paula76 Postat Mai 16, 2009 Raport Postat Mai 16, 2009 AM masina automata de mai multi ani(acum o luna am cumparat una noua WHirpool-6 sense), dar niciodata nu am bagat incaltaminte sport in ea. Voi cum spalati,si cate perechi bagati odata? Precizez ca masina nu are pe cartea ei program de incaltaminte, dar presupun ca se poate spala............Astept sa ma instruiti, va rog! Citează
Ayla21 Postat Mai 16, 2009 Raport Postat Mai 16, 2009 Aici si aici poti citi subiecte asemanatoare, daca te ajuta. Spal orice pantofi in masina de spalat, inclusi adidasii, inclusiv ai copilului la program normal, temperatura 30 grade. Apoi ii usuc la temperatura normala. Nu patesc nici, decat ca devin curati. _________________________________ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings.id="size1"> Citează
Eseea Postat Mai 16, 2009 Raport Postat Mai 16, 2009 si eu spal, doar adidasii ce-i drept, la 40 de grade. Mami de fetita [copil] [fetita] si de baietel [bibe] Citează
anyella Postat Mai 16, 2009 Raport Postat Mai 16, 2009 Idem.Doar ca dupa ce ii spal, mai dau un program de limpezire de 20'j de minute,cu masina goala.De ce,habar nu am.Probabil, gindesc ca imi bag lenjeria intima in masina [hippi]. ---------------------------------------------- Tashi Citează
paula76 Postat Mai 16, 2009 Autor Raport Postat Mai 16, 2009 Draga Ayla 21, Ai bagat papuci din piele de vara? Am o pereche de papuci albi din piele, cu talpa usor cauciucata, ortopedica.Merg bagati si aia?Stii nu as vrea sa-i stric.... Cate perechi de incaltari bagi odata? La ce viteza de centrifugare? Citează
Ayla21 Postat Mai 16, 2009 Raport Postat Mai 16, 2009 Paula, daca sunt albi ii poti spala singuri. Ii bag pe culori, dar mai multe perechi odata. Chiar de curand am spalat vreo 10 perechi de pantofiori si sandalute de-ai baietelului, ramasi mici, sa-i dam pt bazar. I-am pus toti la un loc. Doar pantofii de lac nu i-am spalat la masina. Eu nu am avut incidente pana acum, nici sa se pateze, nici sa se cartoneze. Dar ii usuc natural, nu pe caloriofer si nu la soare. Ii spal la 30 de grade, la program normal, ca orice alte haine. Nu stiu viteza, nu e reglabila la masina mea, eu spal la program normal (4). _________________________________ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings.id="size1"> Citează
rory76 Postat Mai 18, 2009 Raport Postat Mai 18, 2009 Dar cand trece programul la centrifuga aia nu se strica masina? adica ma gandesc ca adidasii sunt cam grei,na, nu se zgarie masina pe interior? "Trust no one!" Citează
Ayla21 Postat Mai 18, 2009 Raport Postat Mai 18, 2009 De zgariat nu se zgarie, dar de zguduit se zguduie sigur.[alcool] Inspirata de subiect, azi am spalat si eu adidasii familiei ca fuisesem la tara la nisip si ce sa-i mai curat cum trebuie pe la cusaturi. Plus ca cel mic avusese nisip engros si-n interior, deci captuseala era plina de nisip. Dar acum sunt fresh. _________________________________ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings.id="size1"> Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.