Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

raluka eu vreau sa ma uit dupa un leganus de la fisher price - ocean wonders. sa vad la ce pret il gasesc. pe net l-am gasit mult mai ieftin. poate si ceva jucarele ptr bb mic mic, un carusel cu baterii .. eu am destul de multe si de la eva dar .. daca as fi la primul bb, m-as uita si dupa o cadita (mie mi se pare tare utila cea cu suport ergonomic), termometru digital, forfecuta, perie par din par natural, patut (lemn sau plastic), sterilizator, biberoane (mie imi plac tare cele de la avent airflex .. nu fac vacuum si bb bea bine din ele), protectie impermeabila pentru patut, perie ptr spalat biberonul, suzete (eva le-a acceptat bine pe cele de la nuk, din cauciuc sub forma de lacrima), carut .. dar toate astea poti sa le iei si din magazine din oras sau chiar de pe net dar sunt un pic mai scumpe. oricum, e bine sa studiezi oferta si sa faci comparatie de preturi cand te duci la BE. am auzit si eu ca-s mai ieftine un ungaria .. voi sunteti acolo, aproape ..

dana foarte buna intrebarea legata de cremele solare .. nici eu nu stiu daca putem folosi, dar ma interesez. facem galerie si pentru tine .. [majoreta] sa vii cu vesti bune!

Elena [mamica] de [copil] Eva Maria (14.01.2008) + [bebic] [gravi] 19+

Eva creste mareid="red">id="size2">

[foto] Evaid="red">id="size2">

Eva filmuleteid="red">id="size2">

[papica] papa bunid="red">id="size2">

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

bia, da, caracterul i-l formezi, il educi etc dar sunt lucruri pe care nu le poti controla si acelea din pctul meu de vedere formeaza destinul. Eu la asta m-am referit. [flo] Nu ma bag cu tine la filozofeli ca eu am o filozofie foarte simpla de viata si nu imi place sa ma contrazic [:D] mai ales ca tu esti bazata bine pe partea asta. Eu iau totul ca atare si fac tot ce-mi sta in putinta sa imi fac viata mai usoara si mai frumoasa. Mai departe... ce-o vrea Doamne Doamne

Cu parul, da...[q][q] stiu, si eu la fel, aveam niste creturi... of si s-au dus. Dar imi spunea o verisoara a sotului (are 50 de ani si 2 copii) ca asa a patit si ea dupa nasteri dar dupa cativa ani i-a revenit onduleul si densitatea. Asa ca poate mai avem o sansa [:I]

________________________________________________id="limegreen">

ACESTIA SUNTEM NOIid="limegreen">

... SI EL E BEBEid="limegreen">

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainteid="limegreen">

________________________________________________id="limegreen">

Monica [gravi] 22+ cu [baietel] [loveyou] id="limegreen">

Mamica de INGERASid="limegreen"> in ceruri id="limegreen"> [ruga]

Si minunea bebe 2 din burticaid="limegreen"> [ruga]

Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi [ruga]id="limegreen">

[9cer]O noua viataid="limegreen"> [9cer]

Postat

Saru'mana Techila! [flo] Asa se numeste magazinul din Ungaria de care am aflat si eu- Brendon!(nu reuseam sa imi aduc aminte). Deci ai fost multumita de produsele de acolo? abia astept sa ajungem si noi! nici unul dintre noi nu stim o boaba maghiara, dar poate reusim sa mergem cu niste prieteni de-ai socrilor care stiu...ne descurcam noi cumva!

Noi am vrea sa mergem in al doilea weekend din iunie.

Dana 19s

Postat

Si acum sa va povestesc de ce am lipsit! Pentru ca am umblat prin oras si am ajuns la Prenatal...[:D] Si cu toate ca aveam listuta voastra in geanta, am constatat ca sunt [batcap][alcool][batcap] caci nu stiam ce sa cumpar... de care hainute, de care biberoane, sac de dormit sau pilota, de care lenjerie???

