianna M, medeea vs, oanaiacovita(Oana Alina), noname, clau_lore, doina2222, Ruxandrab(Roxana), Alexia86, adelaalba(nadia), irinabobe, nikimodo, Delphinas, anidaz(Adina-Nicoleta), florelacri, dadadada, ancutzam, mihapet, andra b, yubi, speranta, evenstar, delia79, monna3(Monica Florina), draguta(Georgeta), mara2008, Moni_k(Caruceriu Monica), Klaussa, luminita33, KlaudiaG,Dragaica, Happyella, flo.flo, ank24, steff, lalala13(Andreea Simona), adiutza, oana cnt, amber onyx, bia28, Vrancioaia(Emilia Monica), marimica36, alla78, tusce, CarmenAlbu, danubia, adrianaady, gabidaniela, doula(Silvia Andreea), rossane (Roxana), Moni 28(Nicoleta), unboticutz, ramicipri, uta_ciun(Raluca), gargarita25, happymum, noi2, sorinake(sorina daniela), oanarus, housepocket480, ellenii, gabryelle, puffurici, niko22, bebitza mea, mamieea, 77BEL, mvb, ami_79, Ramona_bm, menics, ancaroro, vanny2009, tanamera, Andreea 24, aly, cori mic, neliaCris (Cornelia), dannyM, ramayanaa, alina1288, cos_minutza, dorothy2009, Nik0le, micomic id="blue">id="size1">[gravi]-dutze, foste aspirante:id="red">alinadawara, dany83, iubita_tiana, Liana30 (Mariana), ela2004(Ionela), laurraa, ganesha, anne-marry(ana-maria), rallu, buburuza1979, Nico23, Butterfly1, marianebuna, ramonagabri, coras, uve_got_mail, titi143, dymomo77, camy_pus, demoniza, laurairina13, adisore,pusichet(Ana Maria),Jay,raluci_b,Ramonika,A driana, floricik, Beatrice1982 id="green">id="size1">Mamici foste aspirante:id="red">mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa(Andreea), Madyn(Nicoleta-Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana(Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78(Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika(Florentina), anangel_lexi(Alexandra), osna(Svetlana), mamiFlori, Beatrix(Melania), Georox, Amy-@my, Mirona(Mirona), Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, danita, Dacicica(Daciana), gheorlan(Simona), RUXMAX(Ruxandra), Bety(Beatrice), ingeras26a(Andreea), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), marinar(Marina), TERBITZA(Florina), Elise, nanuk(Gabi), Cristinna(Cristina), aventura, monica_b, Alinatxa (Alina), iriss27 (Irina), mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), Jonica (Ioana), Ileana(Ileana), danni, loina_ln, claubd, tzontzonel, katthy(Ana Catalina), vas, Amely (Diana), gabiu (Gabriela), Tanya(Elena Mihaela), IULIABRAILA, eseea(Felicia), Tmihaela(Mihaela), GildaT(Eleonora), CHOWPERSA, ancuta_stan(Ancuta-Elena), chiquitita, addinel, andicu(Andreea), Raza de Soare(Nicoleta), doxinu, musete(Laura-Lucia), kitty_nic(Cristina Valentina), Petit Ange, alina.a(Alina), lorinaoo1, amameda(Meda), AndraZ, Olguttza, estecri(Sorina), claucia(Claudia-Ioana), lachione(Mihaela Laura), Betty78, oanabbb, Anculici, Luna1, mychydutza, july_g(Iulia), thea_m(Teodora),luy(Luiza), Betty78, Marunzika(Ana Maria), emma76, mihaStroescu(Mihaela), Sim_Stoian, danutza2, Alinutzaa, simo78, Oana T(Oana), brabe, oanaonyx(Oana), Aniast72(Andreea), mirella76, laviniaN(Lavinia), danielaradu(Aura Daniela), Sheherezada(Florentina),toma_lly (Alina), NanaMotoc, moldoveanca, Laurici_27, adimercedes(Adriana), valicutza(Valentina), kriss79(Cristina), bb_yasmi, RGE, ancadragoman ,sheritra, darleena,(Georgeta-Ancuta), Ramonella, oana_r(oana), irina_stef, Bibyrox (Rozalia), Olim, anne_ma (Ana-Maria), Bebika (Adriana), MIKUTA4 (Mirela), roxx(Roxana), Dany2007, Gugushtiuc, Irlandeza, Laura Ioana, simonette, Kalosalina, Teo2Irina, numeioana, Danielle02, geany bc(Geanina), underqueen (Emma Maria), Adinag, NataliaS, geo ionita(Georgiana), Zozela(Marilena), Elara, rox dox(Roxana), Ali_bia(Alina), kitzy, selina-d, Gabid(Gabriela), Daniela76(Daniela Gabriela), Danangie, Syyylviuta, Kla78 , Anaxena, Ache, cristina85ss, Lulu77(Alina Mariana), Adhnana (Caterina), LoredanaG, Fanta(Stefana), Remiclea(Raluca), ramona_jianu, Carmen e(Carmen), stancutza(Diana), alexia28(Mihaela), aurel-cris, pmihaela (Elena Mihaela), Bitza037(Irina), Ylari, dordia2000(Diana), Alysh(Alina), fecian, Analisa, nikooradea, adela achim(Maria-Adela), rontzy, Dara_d, kimmy, AnnaBaby, Remaliss, pagurschimag, Bujo, baby_r7 (Roxana), Dma2007, Oanasm, Claudinna(Claudia - Mirela), Violeta m tm, blueeyes2003(Mirela), AlinucaT, Adaria, fify, ade 7928(Adela-Maria), Salomea (Elena), iubisimo, felicia20(Felicia), uricarudiana, turturica, Corinuk, Denyy10, Dyanira, Giulianna, Ramonzca79, Codruta27, Maryb,nushulica, teomaria(Marinela-Gina), crengu 75, carmenpit, alinushca, MirelaV(Mirela), Olivia26, nebunica-zapacica, Alexa.1983, Gabitza1977, BraveGirl, Ramo2007(Ramona-Elena), BillyBilly, justme, motanik(andra), mirero1976, Mary 