Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Condica Salajencelor [92]

Postări Recomandate

Postat

Oti multumesc, eu am luat florile gata inflorite, n-am nici un merit [:D]. Dar astea nu sunt perene, le cumpar in fiecare an(adica le-am luat si anul trecut, o parte dintre ele, le-am avut in chiveciul in care am acum panselutele si s-au uscat). Stiu ca o matusa de a mea avea gura leului care facea toamna seminte si se imprastiau pe loc si in primavara ieseau alte flori. Am luat si eu acum 2, sa vad cum s-or comporta. Am si garofitze, astea nu stiu daca raman. Si am dalii, una am luat-o inflorita [:D] si alta am pus bulbi care a iesit floarea dar inca nu a inflorit. Apoi am luat o pelargona care va trebui in toamna sa o pun in ghiveci ca altfel ingheata. Apoi in alt loc am panselutze si in cele 2 "ghivece" asa lunguiete am facut un "puzzle" cu mai multe flori. Intr-una am o dalie, aia ar trebui sa iasa la primavara iar. Restul nu stiu...nu sunt perene. Azi am luat pana la urma 3 flori perene, dar nu stiu cum se numesc in romana, una din ele e ca o garofitza dar cu floricele mici si multe in inflorescenta, dar celelalte 2 nu le stiu. Mai trebuie sa culeg restul de pietre pe unde mai am nevoie si am terminat. M-a laudat si vecina ca ce frumos mi-am aranjat. [asia] Acum trebuie sa infloreasca irisii, am o multime. Din cei 6 capsuni de anul trecut au ramas doar 4 dar sunt mari si frumosi, au facut vreo 3-4 flori fiecare si o sa am recolta bogata anul asta [:D]. Am insa un mur care le tine umbra, cred ca o sa-l mut de acolo. Mai am inca 3 ramuri de mur, sunt niste mure mari si buneeee. Am mai semanat niste flori dar inca n-au iesit...Si astept sa-mi infloreasca freziile pe care le-am pus in casa in ghiveci, nu stiu de ce s-au intiiiins in sus si nu au facut flori. In oras e nebunie, e liliacul inflorit si e pliiiin orasul de el. Nu cred ca am mai vazut atata liliac pe undeva...e asa de frumos! A inflorit si al meu, is bucuroasa ca s-a prins. Si sunt ceva copaci atat de frumosi, ornamentai, ceva inrufit cu socul care acum sunt plini de flori...merg in oras si e alb totul, trebuie sa iau maine aparatul cu mine. Ma intalnesc cu prietena mea poloneza maine, sa stam la povesti suedeze si apoi o sa ma plimb putin si o sa fac poze. Sper sa nu ploua...Noa v-am facut capul calendar cu florile mele...[pk].

[pup]

vorbe de copil...id="Georgia">

id="size1">

Hobbyid="Book Antiqua">

id="right">

calator de profesieid="Book Antiqua">

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Hai ca am uitat de broasca [:D]...da, sunt si iepuri fosilizati si boaste broaste-printi(cu coronite pe cap) [:D]. Am luat-o pe testoasa pentru ca sa ne amintim de cea din Ro. Ma bucur ca n-ai uitat de fosile, e plin de ele pe plaja...ieri Silvia a gasit 2 forme ciudate, ca de dinti...a zis ca sunt dinti de rechini [:D]. O sa ii pozez sa vi-i arat...

id="size1">

Hobbyid="Book Antiqua">

id="right">

Postat

LA MULTI ANI!!!![s] coleg de adriana.

Adriana, sa-ti traiasca colegu, sa fie sanatos,fericit si sa aiba parte de impliniri.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori[bang]!

Postat

Buna dimineata!

Tu Bia, amu eu stiu ca te-ai grabit sa il feliciti pe colegul adrianei, dar chiar asa, nu dai si tu o cafea?!

Uite va dau eu una mare aburinda, acu o fac.

[s] La multi ani coleg de Adriana [s]!

Mihaela, superbe florile tale, le-am vazut de ieri, dar n-am mai apucat sa scriu, a venit mama dupa noi si am fost la tara la vie, la legat.

Va pup si va doresc o zi buna!

