Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Probabil ca toata lumea a aflat deja despre groaznicele inundatii din Romania. Am citit la un moment dat si alte pareri, cum ca e vina oamenilor ca si-au facut case asa aproape de ape...nu despre asta vreau sa discutam aici. Au murit oameni luati pe strada de viituri, cu masini cu tot, cu animale, Dunarea ameninta Galatiul, Moldova e la pamant, sunt mii si mii de oameni care au pierdut tot.

Nu pot sa imi imaginez daca as mai ramane intreaga la cap sa pierd tot ce am acum...nu pot decat sa ma rog sa nu ni se intample vreodata dramele acestor oameni, care au pierdut pe cineva drag dar si casa, masa, toata agoniseala de-o viata.

Nu sunt in Ro si nu am legatura cu nici o televiziune dar aplaud acum initiativa trustului Antenelor care a demarat un teledon ce a strans deja aprox 200mii euro. Mi-am indemnat familia sa trimita mesaje, poate o faceti si voi, prin sms la 879 donati 2 euro.

Haideti sa fim aproape de oamenii astia greu incercati de soarta. Fara discutii despre cat de aproape sau de departe si-au facut case, fara sa le aruncam mortul in ograda...caci de eram noi am fi sperat sa ne ajute cineva. Stiu ca exista la umanitare un subiect de ajutorare dar sper ca poate fi lasat si acesta aici macar azi pt ca mai multa lume sa afle de existenta acestui teledon si sa doneze.

Se pot dona si sume de 5 si 10 euro prin telefon (romtelecom).

Numerele de telefon pentru donatii:

- 2 EURO prin SMS la numarul 879. Numarul este valabil în retelele Vodafone, Orange si Cosmote.

- 5 EURO printr-un apel la numarul 0900.900.732, în reteaua Romtelecom.

- 10 EURO printr-un apel la numarul 0900.900.730, în reteaua Romtelecom.

http://www.antena3.ro/romania/fundatia-mereu-aproape-organizeaza-vineri-9-iulie-un-teledon-pentru-ajutorarea-sinistratilor_103320.html

Multumesc.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jacksonid="red">

id="right">
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat
Cu tot respectul fata de drama oamenilor alora, eu nu cred ca banii adunati de scursura aia umana care se bate in piept cu ce face el pentru Romania si cit de napastuit e poporul roman, ajung la cei care au nevoie. Am donat si noi haine, paturi, mincare, dar in campania lor nu am incredere absolut deloc!!! Isi face campanie electorala pe banii celor care suna, asta e tot!
Postat

Natasa, exista si posibilitatea sa alegi unde sunt directionati banii daca suni la nr lor.

Moderatoarea a anuntat ca va fi totul cu cartile pe fata, exact ce bani merg unde merg. Cred ca are destui bani Voiculescu incat sa nu fure din banii stransi pt amaratii aia, cat despre campanie nu vreau sa comentez, intotdeauna exista niste intentii ascunse...dar atata timp cat ajuta oamenii, din partea mea e egal cu zero daca isi face si el publicitate cu ocazia asta, n-are decat.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jacksonid="red">

id="right">
Postat
Ok, scuze ca m-am bagat peste subiectul tau, daca citiva oameni loviti de soarta sint ajutati este oarecum in regula. E pacat ca nu au puterea sa faca astfel de campanii niste oameni mai putin patati...
Postat

Natasa are dreptate. Din pacate pana si inundatiile sunt surse de audienta si reclama ieftina pentru acest trust de presa condus de un securist. Au iesit firele si ciutacii la comanda lui Voiculescu, acest spalator de bani securist. Isi face reclama la partidul lui de 4 membri ...

Mai bine ajutati direct niste familii nevoiase decat sa dati bani acestui telodon politizat.

Rox.

Postat

Nu am nici o treaba cu politica si culorile ei, am vrut sa aduc in atentia celor de doresc sa ajute ca o pot face si asa, donand la telefon.

Bineinteles ca e foarte bine sa donati si altfel, direct la familii daca aveti cum, sau la bisericile din satele afectate.

Asa s-a discutat si de Becali cand ajuta pe x sau y, ok si-a facut publicitate, si? Important ramane in urma ajutorul pe care l-a oferit si atat.id="size1">

Sper sa nu se transforme intr-o discutie politica, intentia e alta.

Altceva nu mai am de zis, daca vreti sa ajutati va rog sa o faceti, indiferent de varianta aleasa.

Multumesc.

--------------------

Andra si bebe Theodora

id="right">
Postat

Am donat si eu si sotul cate 10 euro, mi-am indemnat si prietenii sa faca la fel. Dupa parerea mea intentia e laudabila, nu ma interesaza daca isi fac sau nu reclama, ideea e ca ajuta niste oameni...si asta conteaza pana la urma. Macar de si-ar face si patronii celorlalte posturi TV reclama in felul acesta...

[mamica]Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [zana]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red">

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009

povestea nasterii Mirunei, filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX[foto]id="Comic Sans MS">

Postat

Natasa, din pacate hainele, mancarea, paturile nu iti sunt suficiente daca nu ai un acoperis deasupra capului unde sa le depozitezi macar. Oamenii aia au nevoie si de materiale de constructii, mobila, aragaz, frigider. Lucrurile astea nu sunt multi oameni "de rand" care sa isi permita sa le doneze. Dar prin astfel de campanii e posibil acest lucru. Este si propaganda, dar daca acele camioane cu apa, mancare, produse de curatenie si igienizare, materiale de constructii pe care le tot filmeaza astia de la antene cum pleaca din bucuresti spre localitatile cu sinistrati chiar ajung acolo, e un lucru bun si mult mai mult decat am putea sa facem fiecare din noi, separat.

Bazar umanitar DC id="red">

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...