Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[biz]MAMICI DE ALBINUTZE DE MAI-IUNIE 2009[biz]id="size5">id="purple">id="Comic Sans MS">
[ruga]Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin!id="size1">id="red">Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="size1">id="green"> Rugaciune pentru copilul bolnav Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil(numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta(numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin. sper sa fie de folos cuiva candvaid="size1">id="blue">.[ruga]*********************************************************************
Pentru a aparea pe listuta este nevoie de:DN-data nasteriiUM-ultima menstruatieDPN-data posibila a nasteriiid="red">
Cum sa ai [gravi] la semnaturaid="navy">id="Comic Sans MS">id="size3">
Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci gravi intre [] si adaugi saptamanileid="red">*********************************************************************
Cum sa ascunzi un linkid="green">id="Comic Sans MS">id="size3">
[ url="aici scrieti linkulid="red">" ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ] Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.*********************************************************************
[flo]Asa a inceput zborul nostru catre Albinutzeid="Comic Sans MS">[flo]id="size3">id="blue">
1, 2, 3, 4,5,6,7, 8, 9,10,11,12,13,14,15,16,17, 18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,[url="ht
  • Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

doar ce a trecut pe aicea masina cu inghetata..si de oftica ca nu vine nimeni pe la mine..mi-am cumparat o cutie intreaga.Si nu le dau nici sa guste[:D]...dar daca voi vreti..sa stiti ca e cu fructe si e buna-buna si sigur ne ajunge la toate[:D][pup]

[gravi]37+[fetita]MIRUNA-ALEXANDRA

multi [pup][pup]la burtici si mai multi[pup][pup][pup]la bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Postat

Maria,da , se poate,la fel a fost si la mine ,initial am crezut ca-i secretie mai abundenta ,ca nu avea firisoare de sange nimic in ea ,si a fost cate putin , cate putin .Dar nu te speria,eu deja am vreo 2 saptamani si un pic de cand sunt fara dop.[:D]

Hai ca abia apoi am vazut ca s-a schimbat capitolul....am postat si aici.

Clody(cred),multumim de capitol nou si asteptam numai vesti bune de la albinute!

Mirela [gravi] 35+ minunea mea [fetita] Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf

NOI

bombonika mea

Postat

clody, multumim de capitol

oanaalex, asteptam vesti si tinem pumnii stransi stransi[olala]

maria, si eu zicea de astea acum o saptamana; cam asa am de cand elimin fff mult fara firicele de sange; stai linistita

fug la salon sa ne facem mumoase[pup]

[gravi] 38 + minune de [fetita] Maya Teodora [ruga]

[ruga] AMR 2 zile!!!! [ruga]Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra *** Sf. Stelian ne vegheaza si El

just "us" *** burticutza *** albinutze mai iunie 09

Postat

fetele nu am fost eu[:D] acum am venit sa schimb capitolul si [pk] la schimbat cred oana_du asa ca multumim frumos de capitol nou oana[pup]

miruta de data asta a schimbat capitolul cred proaspata mamica de baietel grasun oana_du[pup]

cris hai da o cupa de inghetata aici ca deja[pofta][pofta] si vezi ca sunt cu bunghiul pe tine maine tre' sa dai de baut [:D][:D][pup]

mariaaaaaaaaa mi-ai luat vorba din gura de vreo 4 zile si eu asa sporadic vad pe hartie ca o gelatina albicioasa-transparenta dar de frica am tacut malc [:D][:D][:D] uffff cred ca se apropie momentul mariaaaa deja imi bate inima ca la nebuni [alcool][alcool]

[gravi] 36+ cu [baietel] Razvan Andrei (dupa UM)

[gravi] 37 + cu [baietel] Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

poze clodya

Postat

Am si eu un pic de timp liber si intru sa le urez fetelor care sunt pe punctul de a naste ...nastere usoara, bebei sanatosi, mult laptic si refacere rapida

[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

[majoreta][majoreta]Alynta[majoreta][majoreta]

[majoreta][majoreta]Oanaalex[majoreta][majoreta]

Va asteptam cu vesti bune!!!!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!

[bb] Alessia Stefania [bb]

Postat

oana du...........[pup]la pitic cumintel si ma bucur ca totul e bine si te refaci asa de repede[pup][pup]

oanaalex..........bafta..vezi ce faci si da-ne de stire[pup][pup]

anda magda........si eu care credeam ca dupa ce nasc scap de dureri[bang]..dar o sa avem puii cu noi[:D][pup][pup]

maria bunica......de ce cred eu oare ca e dopul[olala][olala],dar nu te impacienta ca nu nasti acuma..mai dureaza putin pana vine bebele[pup][pup]

AMR 1 SAPTAMANA

Postat

clody..............am inteles sa traiti[:D] dau si de baut.. normal si o felie de tort[:D][pup][pup]

AMR 1 SAPTAMANA

Postat

oana du ...multumim de capitol nou si speram la cat mai multe albinutze si bondarasi[pup][pup][pup]

AMR 1 SAPTAMANA

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...