Eu vreau sa merg azi la ITM sa-mi scot cartea de munca, sper sa nu ploua.

diana [mamica] de [copil]IANIS STEFANid="blue"> 14 mai 2007

Piscotel

Torturi

Postat

diana e criza[:D] ,io-s in constructie[pk] asa ca ,stau cuminte si astept sa primesc cafei[:D].deci suplimenteaza cafeiu pe ziua de azi[:D].

Bimilit - soacra cu DOUA nurori[bang]!

Postat

[s][s] sotz de adriana!!!!

Io am fost cu Silvia de dimineata la scoala, au avut o ora azi intalnire cu toti copiii si cu invatatoarele sa se cunoasca. Apoi am dus-o lacamin si eu am stat doar putin cu prietena mea poloneza, avea ea ceva treaba...mai stau putin pe acasa si apoi merg dupa Silvia. bai ce trec zilele astea si io nu apuc sa fac nimic [bang].

[pup] si mai viu deseara.

id="size1">

Hobbyid="Book Antiqua">

id="right">

Postat

Multumesc in numele colegului de felicitari. Acum a ajuns acasa si a avut parte de o surpriza placuta. Nu l-am sunat toata ziua , nu l-am felicitat sa creada ca am uitat de ziua lui. Am venit la ora 13 de la serviciu , am pregatit gratare + cartofi din aceia pusi de Diana la cuptor. I-am facut un tort sub forma de inimioara cu crema de cicolata, rom si trufe , deasupra decorat cu capsuni + frisca. Am pus in tort 35 lumanari , am pregatit masa in sufragerie, pe masa i-am facut o inima mare din lumanari . Cand a sosit acasa ne-am pitit in camera, "inima ardea " pe masa in sufragerie, apoi am aparut si noi 3 cu tortul arzand cu cele 35 lumanari. Mi-a spus ca era convins ca voi "coace" eu ceva , dupa cum ma cunoaste el pe mine [:D]

Va multumesc inca o data de felicitari [pup][pup][pup]

Postat

Ce frumoasa surpriza adriana! Eu recunosc ca n-as fi in stare de surprize, nu le pot tine....la mine totul se face pe fata [:D]. Cred ca v-ati distrat tare bine. Ce mai fac fetele?

Bia cum stai cu mestereala la casa? Vad ca esti zgarcita si la vorbe, si astea-s pe bani? [:D] Hai mai da-ne cate un branci, nu vezi ca fara tine se misca subiectul tare incet? [pup]

Oti, azi ai tortulit de ai fost asa scurta? Poti sa-mi spui cati cm are Alex acum? Eu trebuie sa cumpar ceva cadou pentru o fetita nou nascuta care sta in Australia. La noi acum e plin de rochite de vara, dar la ei e iarna si ma gandeam sa ii iau pentru la vara la ei, care va fi cam peste 6 luni. Si pana la un an e pe cm masura...asa orientativ ar fi 68 ca scria pe un tabel in magazin, dar parca acum copiii sunt mai mari, habar n-am. Ma gandesc sa nu-i fie mica...[pup].

Diana, mersi si tie de apecieri. Azi ploua la noi si s-a racit, am scapat de udat florile. Se pleostisera aseara deja, a fost soare si vant...le-am udat bine si dimineata erau inviorate. Ce mai face Stefan? Ti-ai rezolvat cu dosarul pentru somaj?

Oti, acum iar te intreb pe tine...ca parca Vlad le "are" pe astea cu carnetul de conducere...mie mi-a expirat carnetul si vreau sa il refac in vara. Nu stii cat dureaza? Ca actele cam stiu ce si cum...stiu ca am nevoie de toate analizele [bang] printre restul.

adriana, revin si la tine [:D]. Tot voiam sa te intreb daca te mai ocupi de oale? Eu as avea nevoie de o oala rezerva(a puscat in cateva locuri teflonul) si de garnitura. Se poate? Si daca trebuie bani, rezolvam cu mama. Cat costa acum o oala, voiau si prietenii mei una, am sa-i intreb daca mai sunt interesati, dar as vrea sa stiu si pretul. [flo]

Fete, eu o astept de Oti sa ne faca ccc capitol nou. [^]

id="size1">

Hobbyid="Book Antiqua">

id="right">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...