Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Madutzul nostru drag [grup], suntem cu tot sufletul alaturi de tine, si, daca am putea, am lua fiecare o parte din durerea ta, ca sa nu mai fie atat de mare [q][grup][ruga][ruga][ruga]

O primavara minunata va urez, cu multi mugurasi in burtici [9cer]! id="size3">
id="green">cap.1, cap.2, cap.3, cap.4, cap.5, cap.6, cap.7, cap.8, cap.9, cap.10, cap.11, cap.12, cap.13,cap.14,cap.15,cap.16,cap.17,cap.18,cap.19,cap.20,cap.21,cap.22,cap.23,cap.24,cap.25,cap.26,cap.27,cap.28,cap.29,cap.30,cap.31,cap.32,cap.33,cap.34,cap.35,cap.36, cap.37, cap.38, cap.39, cap.40, cap.41, cap.42, cap.43, cap.44, cap.45, cap.46, cap.47, cap.48, cap.49, cap.50, cap51, cap.52, cap.53, cap.54, cap.55, cap.56, cap.57, cap.58 cap.59 cap.60 cap.61 cap.62 cap.63 cap.64 cap.65 cap.66 cap.67 cap.68 cap.69 cap.70 cap.71 cap.72 cap.73 cap.74 cap.75 cap.76 cap.77 cap.78 cap.79 cap.80 cap.81 cap.82 cap.83 [url="http://forum.desprecopii.com/fo
  • Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Va invit la un nou capitol, care cu siguranta va fi mai vesel decat cel precedent [:D].

[pup][grup]

Cu siguranta se va intampla minunea[mamica] !!!id="size2">

Doamne ajuta tuturor[ruga]id="size2">

..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?

Dumnezeu a raspuns:

-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

...ce ai dori ca oamenii sa stie ?

Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:

-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"

"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Palerid="size1">

Anul asta se va intampla [gravi] din nou, iar atunci va fi perfect![ruga]

Postat

Salutare dragi aspirante!

sunt si eu o fosta aspiranta careia visul i-a devenit realitate. imi aduc aminte cu tristete cite zile si nopti am petrecut pe acest forum asteptind ca miracolul sa se intimple. Trei ani am incercat absolut tot ce era posibil pentru a avea un copil...mai putin FIV( deoarece fostul sot a afirmat ca mai bine isi i-a motocicleta cu banii de Fiv). Au fost trei ani de calvar! si dupa tot acest timp investit si bani tot ce am cistigat au fot 15 kg in plus din cauza injectiilor cu hormoni.

DAr acum sunt o mamaica mindra a unui baietel de toata frumusetea. Si reteta mea a fost simpla.....am schimbat sotul...lol....nu este o metoda care o recomand la nimeni..doar ca vechea clasica poveste cu "secretara si seful" este inca la moda ..asa ca sotul meu " presta si in alt pat si in afara faptului ca el era cel cu proble asa nu ajuta deloc.

M-am recasatorit si surpriza nici la 3 luni dupa am ramas insarcinata...fara tratamente sau alte interventii. din pacate m avut un accident de masina si am pierdut o fetita la 24 de saptamani dar la scurt timp am ramas insarcinata din nou si visul a devenit realitate.

Concluzia este fetelor nu renuntati la speranta ca Bunul Dumnezeu are un plan pentru fiecare din noi si totul cred ca se intimpla ....sau nu...cu un motiv. Si stresul prin care fiecare din voi trece incercind din greu sa sa faca totul posibil doar doar de ar aparea doua liniute pe acel test de sarcina....nu ajuta deloc.

relaxativa cit puteti, nu va mai ginditi la teste...analize , tratamente....si intr-o bunazi ...cind este sa fie...cea de-a doua liniuta v-a aparea.

Multa bafta la toate si sa auzim de multi bebe

Postat
Citat:
citat din mesajul lui cpewtress
Salutare dragi aspirante!sunt si eu o fosta aspiranta careia visul i-a devenit realitate. imi aduc aminte cu tristete cite zile si nopti am petrecut pe acest forum asteptind ca miracolul sa se intimple. Trei ani am incercat absolut tot ce era posibil pentru a avea un copil...mai putin FIV( deoarece fostul sot a afirmat ca mai bine isi i-a motocicleta cu banii de Fiv). Au fost trei ani de calvar! si dupa tot acest timp investit si bani tot ce am cistigat au fot 15 kg in plus din cauza injectiilor cu hormoni.DAr acum sunt o mamaica mindra a unui baietel de toata frumusetea. Si reteta mea a fost simpla.....am schimbat sotul...lol....nu este o metoda care o recomand la nimeni..doar ca vechea clasica poveste cu "secretara si seful" este inca la moda ..asa ca sotul meu " presta si in alt pat si in afara faptului ca el era cel cu proble asa nu ajuta deloc.M-am recasatorit si surpriza nici la 3 luni dupa am ramas insarcinata...fara tratamente sau alte interventii. din pacate m avut un accident de masina si am pierdut o fetita la 24 de saptamani dar la scurt timp am ramas insarcinata din nou si visul a devenit realitate.Concluzia este fetelor nu renuntati la speranta ca Bunul Dumnezeu are un plan pentru fiecare din noi si totul cred ca se intimpla ....sau nu...cu un motiv. Si stresul prin care fiecare din voi trece incercind din greu sa sa faca totul posibil doar doar de ar aparea doua liniute pe acel test de sarcina....nu ajuta deloc.relaxativa cit puteti, nu va mai ginditi la teste...analize , tratamente....si intr-o bunazi ...cind este sa fie...cea de-a doua liniuta v-a aparea.Multa bafta la toate si sa auzim de multi bebe
align="right" id="quote2">totusi sotul tau nu poate ajuta 358 de aspirante la subiectul de fata....
Postat

Gata fetelor , m-a sigilat dr T [:D] ! Cu 2 fire , securizata bine....

