crisis81 Postat Mai 16, 2009 Raport Postat Mai 16, 2009 Pentru Liana30id="size6"> cea mai perseverenta mamicaid="red">id="size4">[flo][flo][flo][flo]Un filmulet vechi pentru a mamica noua!id="purple">[flo]id="size3">id="purple">BINE AI VENIT PE LUME ANNE MARIE CATALINA !!!id="size5">id="red"> Informatii utile (tot ce trebuie sa sti pentru a face FIV sau IA in Ungaria)id="size2">id="size4">id="red">:Site-ul clinicii Kaali IntezetAdresa, Telefonul, Emailul clinicilor KAALI si pozele doctorilorHarta SzegedLista analize necesareDespre Dr. Krissan Maria;LISTA DE PRETURI - SZEGED:Consultatie - 13.000 ftSpermograma - 13.000 ftAnalize hormonale - 14.000 ftPaptest si citologice - 18.000 ftEcografia - 8.000 ftOvulometria si monitorizarea cu ultrasunete - 105.000 ftPunctia ovariana - 105.000 ftET - 112.000 ftICSI -110.000 fthatching -50.000 ftdonor sperma 35000ftcrioprezervarea embrionilor 20000 ftAici gasesti o lista de preturi pentru medicatia folosita in Ungariaid="blue">Unde ne cazam?id="size3">In Szeged:id="size3">SZVARVANY VRNDEGHAZid="red">/dispune de internet si antena Digi cu programele romanestiid="purple"> /Persoana de contact: Gyongyi (Atelocin74id="red"> pe DC) /telefon:0036303846397, ID messenger: gyongyig, PMid="red"> (impresiile oaspetilor le puteti citii aici: cara1976, mihaele, georgia_c)FAMILIA PANZIOid="red">SZEGEDI APARTMANid="red">BRINDZA PANZIOid="red">si ALTELEid="red">, mai asteptam sugestii.Cine ne traduce?id="size3">In Szeged:id="size3">Anyid="red"> - tel: +36305456403Gyongyi id="red">- tel: +36303846397Vicky id="red">- tel: +36707766820In Debrecen:id="size3">In Budapesta:id="size3">Site clinica DebrecenAdresa email dr. Zadori-Kaali clinikid="blue">: jzadori@gmail.comAdresa email clinica Debrecenid="blue">:kaalideb@jaguar.unideb.hu Adresa email clinica Budapestaid="blue">:info@ivfpregnancycenter.comLista preturi Budapesta:consultatia=12700HUF, eco=7700HUF, citologice=7700;CURS VALUTAR:id="blue">1 EUR = 300 HUF (martie 2009)100 HUF = 1,51 RONCONVERTOR VALUTARCe sa faci dupa ETInstructiuni de folosire pt GonalF si OvidrelleDictionar maghiar-romanReusite la Szeged in 2006Odiseea Szeged id="red">Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9 Kaali-Budapestaid="red"> Cap.1FIV in Ungariaid="red"> Cap.1, Cap.2, Cap.3,Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9, Cap.10, Cap.11, Cap.12, Cap.13, Cap.14, Cap.15, Cap.16, Cap.17, Cap.18, Cap.19, Cap.20, Cap.21, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108
crisis81 Postat Mai 16, 2009 Autor Raport Postat Mai 16, 2009 Bine v-am regasit la un nou capitol sper eu plin de surprize placute, de teste cu doua liniute, de beta imense si multe sperante !!!id="size3">id="purple"> [flo][flo][flo][flo][flo] Cris mami de [fetita] Teodoraid="red">[foto] "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."id="red"> - Dale Carnegie id="size1">
