Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna seara. Sunt Mihaela.

Am citit povestea unei fete de pe forum in legatura cu venirea pe lume a fetitei ei. Printre randuri am gasit o informatie care mi-a atras atentia si asupra careia as dori mai multe detalii. A zis ca atunci cand a vrut sa incerce sa aiba un bebe initial o 'comitea' si de 2 ori pe zi, lucru care nu era tocmai potrivit in acesta situatie. Tot tu ea zis ca fetele de pe forum au ajutat-o cu informatii cum se pocedeaza corect, intrucat daca actul se petrece prea des, spermatozoizii nu sunt suficienti de maturi pentru a fecunda ovulul. As dori sa mi se ofere mai multe informatii in legatura cu acest subiect daca se poate.

MHegarty

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

draga mea, cel mai bine e sa face-ti[sex]o data la 2 zile ,nu in fiecare seara sau de 2 ori \zi,asta daca ai sotul prea.....

sa aiba si [gica]timp de crestere[:D]

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

Postat

Salut Anita si multumesc foarte mult pentru sfat. Noi ne am gandit sa mergem in concediu in septembrie in Portugalia si sa vedem care e treaba acolo[:D]. Oricum eu as dori sa mi mai fac prietene aici pe forum ca ma intereseaza forte mult si alte pareri inainte de a ramane [gravi].

MHegarty

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
buna.mihaela.in nici un caz nu trebuie sa prestezi de doua ori.o data la doua zile e cel mai bine.nu te gindi ca perioada de ovulatie trece.spermatozoizii traiesc pina la 48 de ore.am vazut ca esti in uk.asa ca poti presta o data la doua zile fara probleme.[olala]bafta la bebe[pup]
Postat

Miha te asteptam cu mare drag aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154485&whichpage=12.Suntem un grupulet de aspirante la titlu de mamica[olala]

[pup]

Cosmi,aspiranta optimista viitoare [gravi]id="purple">

Grafic TB id="red">

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

id="size1">id="blue">id="Comic Sans MS">

Postat

Salut Cosmina.

Multumesc mult pentru invitatie. Asta am si urmarit cand am intrat pe acest forum. E incredibil cum citeam povestile unor fete care ziceau ca alte fete de pe forum au fost alaturi de ele cand au nascut si crede-ma ca pur si simplu imi curgeau lacrimile. Imi doresc mult sa-mi fac multe prietene care sa ma ajute cu un sfat sau in orice alt mod pe perioda cand vom incerca sa avem un bebe.

Am sa intru cu siguranta pe link ul pe care mi l-ai dat.

Loads of love,Mihaela.

MHegarty

Postat

Buna Romelia.

Am sa incerc sa-mi calculez aceasta perioada fertila, foarte ciudat ca eu pana acum ma gandeam ca e in a 14a zi daca ciclul vine la 28 zile, si tot asa mai departe.

Da vorba ta, am sa-mi iau un test unde pot afla de perioada de ovulatie.

Oricum, ultimul CM mi-a venit pe 26/07/2010 si mai am inca unul care va fi undeva prin august 2010 si dupa aia Yeahhhhh!!!! Vrem sa ne apucam de treaba!!

Ce parere ai despre bebeii veniti programati si ce parere ai despre femeile care raman gravidute fara sa vrea? Unde crezi ca e mai mare bucuria?

Miha.

MHegarty

Postat

Salut Cosminuta,

Am intrat pe link ul pe care mi l-ai dat tu si am incercat sa raspund la subiect, dar mi s-a spus ca e subiect inchis. As dori sa te intreb, incat nu prea sunt experta in a umbla pe site inca, cum ma adaug si eu pe lista aspirantelor la titlul de mamica?

Eu nu prea ma pricep sa utilizez site ul asa ca niste indicatiuni mi-ar prinde foarte bine.

Sper sa vorbim in curand si sa mai vorbesc si cu alte aspirante si sa impartasim mai multe experiente si sfaturi.

O duminica placuta tuturor!

Va pup si va iubesc, Mihaela.

MHegarty

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...