Magdita , da , cu anestezie generala , asa cum face T toate procedurile , si bine face [flo] ! A fost parfum anestezia , nu stiu secunda in care am adormit si cea in care m-am trezit ..fara nici un fel de durere sau jena , de parca n-am facut vreo interventie .

[gravi] 19 + [baietel]

poze

Postat

Tamyid="red"> ,am crezut ca numai eu innebunesc gandindu-ma la mama.Pana sa vplec in concediu devenisem paranoica.Ma trezeam dimineata gandindu-ma daca mai traieste mama si o sunam cu noaptea in cap inventand pretexte.Si a simtit...Si mi-a spus ca-i fac rau cu grija asta excesiva si daca stau in stresul asta nu voi ramane gravi.

Asa ca incearca sa maschezi putin grija fata de dumneaei,nu te manifesta...Dumnezeu sa-i dea sanatate si mamei tale si tuturor mamelor,sa ne fie alaturi cat mai mult timp de acum incolo si sa ne ajute sa ne crestem copiii mult doriti.

Rocsyid="red"> ,scumpa mea,sunt convinsa ca toate,invariabil trecem prin ce treci tu.De altfel,sunt convinsa ca ai citit despre asta aici,pe forum.Saptamana trecuta am gasit-o pe soacra mea plangand pentru ca-i spusese cumnata-sa "daca Ileana nu a facut copii pana acum,nici n-o sa mai faca".Si sigur ca a deranjat-o si pe ea,m-a innebunit si pe mine,de-mi venea sa ma duc la ea si sa-i rup capul,dar m-am gandit ca Dumnezeu e sus si ca ma incearca,sa vada daca merit copilul mult dorit.Iar eu trebuie sa fiu buna si toleranta,chiar daca lumea e plina de oameni care scot craci pe gura...Te imbratisez si sunt alaturi de tine![pup]

[foto]

Postat

Ca bine zici tu lilian draga. Si eu incerc sa fiu toleranta si buna si sa ii ajut pe cei din jur cu ce pot si ce stiu. Asa mi-e felul. Si-mi place sa fiu asa, chiar daca de multe ori vad ca imi bat gura de pomana cum se zice... treaba lor.

Ana bine ca ai facut cerclajul si ca ai scapat usor.

Eu inca n-am reusit sa ma programez la laparo. Dr nu mi-a raspuns la tel nici ieri nici azi, Nici la sms desi am dat si ieri si azi. Mai incerc si maine, ca nu ma pot duce la Buc desi asa voiam. Mi-a zis seful nu. Nici vineri, nici luni. Abia miercuri poate sa imi pot lua liber. Dar sper ca pana atunci sa reusesc sa fac programarea. Ma gandeam azi ca poate o fi vreun semn de Sus, de nu reusesc sa ma programez. Poate ar trebui sa mai incerc asa natural o luna dupa ce vine sotul. Ca mai stii dupa 6 luni de pauza... dar sunt dusa. E clar ca trebuie sa fac operatia. Nici nu ma tem de ea prea tare. O sa mai incerc sa ma programez, daca toata lumea a reusit la telefon, tocmai eu sa nu pot. Desi ca sa va spun sincer, am fost putin dezamagita, dupa 2 sms-uri ma asteptam sa primesc ceva inapoi, dar mi-am revenit repede. Tocmai eu care lucrez tot intr-un domeni super aglomerat sa pun bot... si mie mi se intampla sa nu pot sa ii raspund o zi intreaga unui amic care ma cauta cand sunt la serviciu...

Postat

Eu acum am citit ce ati scris voi in urma si am vazut ce deprimare bantuia pe aici. Noroc cu noul capitol! Voiam sa va zic ca si eu am cateodata tendinta de a ma gandi de ce unele femei sunt mai norocoase la capitolul bb. Dar apoi repede alung gandul asta din minte, pt ca imi dau seama cat de norocoasa sunt si eu, pe de alta parte. Am un job frumos, fac ceva ce imi place, chiar daca stresant (asta e peste tot), castig bine, am speranta ca ne vom face casa noastra in curand, am un sot super, pe care il iubesc si care ma iubeste la nebunie si cu care nu m-am certat niciodata, avem prieteni care s-ar trezi la 3 noaptea si ar pleca de la 40 de km ca sa vina sa ne ajute daca, doamne fereste, ar fi nevoie. Am atatea motive pt care sa ii multumesc lui Dumnezeu si cred ca va veni si bebele in curand.

Haideti, capul sus!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...