m_i_s_s_y Postat Mai 17, 2009 Raport Postat Mai 17, 2009 Zappid="red"> - draga mea, imi pare tare rau pentru nereusita ta si din tot sufletul iti doresc cat mai curand sa ai un bebe, doi, cati vrei tu[:D] In ceea ce il priveste pe Zadori insa, da-mi voie sa te contrazic, rapotat la propria mea experienta..Am reusit sa raman insarcinata la al treilea FIV, povestea mea e undeva pe acest topic, daca vei avea vreodata curiozitatea sa o citesti. foarte pe scurt, pentru ca nu-mi place sa plictisesc, la FIV 1 din 9 ovocite nu s-a fertilizat niciunul, la FIV 2 s-a fertilizat 1 ovocit dar slabut, l-am transferat dar din pacat nu s-a mai dezvoltat, la FIV 3 s-au fertilizat toate ovocitele, am transferat 2 si a ramas bebelina. La fiecare procedura FIV mi s-au facut analize, teste, mi s-a dat alt tratament de stimulare...Sincer iti spun, dupa experimentele care s-au facut pe mine in Romania de asa-zisi profesori universitari moguli ai reproducerii asistate, la Szeged a fost singurul loc in care am fost tratata cu profesionalism, iar de-a lungul procedurilor Zadori s-a dat de ceasul mortii sa aiba rezultate...dupa primul esec era trist..mai trist ca noi care nu intelegeam ce s-a intamplat. La fiecare procedura tratamenul a fost personalizat, in functie de reactia organismului meu (cea ce nu exista in Romania) Parerea mea este ca reusita reproducerii asistate tine in egala masura de profesionalismul medicilor, de Dumnezeu (sau soarta, sau cum vrei tu) dar si de PERSEVERENTA...stiu, e greu sa te ridici, e greu sa lupti, e greu sa mai crezi...cel mai usor e sa gasesti vinovati...realitatea este ca doar in noi sta puterea de a nu renunta..daca eu judecam doctorul si renuntam dupa prima nereusita, acum nu simteam pitica misunand prin burtica... La noi infertilitatea a fost inexplicabila, suntem amandoi 100% sanatosi, inclusiv d.p.d.v. genetic, dar aici pe forum, daca vei citi de la inceput, vei vedea ca exista povesti de succes in cazuri diferite, cu afectiuni complicate. Nu stiu la ce te referi ca ar fi un caz dificil...eu la Szeged si la Zadori am simtit ca ii pasa de mine...de mine, nu de bani, nu de faima, nu de cei de la usa...de mine...si asta a fost cel mai important. Iti doresc din toata inima sa reusesti, ma rog la DD pentru fiecare din fetele de aici. Sper sa-ti dea DD puterea sa continui .Bafta![flo] [gravi] 25+cu bebelina [fetita] ce mare sunt
zapp Postat Mai 17, 2009 Raport Postat Mai 17, 2009 Stii Missy, cand am vazut ca tu ai reusit la a 3-a incercare m-am gandit ca "uite, se poate! daca incerci, trebuie sa reusesti! Hai sa merg la Zadori din nou!" Chiar ai fost mult timp in gandurile mele ca un model.Dar, m-am razgandit dupa un timp cand am inceput sa analizez. Zadori nu raspunde decat la intrebarile comode.Intrebari de genul "ce crezi despre nereusita noastra, ce am putea face sa sa aflam de ce nu am reusit" raman fara raspuns. La un moment dat m-as fi multumit cu raspunsul "asa ti-a fost norocul" dar nici pe asta nu l-am primit! Pe de alta parte, m-am simtit umilita sa stau ore in sir ba in picioare, ba pe bancutza, ba inauntru uitandu-ma in ochii asistentelor si asteptand sa-mi pronunte numele! La clinica din Szeged s-a uitat rolul programarilor (chiar si atunci cand esti in plin tratament) Chiar daca o sa ai o fetita datorita lui (by the way, FELICITARI!!)nu o sa-ti dau dreptate in ceea ce-l priveste! Asa cum am zis, cele care au reusit nu o sa fie de acord cu mine. Dar sint sigura ca vor fi multe care se vor regasi in vorbele mele... Si inca ceva, de mult am vrut sa zic asta: acest forum nu este dedicat proslavirii lui Zadori, ci informarii; cand intri pe un forum nu intri sa citesti ode aduse unui doctor ci te astepti sa gasesti si critici, ca sa poti sa iti faci o parere! Asta este rolul tuturor forumurilor din lume: sa iti faci o ideea despre ceva citind parerile diferite ale unor oameni care au avut experiente similare! O sa postez in continuare parerile mele despre Zadori si nu o sa-mi fie teama de reactia nimanui! Am vrut initial sa am o atitudine de "mi se rupe" dar uite ca m-am razgandit :-)
