Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

 

Laura, eu fac mai multe cu pieptul de pui din supa:

 

il bat, condimentez si dau prin pesmet si ou si-l prajesc

il prajesc doar condimentat si-l amestec in salata verde sau asortata, sau linga o salata

il pun in cuptor intr-o tava cu dovlecel, usturoi, ardei gras, intr-un strop de ulei si apa (mai intii las legumele sa se inmoaie)

il tai bucatele, pun un strat de brocolli oparit, mozarella, condimente, un strop de ulei si-l pun la microunde un minut- si am gata meniul pentru Tudor

in salata de beuf, sau salata asortata cu porumb+castravete murat+mazare dar fara maioneza

 

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Postat

-cubulete, langa o salata sau langa niste spaghete/paste;

-taiat fasiute si facut din el alaturi de multe legume o mancare chinezeasca;

-taiat cubulete adaugat in rizzoto;

- taiat fasiute facut un ostrope/ un sos de rosii cu mult usturoi;

...ma mai gandesc.

 

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

POZE

www.haineshicdama.blogspot.com

http://picasaweb.google.com/lucagabriel07

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

 

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Postat

idei simple si executate rapid.

 

- ostopel cu legume sau simplu

- cubulete in sos pt. paste

- cu legume la cuptor

- cubulete in salata de legume

- baghete crocante cu pesmet la cuptor

- piept cu smantana(reteta pui cu smantana) cu ciuperci si alte legume sau fara.......

- fasole verde cu piept de pui

 

 

Postat

Mi-ati dat deja multe idei bune, dar sunt recunoscatoare pentru orice alte propuneri [pup]

 

Eu pana acum pieptul de pui l-am pus doar in salata de cartofi cu maioneza si tulpina de telina, fiert in sos de rosii si cu alte condimente si pus peste spaghete, sau pus in salata verde cu crutoane etc. Si eu ca eu, dar sotul s-a plictisit de ele, in plus trebuie sa fac feluri in care puiul sa se simta si vada cat mai putin [:I] (e tare mofturos, nu-i place carnea fiarta asa ca trebuie sa fiu inventiva in a o "ascunde").id="Comic Sans MS">

 

 

 

__________________

Puterea din noiid="navy">id="size1">id="Comic Sans MS">

id="right">id="navy">

 

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Laura B
Mi-ati dat deja multe idei bune, dar sunt recunoscatoare pentru orice alte propuneri [pup]Eu pana acum pieptul de pui l-am pus doar in salata de cartofi cu maioneza si tulpina de telina, fiert in sos de rosii si cu alte condimente si pus peste spaghete, sau pus in salata verde cu crutoane etc. Si eu ca eu, dar sotul s-a plictisit de ele, in plus trebuie sa fac feluri in care puiul sa se simta si vada cat mai putin [:I] (e tare mofturos, nu-i place carnea fiarta asa ca trebuie sa fiu inventiva in a o "ascunde").id="Comic Sans MS">
__________________Puterea din noiid="navy">id="size1">id="Comic Sans MS">
id="right">id="navy">
align="right" id="quote2">So:Incalzesti ulei de masline iontr-o tigaie si pui la calit ceapa verde taiata marunt si 1-2 usturoi pisati (1-2 minute). Apoi adaugi morcov si/ sau telina taiata cubulete sau rasa. Apoi adaugi carnea de pui taiata marunt sau tocata in food proccessor (eu asa fac cu cea de vitel). Lasi totul pe foc inca vreo 5 minute sa se amestece aromele. Adaugi cateva linguri de vin rosu (nu-i obligatoriu dar e f gustos) si apoi rosii cubulete sau pasta de rosii. Adaugi busuioc, cimbru, 1 foie de dafin, piper, sare dupa gust si un praf de scortisoara si o lingurita de zahar (ca sa balansezi aciditatea rosiilor). Lasi 10 minute la foc mic.Intre timp firbi cartofi pentru piure. Cand sunt fierti, faci un piure, nu foarte fin si nu foarte lichid (cu ulei de masline si smantana il fac eu).Ungi o tava, vas de sticla cu ulei de masline, pui sosul de pui (mai poti adauga: mazare fiarta, putin porumb, linte sau naut fierte, etc). Deasupra pui piureul cat sa acopere sosul. Deasupra razi branza (parmezan sau cheddar sau ce va place voua) si lasi in cuptor , la 180 de grade C aprox 30 de minute. People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. ShawZero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!Anda si Carina (deja domnisoara)http://andaoana.wordpress.com/http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Postat

Nici la noi nu are trecere carnea fiarta, astfel ca eu eu tai carnea de pe os si fierb in supa doar osul cu resturile ce raman pe el [:D] si mai pun spatele de pui in supa.(partea fara carne)

Pieptul in sine il foloresc de cele mai multe ori la snitele sau il fac pe gratar.

Postat

- un piept de pui taiat zaruri

- ananas (din compot, bine scurs)

- cateva linguri de maioneza sau doar ulei

- sare, piper

se amesteca bine toate ingredientele, compozitia obtinuta poate fi folosita pt a umple rosii, ardei, poate fi asezata pe foi de salata verde sau spanac

se serveste rece

 

Postat

Il pot folosi in sandvisuri, si aici combinatiile sunt infinite:

- paine cu unt si fasii de piept de pui, cu multisor piper

- paine cu unt cu ceapa tocata, fasii de piept de pui si felii fine de rosii

- paine cu crema de branza, fasii de piept de pui, felii de castraveti

 

... si tot asa ....

 

Il poti taia cubulete, il amesteci cu o mana de paste fierte, sare piper busuioc, bati 2-3 oua cu un strop de smantana si multisor cascaval, amesteci tot si dai la cuptor pana se intareste binisor: budinca de pui cu paste!

 

Aceeasi combinatie dar inlocuiesti pastele cu cartofi fierti

 

Il poti transforma in pasta pentru tartine daca-l blenderuiesti bine bine cu un pic de unt, verdeturi la alegere, sare piper si un pic de ulei de masline.

 

Saaau, cand faci supa pastrezi niste zeama in care fierbi un pilaf, iar cand e gata, tai pieptul de pui fasiute si-l pui in pilaf. Sa aibe si el carnita.

 

Sau il lasi in supa. Cel mai simplu. [:D] (am glumit, nici al meu sot nu serveste carne de pui fiarta, insa in supa pur si simplu o ocoleste).

 

Pe de alta parte, poti include pieptul de pui fiert in orice mancarica de legume care n-are carnita. Mai dai un clocot sa se imbine de aromele mancaricii si gata.

 

Mina si

Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati

din:09.09.2004

cronicile vizigotului

TocanaDeCuvinte

Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...



×
×
  • Creează nouă...