elyanne Postat Mai 16, 2009 Raport Postat Mai 16, 2009 Continuare la Pestisori... pestisori...id="red"> 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35id="Comic Sans MS">id="purple"> 19 februarie - [flo] danamuntiid="red"> cu Eric Gabrielid="blue"> webid="size1"> 19 februarie - [flo] Crissid="red"> 19 februarie - [flo] babylinaid="red"> cu Bogdanid="blue"> 20 februarie - [flo] criss75id="red"> 20 februarie - [flo] Anacamiid="red"> cu Sebastian Alexandruid="blue"> webid="size1"> 20 februarie - [flo] Charlieid="red"> 20 februarie - [flo] mirutaid="red"> 21 februarie - [flo] Sephoraid="red"> [gravi] webid="size1"> 21 februarie - [flo] ada2021id="red"> cu [9cer] Adriana (20 februarie)id="red"> 22 februarie - [flo] emilyjeulyid="red"> 23 februarie - [flo] danetteid="red"> cu [9cer] Irisid="red"> 23 februarie - [flo] crig72id="red"> cu [9cer] Mariucaid="red"> 23 februarie - [flo] NADYAid="red"> 24 februarie - [flo] Yasmineid="red"> cu [9cer] Andreasid="blue"> si Yasminid="red"> webid="size1"> 26 februarie - [flo] Sigrid26id="red"> 27 februarie - [flo] danyceid="red"> cu [9cer] Almaid="red"> 27 februarie - [flo] lirisid="red"> 27 februarie - [flo] Doraid="red"> cu[9cer] Amiid="red"> 27 februarie - [flo] hermelinaid="red"> cu [9cer] Mariucaid="red"> 27 februarie - [flo] ochi verziid="red"> cu [9cer] Dianaid="red"> 28 februarie - [flo] Rodicaid="red"> cu Andreiid="blue"> si Mihaiid="blue"> webid="size1"> 28 februarie - [flo] Clauditzaid="red"> 28 februarie - [flo] Lauretaid="red"> cu [9cer] Inisaid="red"> webid="size1"> 28 februarie - [flo] daniela danezaid="red"> 1 martie - [flo] Crismirid="red"> cu Robert-Cristianid="blue"> webid="size1"> 1 martie - [flo] Simosimoid="red"> 2 martie - [flo] fulguletzid="red"> cu Davidid="blue"> webid="size1"> 2 martie - [flo] alinaMIZZIid="red"> cu Keane-Peterid="blue"> webid="size1"> 3 martie - [flo] puiuDanaid="red"> 3 martie - [flo] kitty_nicid="red"> 3 martie - [flo] alinabratu2000id="red"> cu Mihneaid="blue"> 3 martie - [flo] nanamiid="red"> Hiroid="blue"> 3 martie - [flo] andaniiid="red"> 4 martie - [flo] Papadieid="red"> cu [9cer] Catrinaid="red"> 4 martie - [flo] Vanessaid="red"> cu Andutuid="blue"> si Catalinid="blue"> webid="size1"> 4 martie - [flo] Felisid="red"> cu Mihaiid="blue"> webid="size1"> 4 martie - [flo] clauditzadennisid="red"> 4 martie - [flo] serbanicaid="red"> cu 4 martie - [flo] maramiid="red"> cu [9cer] Oana si Dianaid="red"> 4 martie - [flo] cryna77id="red"> cu Robertid="blue"> 5 martie - [flo] i_carmenid="red"> 5 martie - [flo]
daniela_daneza Postat Mai 17, 2009 Raport Postat Mai 17, 2009 Buna ziua ! O cafea [cafea][cafea] , un suc [pahar] si ceva papica [papica] , un mic , o friptura ceva si o berica langa [berest] , pt. lumea care este la gratar , la iarba verde.[pofta] Vai de capul meu,ce am patit aseara .Am fost la niste prieteni aseara si am servit ciuperci umplute la cuptor , foarte bunea, numai ca eu una m-am inecat cu ceva ..initial am crezut ca este un fir de par ...am fost la baie , am incercat sa il scot , nimik, era undeva fixat , pe gat , pe amigdale , habar nu am unde ca il simteam la limba dar ioc sa iasa .....azi nopate la 4.00 incercam sa il scot, cu mestecat de vata , cu bat de urechi ...nimik ...de dimineata zic , asta este vin la servici ca trebuia sa trimit un mail si apoi la urgenta ...numai ca spre norocul meu , a iesit ...si ce credeti ca era ...o tija de condiment , cam de 2 cm ...bine ca a iesit [pk]eram speriata rau .. Va pupacesc si wk-end fain ! Cryna, spor la invata ![flo] Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red">
nicoll_mada Postat Mai 18, 2009 Raport Postat Mai 18, 2009 'Neata fetele!Eu in fuga vreau sa bem o [cafea] ca inca nu m-am trezit,la noi e nor si trage la somn... De azi am inceput gradinita dupa 2 saptamani de pauza si fata mea s-a comportat exemplar,nici o maraiala,nici un suspin,ne-am pupat si am plecat.Sambata am fost cu mandra cea mare la nunta la un coleg.Sa fi vazut distractie pe ea.A fost o adevarata vedeta si a fost foarte incantata ca a tinut cosuletul cu florile miresei. In rest nu avem mari noutati,ne pregatim pentru un botez duminca la o nepotica,confectionam marturii,am pregatit patutul si carutul BB-itei caci vine din Anglia si nu avea rost sa le aduca ei pentru cat stau. Cryna id="red"> naspa cu Steaua noastra,dar...or veni si vremuri mai bune. Fetele va pup,sa aveti o saptamana minunata! nicoll_mada [zana] Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si [copil] Alexandra Stefania ( 12.07.2007 } http://community.webshots.com/user/nicoll_mada MMN