Avalon Postat Mai 17, 2009 Raport Postat Mai 17, 2009 Crisis81, te rog sa ma treci si pe mine in listuta: fiv 5 la Kaali Budapesta cu dr. Kovacs Peter. Vom avea [bb]. merci anticipat![flo] Missy, sa-ti spun un secret: nu exista infertilitate inexplicabila. Asta aste un termen generic folosit pentru infertilitatea careia nu i s-a gasit cauza. Liana, ai o fetita frumoasa foc, sa va traiasca! E cam micuta sa-mi dau cu parerea, dar mie imi pare ca e "bucatica rupta" din grasu! ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalonid="size1"> [gravi] 11+ [bb]id="teal">id="Georgia">
olgutza0905 Postat Mai 17, 2009 Raport Postat Mai 17, 2009 Citat:citat din mesajul lui zappStii Missy, cand am vazut ca tu ai reusit la a 3-a incercare m-am gandit ca "uite, se poate! daca incerci, trebuie sa reusesti! Hai sa merg la Zadori din nou!" Chiar ai fost mult timp in gandurile mele ca un model.Dar, m-am razgandit dupa un timp cand am inceput sa analizez. Zadori nu raspunde decat la intrebarile comode.Intrebari de genul "ce crezi despre nereusita noastra, ce am putea face sa sa aflam de ce nu am reusit" raman fara raspuns. La un moment dat m-as fi multumit cu raspunsul "asa ti-a fost norocul" dar nici pe asta nu l-am primit! Pe de alta parte, m-am simtit umilita sa stau ore in sir ba in picioare, ba pe bancutza, ba inauntru uitandu-ma in ochii asistentelor si asteptand sa-mi pronunte numele! La clinica din Szeged s-a uitat rolul programarilor (chiar si atunci cand esti in plin tratament) Chiar daca o sa ai o fetita datorita lui (by the way, FELICITARI!!)nu o sa-ti dau dreptate in ceea ce-l priveste! Asa cum am zis, cele care au reusit nu o sa fie de acord cu mine. Dar sint sigura ca vor fi multe care se vor regasi in vorbele mele... Si inca ceva, de mult am vrut sa zic asta: acest forum nu este dedicat proslavirii lui Zadori, ci informarii; cand intri pe un forum nu intri sa citesti ode aduse unui doctor ci te astepti sa gasesti si critici, ca sa poti sa iti faci o parere! Asta este rolul tuturor forumurilor din lume: sa iti faci o ideea despre ceva citind parerile diferite ale unor oameni care au avut experiente similare! O sa postez in continuare parerile mele despre Zadori si nu o sa-mi fie teama de reactia nimanui! Am vrut initial sa am o atitudine de "mi se rupe" dar uite ca m-am razgandit :-) align="right" id="quote2"> Draga Zapp nu stiu de ce spui ca Dr. Zadori nu raspunde decit la intrebarile comode. Nu este adevarat. Eu, dupa prima nereusita, am stat de vorba cu el si mi-a explicat tot, inclusiv ce vrea sa schimbe data viitoare. Mie mi-a spus foarte clar: totul a fost bine, dar nu foarte bine: embrionii s-au dezvoltat la limita, endometrul, la limita, deci totul a fost in limite normale, dar spre limita inferioara. Mi-a spus si ca o sa facem o stimulare mai puternica sa avem de unde alege ovule. Acum nu a facut-o pentru ca eu am un singur ovar si n-a vrut sa-l