Administrators desprecopii Postat Iulie 10, 2010 Administrators Raport Postat Iulie 10, 2010 Buna stie cineva daca si unde se gaseste cafea pentru Senseo in Bucuresti? multumesc anticipat pentru atentie ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2"> Citează
violetan Postat Iulie 10, 2010 Raport Postat Iulie 10, 2010 Au la banca la sotul meu; a promis ca intreaba luni de unde cumpara. Te anunt! [flo] Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 Citează
rotty Postat Iulie 13, 2010 Raport Postat Iulie 13, 2010 Magazinele Plus (daca aveti in zona). La cel din Crangasi au Jacobs senseo, 26 de paduri in punga. Citează
Happiness_4_us Postat Iulie 13, 2010 Raport Postat Iulie 13, 2010 Si noi folosim si cea originala este Merild Senseo si sunt 18 buc in punga. Tot pe net am gasit si noi in Ro. Mamica fluturasului Andrei si [gravi] 7+ Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.