Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aspirante optimiste > 20 ani (538)

Postări Recomandate

Postat

Cosmi multumim la fel

te asteptam cand ai timp [pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup]

la al meu nu merge nici faza ca merg cu el de manuta.

asa k tre sa gasesc altceva.

daca aveti vreo idee sa-mi ziceti si mie

Raluca va [pup]id="blue">

Marriage Ticker[foto]id="red">

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] cu [baietel] 14+ id="purple">

id="size1">

858 SMS PT COPII

• Răspunsuri 192
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Cum sa te las DIDI pe aici ??? [pup][pup][pup][pup]

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] cu [baietel] 14+ id="purple">

id="size1">

858 SMS PT COPII

Postat

Am fost pana la urma la nunta, a fost frumos, am dansat mai putin sa nu-l druncin pe bebe dar a fost ok

Sotul cred ca acum se va duce la dr, i-a fost fff rau, eram pe punctul de a chema salvarea ca nu stiam ce sa-i mai fac.

Didi, nu prea inteleg nici eu cum te poate impiedica un chist sa ramai gravi [alcool]. Poate doar daca e vre-o problema hormonala...dar si aia se poate trata. Hai mergi mai linistita la dr si lamureste-te![pup][pup]

cosmi, tu nu iti notezi pe grafic si datele cand ai avut contact? Eu imi notam si dupa ce se stabilea data ovulatiei , imi spunea ce sanse sunt sa fi ramas luna resectiva [:D]

PS: azi am schimbat si semnatura [:D][:D][:D]

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de [bonjovi] Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum [gravired] 8+

Poze

---------------------------------------------

Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Postat

Pai asa o sa fac: lista cu puncte si subpuncte, c-altfel ma duc degeaba. Acum astept mail de la biogenesis sa vad cand ma programeaza, cat costa si ce analize tb sa am facute pt cand merg la consulatie.

[gravi] in devenire

Postat

Biogenesis sunt aia de care zicea Anca?

Maduta ia=l pe sus si du-l la medic.

cum te mai simti?

id="size1">

858 SMS PT COPII

Postat

Pai Mada nu e un simplu chist, e un nodul si am si endometrioza. Eu asa am inteles, acum o sa vad exact ce si cum.

[gravi] in devenire

Postat

Ala e, de care zicea Anca, ma duc doar sa verific, sa vad daca si medicul de acolo are aceeasi opinie, n-am eu bani de FIV acolo[bang]

Mada, sunt dusa, felicitari pt schimbarea saptamanii[pup][pup][pup]

[gravi] in devenire

Postat

incearca si acolo.

macari mai afli o alta parere.

Da Doamne sa fie bine [ruga]

id="size1">

858 SMS PT COPII

Postat

Hai didi, ca nu cred ca nu se poate trata. Daca ti-a tot zis ca nu se poate natural, mai bine te pregatea si pentru Fiv (sau altceva), dar eu cred ca se trateaza [flo]

Bebelu, sunt bine, greturile s-au mai domolit dar de ceva timp am contractii nedureroase [bang]. Am vb cu dr si mi-a zis ca e posibil si sa iau no-spa. Eu citiseam ca pot aparea in trim III, contractiile astea, dar eu le am de acum. Frate, am la simptome in sarcina asta si pentru sarcina cu Cristi. Atunci nu am avut nimic, nimic. Acu' parca le am pe toate [:-@]

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de [bonjovi] Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum [gravired] 8+

Poze

---------------------------------------------

Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...