Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Condica Salajencelor [92]

Postări Recomandate

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Fetelor io azi cu febra 38 cu 3, Andrei cu 37 cu 8 Alex e saracu plin de muci. Lui i-am dat azi nurofen si supozitoare cu paracetamol. Minten intra Clau de garda si merem la spital. Io banui oarice viroza, om vedea.

[pup]

Dulciuri

Postat

Oti, mie imi place tortul, dar sunt sigura ca putea iesi mai si mai din punctul tau de vedere. Noa daca si bolnavioara esti asa maestra...jos palaria!

Io azi voiam sa fac o tarta cu capsuni si crema mascarpone, dar Ovi a fost de garda azi noapte si acum s-a tezit, n-am apucat sa ajungem la cumparaturi. O las pe maine ca azi ne uitam la finala mare.

M-am uitat azi la un film super fain, dar din pacate nu am avut decat jumate din el salvat pe DVD, compu vechi al lui Ovi nu mai are baterie si e stricat incarcatorul asa ca filmul e in comp si nu-l putem da jos. O sa vad cum pot face rost de tot filmul, nu stiu daca l-ati vazut careva: Changelling...

Is happy ca am terminat de scris la suedeza, am mai scapat de un hop! [pk]

vorbe de copil...id="Georgia">

id="size1">

Hobbyid="Book Antiqua">

id="right">

calator de profesieid="Book Antiqua">

Postat

Am fost aseara cu ei la spital sa ii vada dr. Cica au rosu in gat amandoi. Le-a dat antibiotic, Andrei e mai bine, Alex e plin de muci. Cred ca l-am aspirat din ora in ora, ca saracul cand nu mai putea sufla se apuca la urlat. De mancat de 2 zile nu vrea solid doar tzitzi. [q] Eu mai bine, febra nu am mai facut, ma tratez cu Coldrex maxx grip sunt vizibil mai bine. In 2-3 zile sper sa ne treaca. Asta e. Suntem ca niste pui de avicola [:D]

Ce faci azi? Faci tarta aceea? Fetele cum sunt? Nu mai e mult si vine vacanta. Tot in 15 iunie si acolo?

Is curioasa cum s-o distrat nanasile si Adriana la nunta.

Salajence, treceti la raport pana nu pun [sm] pe voi! [:D]

Dulciuri

Postat

Oti draga, de distrat ne-am distrat extraordinar de bine. Am dansat toata noaptea pana diminetaza la ora 6 cand ne-au cam scos afara ca de vreo 2 ore numai noi cam ramasesem prin zona. Ma dor picioarele si mi-s umfalte de numa-numa. Am si ragusit de la cat am cantat. Bia a arata super. A avut un compleu foarte dragut si o freza .... jos palaria. Bineinteles ca nu s-a lasat mai prejos nici colegul ei care a fost ... [pk] Au fost niste nasi minunati. Ce mai ... a fost minunat.

Acum m-am trezit a 3-a oara. M-am culcat pe la 7, pe la 9 au venit fetele acasa. Ma duc sa pregatesc ceva de papica si ma trantesc in pat inapoi.

Mihaela, filmul e de dragoste ? Tre sa-i spun si eu colegului sa-l descarce. Ma bucur ca esti pe ultima suta de metri si ca ai reusit pana acuma la teste . Bafta si pe mai departe.

Oti, am vazut tortul si imi place . Vorba lui Miha, daca si bolnavioara faci asa minunatii esti intr-adevar o maestra. [pup] la bolnaviori !

Duminica frumoasa tuturor !

Postat

Oti sa va faceti repede bine! [pup]

Eu iau vacanta peste 2 saptamani, in 29 mai. Fetele(adica Diana in 13 iunie ia vacanta). Pe Silvia o duc pana in 20 iunie si apoi gata cu caminul. In 22 iunie plecam spre Ro, stam vreo 10 zile, apoi pana in 19 iulie avem concediu. In 16 vine mama aici sa stea cu Silvia pana eu lucrez si in 17 august incepe scoala. Am scolarita deja, Silvia abia asteapta. Marti avem prima sedinta la scoala sa ne cunoastem. Silvia deja a avut intalnirea cu invatatoarele, au fost la ea la camin. Apoi in 2 iunie vin toti copiii la scoala si se face prima intalnire a clasei, stam cu totii o ora ca sa vedem ce si cum...

Diana va ramane in Ro pana prin 12 august. Cam atat pe scurt...

Da, mergem imediat la magazin la cumparaturi...facem gratar si io ma ocup de tarta. [pofta]

adriana, ma bucur ca v-ati distrat, ca v-ati simtit bine. Meritai relaxarea asta! [pup]

Filmul nu e de dragoste, e inspirat dintr-un caz real petrecut in 1928, e vb despre disparitia unui copil, foarte interesant. Oricum, iti spun ca e super, merita sa-l vedeti, e asa de suflet.

La noi s-a imputit treaba cu descarcatul de pe site-uri...a intrat in apilie sau martie in vigoare o lege ca nu mai ai voie sa descarci gratis filme si muzica de pe net, te urmaresc dupa IP si te prind. Proprietarii site-ul cel mai fain, de pe care am descarcat si noi, au fost trimisi in judecata si au primit puscarie. E legea doar aici in Suedia. Poti descarca numai daca te abonezi si platesti. Pana in martie am descarcat si noi filme multe. Filmul asta a ramas insa la Ovi in computer, nu stiu cum il mai scoatem de acolo...[bang]. E stricata mufa de incarcare si bateria e goala...O sa vad daca nu au prietenii nostri filmul, sa-l iau de la ei. Eu l-am vazut numai in engleza, netitrat in suedeza si sunt tare mandra ca am inteles cam 90%. [:)]

[pup], ma duc la trebi...mai viu pe seara.

vorbe de copil...id="Georgia">

id="size1">

Hobbyid="Book Antiqua">

id="right">

calator de profesieid="Book Antiqua">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...