Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

teacadra2009, pe la inceputurile mele in ale medicilor, am vrut sa fac testul asta si mi s-a zis ca e pueril, ca nu prea are relevanta si ca ar fi mai bine sa fac teste de imunitate si coagulare. intra la boli imune si poate iesi mai lamurita de acolo. pt aciditate exista un regim alkalin f bine de urmat cand incerci sa concepi, fara zahar, paine, etc.

The only choice in life is love vs. fear. I choose love. ALWAYS.

Postat
a tinut cineva acest regim alcalin? m-am uitat pe net, dar nu sunt lamurita. de exemplu in unele articole scrie ca ciupercile sunt alcaline, iar in altele ca sunt acide. [detectiv]trebuie sa consult un nutritionist?[:-/]
Postat

buna. ciupercile sunt permise. nu prea am timp sa scriu pe forum, scuza-ma. am tinut eu regimul si mi-a facut f bine. acuma din motive obiective l-am suspendat pt ca trebe sa beau cafea. am observat ca imi face f mult rau cafeaua am trombofilie si imi agraveaza simptomele, imi cade parul, mi se umfla si se inrosesc picioarele la sf zilei. deci eu cred ca cafeaua si zaharul, painea-influenteaza metabolismul glucidic si coagularea sg, deci si implantarea. sunt multe chestii care le observ de cand am aflat ca am pb asta. incerca sa te tii de regim si o sa vezi ca te simti mult mai bine. multe carnuri sunt acide prin descompunerea proteinelor dar ai si carnuri permise. nu trebuie sa tii asa strict, sa nu te simti restransa, ar fi bine sa devina un mod de viata. multe boli vi din dezechilibrul asta acidobazic in organism.

te-am pupat, succes. fa un hsg sa vezi daca stai bine cu trompele si fii sigura ca ai ovulatie lunara. asta cu aciditatea este minora.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...