Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Condica Salajencelor [92]

Postări Recomandate

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Oti nu vreau, ca am avut azi 20 de grade si a fost o zi superba! Doar mai incolo, cand se face vara sper sa ajunga si la noi pana peste 25-28 de grade, sa putem merge la plaja, dar nuuuuu, nu vreau canicula, ca mi-a ajuns in Ro [bang]. Oricum sunt sigura ca vom prinde si cand vom veni, asa ca o sa-mi ajunga! La noi acum infloreste liliacul, merii si perii sunt in plina floare, peste tot pe iarba e plin de flori, e o minunatie sa stai afara. La ora 22.45 am fost pe malul marii si desi erau numai 12 grade, era asa placut, nu batea vantul, iar soarele deja nu mai apune, e crepuscul cred pana noaptea tarziu, iar in mijlocul verii e crepuscul toata noaptea. Am facut si cateva poze, am sa le pun maine. Acum ma duc la nani, maine sunt la lab. [pup]

fain de voi ca stati pe hi5...[asia].

[nani]

vorbe de copil...id="Georgia">

id="size1">

Hobbyid="Book Antiqua">

id="right">

calator de profesieid="Book Antiqua">

Postat

pai io sa vb singura? ca voi jucati pe hi5...iar eu ce scriu nu zice nimeni nimic...asa ca stau si astept un subiect de conversatie...[q].

Nu ca as fi avut nu stiu cat timp azi, dar am mai stat prin zona dupa ora 18 la noi...[alcool]. Asta vrea sa spuna ca m-am imbatat cu apa rece...[:-@].

[pup] si poate mai si conversam...

vorbe de copil...id="Georgia">

id="size1">

Hobbyid="Book Antiqua">

id="right">

calator de profesieid="Book Antiqua">

Postat

Dau cafei la tuata lumea! Din belsug. [:D] Cupchilu ii treaz de la 6 si mie imi pica okii. Da el se tine tare [:D][bibe]

[pup]

Miha, ma uit amu la poze. Bineinteles ca prima o deschid cea cu mancarea. Praji, inghe si dulceata? Ce ingenios sunt puse acolo!e un fel de chec? Stai sa ma mai uit. Salivez prea tare.Nu pare pandispan. e mai dens. Parca e budinca de orez. [:D]

Vad ca lumea e dezbracata acolo, inseamna ca e tare cald? Sau sunt nordicii mai caldurosi?

Te invidiez ca stai asa aproape de mare. Si eu sunt indragostita de ea, insa se pare ca nici anul asta nu ne vom intalni...[q]

Imi place ideea cu florile puse in butoi. [:D] Masina flower power e bestiala! Mi-ar place si mie o astfel de buiuga! [:D]

Vad ca Silvia si-o gasit un prieten de joaca. Mare blanosul! Musai tre sa va luati pisica. Tare faine pozele![pup][pup] ca le-ai impartasit cu noi! Acu ma duc sa inghit in sec si sa mai trag un pui de somn. O adormit si junior, sa vedem cat timp. [:D]

[pup]

Dulciuri

Postat

Multam de cafea Oti!

Asa bine o fost ieri fetelor...am deschis ieri dimineata calculatorul sa intru sa vas dau cafeluta, dar n-am mai apucat, s-a trezit Stefan si pe urma a venit mama dupa noi.

Asa bine a fost ieri.....cel mai mult si mai mult mi-a placut ca nu a fost aglomerat, au fost doar ceva penisonari si cativa tinerei, pe dupa-amiaza au mai inceput sa vina, iar pe duminica cred ca o sa fie full. Apa nu a fost fierbinte, numai buna. Stefan a fost super incantat, ar fi stat non stop in apa, la amiaza cu greu l-am adormit (nu ne lasa nenea sa intram in apa pana nu dormim de amiaza [:D]), apoi s-a dat pe tobogan....a fost lumea lui, ce mai! Am facut si ceva poze, sper sa reusesc sa le pun azi.

Miha, acum ma uit la pozele tale...ce frumoase sunt...mama ce curata e marea..dar mai ales tarmul...la noi cred ca daca faceai o poza ca asta prindeai o gramada de peturi de plastic aruncate pe tarm [bang]

Nu i-a fost frica lui Silvia de ditamai pisoiu? De fapt ce ma mir de ea, ca si Stefan al meu e inebunit dupa pisici....

Bine, va las ca de vreo 5 minute tot facem ture intre olita si camera, suntem doar in chilotei, si tre sa ne dezvatam de pampers...ca suntem baieti mari...

Va pup si poat mai reusesc sa intru azi, mai incolo mergem la tara la sapa.

diana [mamica] de [copil]IANIS STEFANid="blue"> 14 mai 2007

Piscotel

Torturi

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...