Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban
Crispo, ti-am zis ca am vazut camera de bebe, si mi-a placut. Dar am si eu o curiozitate... Ce ai lipit pe perete deasupra biroului? Si cum se lipesc? .... Sau e tapet? [alcool]Cris, Razvanel (23.11.2004) si [fetita] 36+ RiannaValeeeeuuu AMR 3+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
align="right" id="quote2">Ma bucur ca iti place. Nu e tapet, am luat de la Praktiker alea toate, sunt autocolante, se lipesc, se dezlipesc foarte usor, nu lasa urme. Mai urmeaza sa lipim si pe alt perete, tema fiind Mckey Mouse. Alea toate au fost vreo 70 lei - cica sunt 50 de buc. Dar asa sa iti imaginezi ca is vreo 6 bucati mai mari, restul cate o albinuta mica, o floricica... Asa ajung la 50 de buc in set... Am gasit si pe net, http://www.babycomfort.ro/produse/231-mobila-copii/246-decoratiuni-si-accesorii-camera-copilului/2120-decoratiuni-autoadezive-perete-camera-copii.html sau http://www.bebebliss.ro/roommates-sticker-treasure-hunt-p-3075.html - mai multe modele. Am luat din astea in loc de tapet, ca sa le pot schimba usor cand ma satur de ele (sau bebele se satura)... [pup]Cristina [gravi] 39+ cu [baietel]
  • Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Mycya
Cris[pup] f frumos patutul ala cu alb[olala]Crispo [pup] intradevar face aciditate laptele, eu numai cu pastile le domolesc.aseara am mancat pe la ora 8 numai ca sa am 4,5 ore pana la somn sa nu mai am aciditate dar de unde atata pe la ora 2 m-am trezit de parca imi luase foc gatul[bang]Anca de pe amazon is f convenabile produsele la pret si calitate.eu de acolo am cumparat si patutul si carutul si scoica si mi-am mai cumparat si un aspirator si toate produsele le-am vazut si in magazinele din Munchen la preturi duble si aceeasi marca tot.Dragaica uite pe amazon sterilizator in genul cum vrei tu numai ca nu e IQ asta si cel cum vrei tu e asta. [pup]Bianca [gravi] 35 + [fetita] Andra Maria
align="right" id="quote2">cel pe ccare il vrei tu e cu aburi, electric!si sa nu imi psui ca e numai 42 de eur!ca in cazul acesta iti cer ajutorul iti trimit banutii in cont si poate reusesti sa ma ajuti cu achizitionarea lui![flo][flo][flo]daac nu abuzez de buna vointa ta![flo] Anca +35sid="size3">id="red"> [fetita] ANA-MARIA AMR 3Sid="red">id="size4"> id="red">si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) id="blue">POZE VLADUT id="blue">"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Bocaid="Trebuchet MS">POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE id="Arial">id="orange">DOAMNE AJUTA!
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Victo
he he..Luanaid="red">, asa ma gandeam si eu ca fiind sarcina a doua, nasc mai repede..de la 1 iunie am intrat in prenatal, de frica sa nu nasc pe drum (faceam naveta de 1 ora jumate).si iacata-ma-s..maine-poimaine fac 40 de sapt in cap..:) deci lasa tu amru in pace( ca vrei tu numa 2 sapt..:):)..sa vezi cd mai ai 6-5-4 zile si bb nu da niciun semn[bang]Paula [gravi] cu [baietel] Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 3 zile de dans in burtica id="Courier New">id="red">
align="right" id="quote2">Eu pe prima am nacut-o la 41+3 zile asa ca stiu cum e cu asteptarea, cand toti nasc si tu nu. [alcool][alcool] eu eram in spital si plangeam ca nu nasc si pana la urma am patit ca Oana tot la cutit am ajuns. Daca se decide cezariana in doua sapt am deja bebelina in brate sa vedem ce o sa fie[gravi] 35+ [fetita] Giulia si [ispita] Ana Patricia 30 noiembrie 2006Au mai ramas 4 sapt ( eu sper 2)id="Comic Sans MS">id="red">http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
Postat
Citat:
citat din mesajul lui mya85
Sorina imi inchipui ce grea este asteptarea pt tine care ai trecut deja de termen. Eu mai am 6 zile pana la termen si zilnic stau si urmaresc simptome si semne ca ar putea veni in ziua aia [bang] nu stiu ce e cu ei ca sunt asa de lenesi [:)] eu acum 2 seri am observat cateva picaturi de colostru cand strangeam sanul, pana acum nu mi s-a mai intamplat. poate fi si asta un semn ca se apropie momentul? [:D]as avea si eu o rugaminte: ca sa nu mai fie plictiseala asa de mare si asteptarea atat de grea ma gandeam sa vad si eu niste poze cu delfinasii deja sositi, imi da si mie cineva parola, pls? [:I] multumesc mult!!! [pup][flo][gravi]39+ cu [baietel] AMR 6 zile
align="right" id="quote2">eu am colostru de la 14 sapt, deci asta nu este un semn ca se apropie momentul. [pup][gravi] 40+ [baietel] Bogdan-Andrei[majoreta]AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...id="limegreen">[majoreta]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...