tecadra2009 Postat Mai 17, 2009 Raport Postat Mai 17, 2009 MUSETE E PRIN PREAJMA? STIU CA SI TU AI AVUT TESTUL POSTCOITAL NEGATIV. AI REZOLVAT CEVA?[hopsieu] A URMAT CINEVA UN TRATAMENT HOMEOPAT PENTRU GLERA ACIDA SI A REUSIT SA RAMANA INSARCINATA? [gravi] Citează
marius Postat Mai 17, 2009 Autor Raport Postat Mai 17, 2009 Te rog sa nu mai scrii cu majuscule. Un text normal este la fel de bine citit deci nu abuza de culori si dimensiuni. Multumesc. Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video Pagina legislativa Citează
claudia79 Postat Mai 17, 2009 Raport Postat Mai 17, 2009 teacadra2009, pe la inceputurile mele in ale medicilor, am vrut sa fac testul asta si mi s-a zis ca e pueril, ca nu prea are relevanta si ca ar fi mai bine sa fac teste de imunitate si coagulare. intra la boli imune si poate iesi mai lamurita de acolo. pt aciditate exista un regim alkalin f bine de urmat cand incerci sa concepi, fara zahar, paine, etc. The only choice in life is love vs. fear. I choose love. ALWAYS. Citează
tecadra2009 Postat Mai 18, 2009 Raport Postat Mai 18, 2009 claudia79 Multumesc mult Claudia!daca intalnesti pe cineva care a reusit sa rezolve problema, te rog, sa ma anunti.am sa tin acest regim. Citează
tecadra2009 Postat Mai 19, 2009 Raport Postat Mai 19, 2009 a tinut cineva acest regim alcalin? m-am uitat pe net, dar nu sunt lamurita. de exemplu in unele articole scrie ca ciupercile sunt alcaline, iar in altele ca sunt acide. [detectiv]trebuie sa consult un nutritionist?[:-/] Citează
claudia79 Postat Mai 19, 2009 Raport Postat Mai 19, 2009 buna. ciupercile sunt permise. nu prea am timp sa scriu pe forum, scuza-ma. am tinut eu regimul si mi-a facut f bine. acuma din motive obiective l-am suspendat pt ca trebe sa beau cafea. am observat ca imi face f mult rau cafeaua am trombofilie si imi agraveaza simptomele, imi cade parul, mi se umfla si se inrosesc picioarele la sf zilei. deci eu cred ca cafeaua si zaharul, painea-influenteaza metabolismul glucidic si coagularea sg, deci si implantarea. sunt multe chestii care le observ de cand am aflat ca am pb asta. incerca sa te tii de regim si o sa vezi ca te simti mult mai bine. multe carnuri sunt acide prin descompunerea proteinelor dar ai si carnuri permise. nu trebuie sa tii asa strict, sa nu te simti restransa, ar fi bine sa devina un mod de viata. multe boli vi din dezechilibrul asta acidobazic in organism. te-am pupat, succes. fa un hsg sa vezi daca stai bine cu trompele si fii sigura ca ai ovulatie lunara. asta cu aciditatea este minora. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.