elyanne Postat Mai 18, 2009 Autor Raport Postat Mai 18, 2009 Neataaaa M-am trezit de dim. devremeeee... si am fost sa conduc... joi am examen... si deja sunt varza Parca am uitat tot... in plus era mult prea devreme pt. ora mea de trezire... asa ca... am condus ca naiba... sper ca la examen sa ma ia mai tarziu, sa ma dezmeticesc... pe de alta parte era ok printre primii... ca nu stiu cum, cine, in ce fel va sta cu baietii in ziua respectiva... inca fac planul Danyid="red"> bine ca ai reusit sa scoti ce aveai in gat... nicoll_mada id="red">poze cu domnisoara? Eliana cu id="blue">Elenaid="red"> (23.10.04)id="red"> Andrei si Mihaiid="green"> (03.03.07)id="green"> | Poze mai vechi, mai noi | Elena – iubita noastra | De 3x... mamicaid="size1">
ochi_verzi Postat Mai 18, 2009 Raport Postat Mai 18, 2009 Salutare, salutare! Elyana, tinem pumnii si mult succes! Astept cu nerbdare sa dai de baut. Cryna, spor la invatat! Chiar de esti ocupata te mai asteptam barem la o cafeluta. Dany, urata treaba...bine ca ai reusit sa scoti intrusul din gat. Nicoll Mada, si eu astept pozele[olala] Noi am fost la dentist ca aseara a inceput s-o doara o maseluta, dar ea zicea de una care-i plombata de anul trecut din toamna si in rest nu vedeam carie. Azi iar a durut-o si-mi spunea ca o doare sus...m-am tot holbat in gurita ei si am vazut o gaurica cat un ac, intre doua maselute, asa ca am mers sa vedem care-i treaba. I-a curatat un pic cu un instrument si i-a pus un pic de medicament si de n-o mai doare vineri îi pune plombita. A fost la fel de curajoasa ca data trecuta. Adevarul ca avem noroc de o dr. tare draguta, tanara cu multa rabdare care are si ea o fetita un pic mai mica si stie cum stau lucrurile cu copiii, dar am avut noroc ca prima data nu s-a speriat(nu-i facuse cu freza din prima zi, ci doar apoi si-i explica tot ce-i facea, iar cel mai mult i-a placut ca a plimbat-o sus-jos cu scaunul[:D] siiiii tuturor le spunea ca la dentist(pardon stomatolog, ca de cate ori zic dentist ea ma corecteaza[:D])are voie sa scuipe...copiii astia[pk] La noi a tras o ploaie ca deh prea ne bucurasem de caldura. O seara placuta! Mihaela si id="red">id="Times New Roman">Dianaid="red">id="Times New Roman"> 22.11.2004id="red">id="Times New Roman">[zana]lucru de mana
daniela_daneza Postat Mai 18, 2009 Raport Postat Mai 18, 2009 [pup] Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red">
xandrutza_76 Postat Mai 18, 2009 Raport Postat Mai 18, 2009 Buna fetele, am lipsit o perioada, am avut cateva zile foarte aglomerate. Nu am citit nimic din urma, nu am timp acum... Sper ca sunteti bine si voi si puii vostri. Va doresc o saptamana frumoasa! Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)id="Times New Roman"> poze cu noi
Tethys Postat Mai 19, 2009 Raport Postat Mai 19, 2009 'Neataid="red"> sirenelor! Intru pe fuga ... sa va las macar o [cafea] -luta! Enjoy [pofta]... [tube]http://www.zori.ro/files/imagecache/imagine-categorie/imagini/cafea-arta-sanatate-29.JPG[/tube] V-am -at pe toate! Pa ... #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#id="limegreen"> [;)] Mi se spune "argint viu"...id="teal"> [;)] #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#id="limegreen"> Oare ce varsta avem?!?id="green"> #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#id="limegreen">id="right">
Tethys Postat Mai 19, 2009 Raport Postat Mai 19, 2009 Bine... iaca mai fac o pauza din "vacanta" , ca sa mai trag cu ochiul pe aici... sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti... siii... ce observ iooo ????? Hmmmhhh... ceeee??? Ca... ati disparut in ceata mai ceva ca mine ... Woow... m-ati chemat macar la cafeluta sa apar... si... cand va servesc c-o cafeluta... trag cu pusca dupa voi [:-)))] & ! Nimeni pe aici [:-@] !!! Buuunnn asa... gata, acum chiar ca-mi vad de "vacanta" mea ... si gata! [zz]... nu mai apar [zz]... si nu va mai servesc cu nik [zz]... iote asa! Paaa... paaa...paaa... [zz]... [recevere] [recevere] ........................................................... #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#id="limegreen"> [;)] Mi se spune "argint viu"...id="teal"> [;)] #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#id="limegreen"> Oare ce varsta avem?!?id="green"> #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#id="limegreen">id="right">
daniela_daneza Postat Mai 20, 2009 Raport Postat Mai 20, 2009 [cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea]...pentru tot poporu[jamaica] Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red">
Postări Recomandate