suprasolicite. Mi-a spus si ca trebuie scoase trompele ca sa cresca sansele. Nu stiu de ce cu tine nu a vorbit...poate nici tu nu ai pus intrebarile potrivite? Iar despre astepta...asta este...chiar daca ai programare...el are in ziua aia si punctii si ET si se poate intimpla orice. Si pe mine m-a luat in fata altora dupa ET..si era normal...doar nu trebuia sa mai stau la rind, nu? Iar daca chiar vrei sa intri " in fata" ia legatura cu Ani sau Vicky....sint experte:))) Si apropos de forumuri si despre a ne spune parerea sint de acord cu tine,numai ca la tine se simte o inversunare venita din durerea esecului. Succesul tine de organism, de sansa, de noi. Conduita medicului este ireprosabila. Sa nu uitam totusi ca, asa cum ziceau fetele, eu si sint convinsa ca multe fete, nu m-am simtit normala decit la Dr. Zadori. Si intotdeauna m-am inarmat cu rabdare, pentru ca, TOATA LUMEA care merge acolo are probleme si pentru fiecare sint cele mai importante...asa ca asteptam...cu drag...o sansa pe care in tara nu am gasit-o...si daca iti doresti suficient...nu conteaza cit astepti sau cum ti se pare ca se poarta asistentele si dr...astepti SANSA... Va pup pe toate!!!!
crisis81 Postat Mai 17, 2009 Autor Raport Postat Mai 17, 2009 zapp id="red">FELICITARI PENTRU POSTARE !!! Complet adevarata! Olgutza id="red">.... mai asteapta si ai sa te convingi de anumine chestii(sau sa dea Dumnezeu sa nu)... chiar daca nu ti se pare.... esti inca la inceput. Stiai ca acum 1, 5 ani el era total impotriva scoaterii trompelor? Poti s-o intrebi pe Dannette. Din pacate sunt multe lucruri care s-au schimbat. Iar cele care au avut norocul reusitei din din prima sau a doua incercare nu s-au lovit de multe. Zadori este un medic foarte bun pentru cazurile usoare gen trompe infundate sau probleme cu spermograma sau unele femei care pana la urma reusesc sa ramana si fara FIV. Stiu multe fete care au spus exact ce a spus Zapp id="red">dar nu pe forum. Nu le numesc eu dar sper sa intre si sa scrie. Eu personal am primit "ignore" cand m-am desteptat si am inceput sa pun prea multe intrebari medicale.... lucruri care el trebuia sa ma intrebe pe mine si nu invers. Am sa va spun un singur lucru, ultimul despre cazul meu si nu vreau sa mai dezgrop mortii. Daca as fi continuat cu Aspirin protect, si nu as fi intrerupt conform schemei, sarcinile mele nu s-ar fi oprit din evolutie. Nu necesita decat o privire mai atenta asupra analizelor, dar eu pe vremea aceea nu stiam si ma lasam pe mana medicului, ca asa este normal, nu? A fost foarte dureros sa aflu asta si nu am vrut sa spun nimic pentru ca se putea interpreta de genu': "nu mai face FIV la Zadori si acum il critica" [pup][pup] Cris mami de [fetita] Teodoraid="red">[foto] "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."id="red"> - Dale Carnegie id="size1">
Avalon Postat Mai 17, 2009 Raport Postat Mai 17, 2009 Citat:citat din mesajul lui crisis81Eu personal am primit "ignore" Cris mami de [fetita] Teodoraid="red">[foto]"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."id="red"> - Dale Carnegie id="size1">align="right" id="quote2">Ma scuzi ca intervin din nou (a treia oara) aici tocmai in mijlocul disputei voastre... Tu te ocupi de lista aceasta de la inceputul capitolului? sau doar ai deschis capitolul si trebuie sa cer unui moderator sa ma treaca pe lista? Sper ca nu primesc din nou eu personal un IGNORE de la tine...***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************Avalonid="size1"> [gravi] 12+ [bb]id="teal">id="Georgia">
