Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

De uleiul de paprika stiu si eu ca e bun, dar are dreptate rall, au preturi imense produsele pe site...si nici macar nu stii daca sunt bune, adica eu in general nu am incredere in cremele de slabit..uleiul de paprika stiu ca e excelent pentru celulita

Maria

Postat

Eu nu prea cumpar de pe site-uri pt ca-mi place sa cumpar ceva palpabil. De ulei de paprika stiu ca era la salonul la care merg eu ca imi luasem si eu dar de altceva, nu stiu, zi-mi ce anume vrei si iti spun daca am vazut pe undeva

Maria

Postat

Uleiul de paprika de la ea de pe site l-am gasit eu pe un site din Ungaria la pretul de 35 ron,insa nu fac livrari in Romania.Au un reprezentant de vanzari aici (cred ca ea este)si l-am cumparat cu aproape 1 milion(diferenta enorma).Uleiul este bun,foarte bun,simti ca iti "arde" pielea(eu l-am combinat cu ulei de masline,am inteles ca nu este bine sa il folosesti simplu).Nu stiu daca se vede ceva,eu zic ca s-a mai diminuat celulita[:D].

Am primit uleiul cu un autograf al Irinei Reisler[:D]

___________________________________________________________________________________________________

http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Postat

buna fetelor! Si pe mine ma intereseaza subiectul, si orice legat de scapatul de celulita. Am ramas dupa sarcina cu multa celulita, nu am avut prea multa grija si s-a cam intarit.

Arde rau uleiul asta despre care spuneti voi?

Postat

as vrea ulei de paprika si ulei de scortisoara.am mai vz pe site si spuma fango, am inteles ca modeleaza corpul si slabesti in cm.

maria mergi la salonul la care face reclama irina?cat ai slabit?multumesc

cristina

Postat
Si eu am auzit ca e f bun uleiul de paprika. Dar nu am vzt cat costa, cu toate ca ma bate gandul sa mi-l cumpar. Deci dc gasiti undeva mai ieftin, spuneti-mi si mie[:D]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...