Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

CONDICA SALAJENCELORid="size3">id="red">MAMICI CU [mamica] 1 BB id="size4">Elutafid="red">[RO]- mami de [bonjovi]for2nityid="blue">[RO]- mami de [zana]diplodocusid="red">[rufe][curat][vase][spala][papica][vampa]- mami de [auto]giulia_71id="red">[RO] - mami de [hagi]Mariaid="purple">[RO] - mami de [zana][olala]mihaela_spechtid="red">[EU] - mami de [cri]olimid="red">[EU] - mami de [bibe]felicity05id="blue">[RO] - mami de [zana]dianalauraid="red">[RO]-mami de [copil] nazdravanDarkBendisid="purple">[EU] - mami de [bibe]livyaid="blue"> [RO] - mami de [copil]Tania id="red">[RO]- mami de [zana]MAMICI[mamica]cu 2 BB-ici[mamica]id="size4">silvana_salajanid="blue">[hippi][papica][hippi] - mami de [hagi] si [bebic]mic si scumpic[olala]mihaela_sid="blue">[EU] - mami de [zana]si [zana]babymom75id="red">[RO] - mami de [bebic] si [bonjovi]anacezaraid="blue">[RO] - mami de [zana][zana]carmenid="red">ardeleanid="blue">[RO] - mami de [auto] si [zana]bimilitid="red">[cafea][fum] - mami de [roker]si [haibat]claudiasabouid="blue">[RO]- mami de [zana]si [bebic]In asteptarea lui [bibe]id="size4">BlueEyesid="purple">[RO]piticutzid="purple">[usa]mikirikiid="purple">[EU]Prieteneid="red">id="size4">[flo]aileeneid="blue">[EU]

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Buna dimineatza !

Va servesc o cafelutza "beton" astazi k e zi de kefuiala.

Nanasele au parte de 2 cafele, ba chiar si 3 daca e cazul. Numai ca tre sa primesc si eu o felie de tort din cel al nsei aici ma refer la nasa Bia k eu la nunta aceea voi merge [:D]

Eu bag cate 10-12 ore/zi la munca. Sunt foarte obosita. Culmea e ca nici macar in week-end nu pot sa dorm mai mult dimineatza. Ceasul biologic e deja format si imi da desteptarea la ora 6 si mi cam ciuda. Saptamna viitoare joi vom merge la Viena sa ne intalnim cu fratelo. Am gasit rezervare mai ieftina k si in RO , datorita lui Bianca care mi-a vandut pontul [pup]. Paula cand tuseste , cand nu tuseste. Deja nici nu mai stiu cum sa reactionez si ce sa-i mai dau. Nu ne ramane decat sa asteptam sa infloreasca tot si apoi, SPER, sa scapam si noi de crizele astea de tuse . Andreea merge bine cu scoala. Zice ca e prima din clasa k a intrecut fetita de anul trecut. Are doar FB-uri. Drept rasplata o lasam in excursie peste 1 saptamana la Pestera Ursilor, Arieseni, Cheile Turzii . Vor merge pe 2 zile.

Le urez si eu naselor de azi sa aiba noroc la fini si sa se distreze la maxim [flo]

Celorlate fete va doresc un week-end minunat !

P.S. Pana si acasa mi-am adus hartogaraie asa k ma apuc de scribalit [bang]

Postat

Adriana, mai lasa munca, macar in we. Nu te teme ca nu iti ridica nimeni statuie.

[pup] fetele cucuiete. Sa aveti o sambata faina.

De aseara Alex e infundat.Nu ma mir ca si eu si Andrei suntem la fel. Asa ca amu asteptam si noi sa ne "desfundam" [:D]

Dulciuri

Postat

Salutare fetelor, si merci de urari. Cafea vreau multa, imediat o sa mi-o fac pe a doua.

Tania, bine ai venit. Eu sunt Diana si am un pui de om de 2 ani si 2 zile. Azi ma duc nasa de cununie, asa ca sunt in focuri.

Lavinia, bine ai revenit! Am zis eu ca nu ai net acasa, de aia nu intri.

No fetelor, am fost la coafor, la 8 si un sfert eram acolo, la 9 si 20 deja acasa, apoi am fost sa iau flori pt starea civila si acum colegu e cu masina la spalat si eu cu pruncu acasa. Ma pun sa calc hainele, apoi sa spal vasele, sa-mi fac manichiura, sa culc pruncu, sa ma machiae...aaa...va trebui si sa fac ceva rapid de mancare...iar pe la 3-3 jumate tre sa fim la mireasa acasa, asa ca nu cred ca apuc sa mai intru. Multam de urari si zilele urmatoare va pun poze.

Va pup!

diana [mamica] de [copil]IANIS STEFANid="blue"> 14 mai 2007

Piscotel

Torturi

Postat

Diana, distractie placuta si asteptam pozici !

Oti, unde ati reusit sa va "infundati" cu toii ??? Multa sanatate si pupici la feciori !

Tania, bine ai venit la salajence. Eu sunt Adriana , am doua printese , una de 9.2 ani si cealalta 4.5 ani.

Lavinia, acum ca ai net acasa te asteptam mai des la povesti .

Va tzuc si eu pe toate si va doresc un week-end placut !

Postat

'neatza, multumesc de cafea, acum o savurez. [pofta]

Fetele distractie placuta! [pk]

Si melodia Moldovei din seara asta:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=63W9hB8G1WU[/tube]

Oti, pe blog gasesti mai mult piese, daca ai timp...

Lavinia, bine ai revenit. Io-s curioasa de ce nu-ti place la casa...

Adriana, felicitari Andreei!

[pup] pe toate, am fugit. O sambata frumoasa, poate mai apuc sa va zic noapte buna. [alcool]

vorbe de copil...id="Georgia">

id="size1">

Hobbyid="Book Antiqua">

id="right">

calator de profesieid="Book Antiqua">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...