Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Condica Salajencelor [92]

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Diana, tu si nasa cealalta v-ati inteles ce culoare de rochii va luati? Faini miri, faini nasi! Auziti ia bagazti un oki in poza asta:http://family.webshots.com/photo/2705118620087361649umrTpGcum pana mea de se nimeri sa aive maisina nr asta? Ha? [olala]Dulciuri
align="right" id="quote2">Se nimeri, se nimeri...ca asa vru mireasa. Masina e a unui coleg de-al finului, si cand a aflat mireasa ce nr are la masina, cu aia a vrut sa mearga!Iar de costumatia mea si a celeilalte nanase, a fost o coincidenta. Cand mi-a vazut mireasa costumul atunci cand l-am cumparat a inceput sa rada si mi-a spus ca si Gabi (cealalta nasa) si-a cumparat material asemanator, ca ea si-a facut rochita la comanda. No, cred ca toata nunta o fi zis ca ne-am inteles noi sa avem la fel, dar a fost o pura coincidenta.Cum is copiii? Si-au mai revenit?diana [mamica] de [copil]IANIS STEFANid="blue"> 14 mai 2007 PiscotelTorturi
  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui dianalaura
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Da, suntem mai bine toti. Sper sa o prind azi pe dr la tf sa mergem la ctrl. [pup][flo]Dulciuri
align="right" id="quote2">Vai tu, ce grabita esti: zici ca ai facut stenografie la viata ta [:D] tf...ctrl...[:D]
align="right" id="quote2">Ha, ha. Sigur ca am facut. Si steno si dactilografie [:-)))] Doar am terminat economicu... Moama sa vezi ce iute scriam la steno. Mai greu era cu cetitul [:-)))]Noa, venit-am si de la control cica sunt spre bine, mai au secretii insa amu o luat si Vlad. E racit bocna! [:-)))] Ii clar ca la baza e o viroza. Amu la prunci se pare ca s-o complicat nitel de le-o dat antibiotic. Oricum am consultat 2 dr. si amandoua o zis la fel. Va [pup] si va doresc [nani] usor.Dulciuri
Postat

Multam de cafea.

Si eu am facut si steno, si dactilografie...caci tot economicu l-am terminat si eu. [:D]

Eu am fost iar cu actle la ITM, iar mai trebuie refacuta una, o face contabila si maine merg numai eu cu ea. Si gata cu ITM-ul, ma axez acum la dosarul pt AJOFM.

IN rest, suntem ok, stefan doarme, eu mai strang una alta pe aici, mi-am scos si hainele de vara la soare pe balcon..dupa amiaza mergem pana la bunicu la tara....si uite asa trece timpul.

Sanatate multa OTi, am banuit eu ca o sa ia si Vlad...asta e...si parca vad ca el e mai sensibil, ca asa sunt barbatii cand se imbolnavesc...mai rau ca si copiii

diana [mamica] de [copil]IANIS STEFANid="blue"> 14 mai 2007

Piscotel

Torturi

Postat

Sa va dau si eu buna ziua azi, sunt bucuroasa ca am mai trecut 2 hopuri: am avut ultimul test la religie azi si am luat mai bine decat primele 2. Probabil unde am avut lucruri cu totul si cu totul noi(hinduismul si buddhismul si o parte de teorie filozofica) am si invatat mai mult. Am fost putin stresata, caci acum am avut de facut minim 20 din 40 de puncte(la celelalte 2 teste avusesem 10 din 20) si am facut 28. Nu am invatat decat ieri 2 ore si azi tot cam atat, deci e super de super. Mai ales ca m-am ales cu cunostinte noi.

Apoi m-am intalnit cu profu de suedeza ca i-am trimis sambata ultima compunere(a fost de data asta un referat dupa un articol dezbatere dintr-un ziar) si mi-a raspuns ca nu e chiar ceea ce dorea, ca vrea sa ne intalnim. Eu credeam ca trebuie sa refac tot, dar a fost de fapt o chestie care era greu de clarificat via email, de aceea voia sa ne intalnim, era vorba ca n-am facut mereu referire la articol si la autori, cand am scris. Nu stiam asta. E ca si cum auziti la stiri ca prezinta: "presedintele Obama spune ca..., sustine ca...etc). Noa inca ceva nou invatat. Mai am maine test la engleza si apoi miercurea viitoare ultimul test oral la suedeza si GATA! Nu-mi vine sa cred ca mai bifez un semestru si ca cel care urmeaza va fi ultimul...

Cam atat...incepem sa ne gandim la concediu, la vara, la vacante...

Maine Diana merge in excursie pe continent, 3 zile. E excursia pe care o planifica de 2 ani, cu banii stransi de toti parintii la actiunile de Craciun, Paste si alte ocazii de va tot povesteam ce am muncit. Abia asteapta, va dati seama. E ultima excursie cu colegii, la toamna incepe la o scoala noua si cu colegi noi. Asteapta inca cu nerabdare maaaaare plicul de la noua scoala in care o anunta cine ii vor fi colegii si ce profesori va avea.

Aseara au avut "seara parintilor" la scoala, si-au prezentat niste referate la religie si au fost parintii spectatori. A mers numai Ovi, eu am stat si am invatat, desi tare m-as fi dus sa o vad...

Deseara avem sedinta cu parintii(prima) la viitoarea scoala a Silviei, ne vor anunta si acolo clasa in care va incepe si ce profesoare va avea si ea. Sunt curioasa cum va fi...

Noa cam atat de la mine, mai viu cand mai am noutati.

Diana, tu nu trebuia sa incepi serviciul? Intreb si eu ca la un moment dat era vb de ceva slujba si apoi n-ai mai zis nimic...

petrecere faina azi!

Oti ma bucur ca sunteti mai bine, sanatate lui Vlad acum! [pup]

Restul? Tare slabutza miscare...vad ca sunt zile in care numai Oti si Diana se converseaza....[:-@].

vorbe de copil...id="Georgia">

id="size1">

Hobbyid="Book Antiqua">

id="right">

calator de profesieid="Book Antiqua">

Postat

Poftiti la cafeluta.

Nu stiu ce fel de gripa e asta, insa pe cand ma simteam mai bine ieri si am crezut ca am scapat, m-o luat iar. Toata noaptea am frisonat si transpirat, in plus ma doare amu si gatul. Simt ca am flecma in piept si e tare rau. Sper ca puiutii sa se vindece mai iute. Cred ca de aia lor le dadu antibiotic. [q]

Va [pup] si va doresc o zi faina.

Dulciuri

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...