Si cum nu puteam sa plec cu mana goala, am inceput sa indes haine de fetita dupa cum imi placeau mie...[alcool] Si ce sa vad cand ajung acasa ca aveam numai pentru 3/6 luni sau si mai multe pentru 12 luni!!! V-am spus eu ca sunt [batcap]? Nu chiar asa tare caci aveam un costumas si 2 sosetele si pentru 0-1 luni [:D][:D]

Asteptam si experienta de la Baby expo [:D]

[gravi] 22+ cu [fetita]

Iepurica

Postat

Neata!

Mai fetelor, ce ti-e si cu oamenii astia [bang]. Eu cand am ramas gravi a doua oara si spuneam la toti ca simt ca e tot baiat si ca-mi doresc tot baiat, ziceau ca am innebunit, cum sa-mi doresc tot baiat, ca-ti manaca zilele 2 baieti etc....

Faza cu zodia fecioareila fetita am patit-o si eu. Cateva persoane au strambat din nas, dar sincer ma doare drept in .....

La mine mai stramba din nas si cand le spun ca o sa o cheme Maria, de parca pe lumea asta numai numele ciudate si rare sunt frumoase. Asta e[bang]

Am observat si eu cu mare tristete niste discutii in contradictoriu in capitolul trecut. Sincer, fara suparare, mi se pare ca tu Danuta ai reactionat putin exagerat si rautacios [flo]. Si noi am trecut prin tot felul de certuri la Scutece si e tare neplacut, creeaza o stare de tensiune si parca nu-ti mai vine sa spui ce gandesti.

Uite eu am trecut printr-o stare de nedescris dupa ce medicul de la Romar mi-a pus diagnosticul de placenta praevia si totusi nu vreau sa-i scriu numele (l-am scris demult, inainte de a merge la el, dar sper ca nu l-a retinut nimeni) pt ca sunt convinsa ca fiecare doctor mai greseste.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si [gravi] cu piciulina roz [fetita] Maria 22+

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Emy10
Si acum sa va povestesc de ce am lipsit! Pentru ca am umblat prin oras si am ajuns la Prenatal...[:D] Si cu toate ca aveam listuta voastra in geanta, am constatat ca sunt [batcap][alcool][batcap] caci nu stiam ce sa cumpar... de care hainute, de care biberoane, sac de dormit sau pilota, de care lenjerie??? Si cum nu puteam sa plec cu mana goala, am inceput sa indes haine de fetita dupa cum imi placeau mie...[alcool] Si ce sa vad cand ajung acasa ca aveam numai pentru 3/6 luni sau si mai multe pentru 12 luni!!! V-am spus eu ca sunt [batcap]? Nu chiar asa tare caci aveam un costumas si 2 sosetele si pentru 0-1 luni [:D][:D] Asteptam si experienta de la Baby expo [:D][gravi] 22+ cu [fetita]Iepurica
align="right" id="quote2">[flo] ai luat foarte bine :) [pup]cele mai mici o sa le poarte doar cateva saptamani si ai timp sa le iei si pe aceleaMaria Alex (5 mai 2004) si BB nou [pup] 16+http://cealalta-realitate.blogspot.com/http://www.copaculdehartie.ro/
Postat

Elle (parca tu ai intrebat, daca nu nu dati cu rosii) eu stiu ca in sarcina unghiile si parul devin mai rezistente si ca daca nu se intampla asta trebuie neaparat anuntat medicul pentru ca este semn de deficit de nu'stiu ce vitamine si trebuie completat cumva. Eu zic sa suni medicul (de familie, ginecolog, amandoi, nu cred ca are prea mare importanta) si sa-i spui. [flo]