crisis81 Postat Mai 17, 2009 Autor Raport Postat Mai 17, 2009 Citat:citat din mesajul lui AvalonCitat:citat din mesajul lui crisis81Eu personal am primit "ignore" Cris mami de [fetita] Teodoraid="red">[foto]"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."id="red"> - Dale Carnegie id="size1">align="right" id="quote2">Ma scuzi ca intervin din nou (a treia oara) aici tocmai in mijlocul disputei voastre... Tu te ocupi de lista aceasta de la inceputul capitolului? sau doar ai deschis capitolul si trebuie sa cer unui moderator sa ma treaca pe lista? Sper ca nu primesc din nou eu personal un IGNORE de la tine...***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************Avalonid="size1"> [gravi] 12+ [bb]id="teal">id="Georgia">align="right" id="quote2">Frateeeeeeeeeeeeeee, poti sa ai putina rabdare????[bang][bang]Nu e singurul lucru de care ma ocup si dureaza ceva modificare listutzei, ok? Nu m-am obligat sa stau non stop aici dc am deschis capitol, mai am si alte treburi. Nu te-am ignorat niciodata, pana acum... pur si simplu citesc si scriu cand am si eu timp si daca imi dai voie, mai uit unele postari..... Cris mami de [fetita] Teodoraid="red">[foto]"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."id="red"> - Dale Carnegie id="size1">
pamy Postat Mai 17, 2009 Raport Postat Mai 17, 2009 [hopsieu] buna fete dragi!! crisis81id="red"> iti multumim ptr noul capitol,sa va traiasca alaturi de voi minunea TEOid="red"> care e o dulceata de fetita !Si cum nu stau si eu asa degeaba as vrea sa scrii si la mine ca am facut si FIV nr 1 la dr.Zadori in luna mai 2009,embriotansferul in 18 mai. liana 30 id="red"> felicitari si din partea mea pentru ANNE MARIE CATALINAid="red"> alsimaid="red"> cum puteam eu sa te las eu aradeanca mea!!Sunt aici sa ne sustinem una pe cealalta!Te pupp [pup]x3 Legat de discutiile despre medici,eu cred ca reusita fiecaruia in parte depinde de multe aspecte.De ex eu am inceput trat ptr fiv nr.1 in luna aprilie dar dr.Zadori dupa 3 z de tratament a considerat ca trebuie oprit din cauza ca imi crestea doar un fulicul mai mare pe langa ceilalti mai mici si nu vroia Zadori sa fie cumva un chist.Eu nu cred ca Z trece cu vedere fiecare caz in parte si nici el nu e raspunzator de cum ne reactioneaza noua organismul.La mine,nu am stiut ca nu imi raspunde un ovar la stimulare si ce ar fi acum sa dau vina pe medic?Organismul nostru e plin de necunoscute.E greu sa treci prin procedurile legate de FIV dar cel mai important lucru e sa nu incercam sa dam vina pe nimeni ci sa luptam pana ce vom reusi.Stiu ca e greu si din punct de vedere psihologic si financiar dar e important sa punem pe primul loc in viata lupta ptr a avea un bebe.Nu postez intr-o bogata care nu are ce face cu banii,Fiv-ul ptr mine acum cativa ani era doar un vis,dar D-zeu ne vede suferinta si ne ajuta odata si odata sa ne indeplinim visul!Sper ca nu v-am plictisit si va pup pe toate fara nici o exceptie [pup] felixid="red"> te pup ali762000id="red"> ce faci burtica? raluca id="red">
Postări Recomandate