81, Bubuleana, Oana_Oana26, madutza_bra, Sorvint(Sorina), cristi_2003, Ciufik, flowerbee, jasmi, Mirela_1 (Mirela Carmen), cami_antonia, flory76 (Florentina-Iuliana), Ioanara23, Andrada.P, silvi8, Carmen_Marieta, BiancaB(Bianca), mihaelacg, MariaK, gessy, Micky2007, id="orange">id="size1"> Mamici de ingerasi id="blue">Camy pus ,Monica Dicutid="size1">Aceste liste sunt intocmite in scopul de a fi duse la biserica de catre noi, aspirantele, atunci cand una dintre noi are posibilitatea de a face acest lucru. Multumim anticipat in numele tuturor celorlalte aspirante si sa ne ajute D-zeu sa ne implinim visul de a fi mamici.id="red">id="size1">--------------------------------------------------------------------------------Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana--------------------------------------------------------------------------------Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveste cu îndurare si vezi cum traiesc în întristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama, sau daca devin, îmi curma bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sunt legatura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El sa ne mângâie cu un copil si sa ni-l tina în viata.Eu fagaduiesc ca îl voi creste si educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fata de Pruncul Isus, dobândeste-mi acest har. Iar daca Dumnezeu a hotarât altfel, usureaza-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca sa fim pururi resemnati în vointa lui Dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin. Citează
vanyy2009 Postat Mai 14, 2009 Autor Raport Postat Mai 14, 2009 Sa dea Domnul sa fie un capitol plin numai de vesti bune , mult optimism si bineinteles de IIid="red"> buna dimineataaaaaa gagici!!!!!!!! .....multumesc de cafeluta.......pupici la gagici si -ci la fetele cu burtici., ce bine ca ne mai vizitati, asa poate ne molipsim si noi http://tt.lilypie.com/qXI4p3.png Citează
vanyy2009 Postat Mai 14, 2009 Autor Raport Postat Mai 14, 2009 OOOOOOOO am fost prima.......sper sa fie cu noroc[olala][olala] http://tt.lilypie.com/qXI4p3.png Citează
ellenii Postat Mai 14, 2009 Raport Postat Mai 14, 2009 Sa dea Dumnezeu! Eu sunt tot in asteptare. E z30 din probabil 40 cate au fost luna trecuta. Inca nu am nici un semn ca mi-ar veni. Continui activitatea cu termometrul si sper sa-l concediez cat mai repede! Ma simt cam adormita si ma ia din cand in cand cate un val de greata, dar nu vreau sa ma entuziasmez, ca am mai facut asta pana acum si a fost in zadar! V-am pupat! INIMA COPIILOR May be Baby[copil] fertility ticker[copil] Citează
tanamera Postat Mai 14, 2009 Raport Postat Mai 14, 2009 Buna dimineta[flo]! Ramona merci pentru ceai,la testul postat ieri de Ellenii mi-a iesit initial no baby on board,apoi mi-a iesit un baietel conceput cu pool boy[:D]. Va ! Ar fi frumos sa ni se arate ceva liniute,de cand nu am mai primit o asemenea veste?cred ca au trecut mai bine de 2 saptamani. http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png Citează
ellenii Postat Mai 14, 2009 Raport Postat Mai 14, 2009 Iar s-a asternut linistea aici? [hopsieu] Hmmm..... INIMA COPIILOR May be Baby[copil] fertility ticker[copil] Citează
ellenii Postat Mai 14, 2009 Raport Postat Mai 14, 2009 A fost un val la un moment dat de gravidute si dupa... S-a asternut seceta! Sa chemam ploaia!!! Poate apar si gravidutele. Cine ar trebui sa se mai testeze? INIMA COPIILOR May be Baby[copil] fertility ticker[copil] Citează
Ramonika Postat Mai 14, 2009 Raport Postat Mai 14, 2009 vad ca la mamici de pufuleti au aparut doua liniute... Ramonika [sofer] si pisicile Vladutz Maritza Fulgushor Miki Citează
ana2909 Postat Mai 14, 2009 Raport Postat Mai 14, 2009 [hopsieu] Am revenit si eu pe baricade. Luni am programare la doctor sa vad de ce nu vin rusii si apoi cred ca voi incepe atat eu cat si sotu un tratament cu branca ursului. Sper sa dea rezultate. Cine urmeaza sa se testeze? Cine ne aduce o veste buna? Ca am un chef nebun de o petrecere virtuala. Va pup pe toate si va doresc o zi minunata. http://tt.lilypie.com/qXz6p3.png Citează
Ramona_bm Postat Mai 14, 2009 Raport Postat Mai 14, 2009 Eu tocmai ma rade-am cu colega pt ca am niste crampe prin burta si nu pot sa explic cauza... ori invazia care urmeaza, ori bebicul ori nervii de la servici [alcool][alcool][alcool] cred ca o iau razna. Saptamana viitoare, marti ar fi 14 zile de cand mi s-a pozitivat testul de ovulatie. -ici oare cand vine [copil] meu? Dust in the wind Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.