Maria

Alex (5 mai 2004) si BB nou [pup] 16+

http://cealalta-realitate.blogspot.com/

http://www.copaculdehartie.ro/

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Am o nelamurire..stie cineva despre faptul ca nu ar fi indicate in sarcina, cremele cu protectie solara?[:-/] ; ma refer la cele pentru fata, ca eu din acestea folosesc..am una de la ivatherm cu protectie 20 (anti UVA+anti UVB)pe care o folosesc de fiecare data cand ies afara, adica zilnic..parca imi este greu sa cred ca ar fi daunatoare..sau?Astazi este o zi mare si pentru noi..il vedem pe bebe..si poate sta frumos si ne arata ce minune ascunde intre picioruse[olala].Monikus tu de duci la 13, eu la 15..sa venim cu vesti bune!Dana 19s
align="right" id="quote2">Dana, pe site-urile de gravidute chiar spune ca daca stam la soare sa ne protejam pielea cu creme cu protectie solara...DAR eu anul trecut pe vremea asta am studiat mult problema asta si am gasit studii medicale care demonstrau ca aceste creme chiar provoaca (,) cancer de piele, prin faptul ca blocheaza productia noastra de vitamina D (de care avem mare nevoie si in sarcina, si in rest).Vitamina D este in primul rand anti-cancerigena, pe langa ca este foarte buna pentru fixarea calciului si extraordinara pentru sistemul imunitar. M-am mirat foarte mult cand am vazut chiar intr-o emisiune de-a Oanei Cuzino ca sunt nocive. Ca eu credeam ca sursele medicale sunt mai "underground" si la public ajunge informatia filtrata prin oamenii care au de castigat din prostirea po****tiei.Am gasit si studii in care se vedea clar ca in tarile dezvoltate, unde se folosesc intens aceste creme cancerul de piele a crescut enorm, iar in celelalte tari, culmea, mai ecuatoriale, nici nu exista. Vara trecuta a fost prima vara in care nu am folosit deloc creme de protectie. Si a fost prima vara in care nu m-am ars, nu mi-a mers pielea, si am avut un bronz uniform frumos (am si o poza pe contul comun). In alti ani ma chinuiam cu cremele si stateam putin la soare si tot ma ardeam. Si, tot citind de vitamina D, am gasit cat e de importanta impotriva multor dereglari hormonale. Si aici mi-am gasit leacul: in timpul verii ciclul imi era de 28 de zile, in afara verii il aveam de peste 100 de zile!Asa ca alegerea iti apartine. Studiaza pe net mult, nu numai pe site-urile de gravidute, care in general chiar sunt sponsorizate de firmele de cosmetice...[gravi] 17+ [baietel]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta
raluka eu vreau sa ma uit dupa un leganus de la fisher price - ocean wonders. sa vad la ce pret il gasesc. pe net l-am gasit mult mai ieftin. poate si ceva jucarele ptr bb mic mic, un carusel cu baterii .. eu am destul de multe si de la eva dar .. daca as fi la primul bb, m-as uita si dupa o cadita (mie mi se pare tare utila cea cu suport ergonomic), termometru digital, forfecuta, perie par din par natural, patut (lemn sau plastic), sterilizator, biberoane (mie imi plac tare cele de la avent airflex .. nu fac vacuum si bb bea bine din ele), protectie impermeabila pentru patut, perie ptr spalat biberonul, suzete (eva le-a acceptat bine pe cele de la nuk, din cauciuc sub forma de lacrima), carut .. dar toate astea poti sa le iei si din magazine din oras sau chiar de pe net dar sunt un pic mai scumpe. oricum, e bine sa studiezi oferta si sa faci comparatie de preturi cand te duci la BE. am auzit si eu ca-s mai ieftine un ungaria .. voi sunteti acolo, aproape .. dana foarte buna intrebarea legata de cremele solare .. nici eu nu stiu daca putem folosi, dar ma interesez. facem galerie si pentru tine .. [majoreta] sa vii cu vesti bune! Elena [mamica] de [copil] Eva Maria (14.01.2008) + [bebic] [gravi] 19+Eva creste mareid="red">id="size2">[foto] Evaid="red">id="size2">Eva filmuleteid="red">id="size2"> [papica] papa bunid="red">id="size2">
align="right" id="quote2">Uau, multumesc mult [pup]! Imi notez toate articolele astea, le caut dinainte pe net sa stiu cum sunt preturile in general. Si... ma bate un gand sa imi cumpar aparat din ala de ascultat bataile inimii bebelusului din burtica. Ala deja stiu cat e pe net, asa ca astept sa vad daca se gasesc acolo si produse pentru gravidute, sau numai pentru bebei.[gravi] 17+ [baietel]
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...