Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

buna seara,

in curand voi avea nevoie sa printez f mult (negru in special). In momentul de fata am o multifunctionala dar costa f mult cartusul (cel negru e cam 120 lei) si nu cred ca mi-ar ajunge o luna.

Am primit un sfat de genul sa-mi cumpar acel Hp mic si ieftin care costa 100 lei cu tot cu cartusul negru si cel color si cand se termina sa-mi cumpar alta (pt ca separat, cartusele costa mai mult).

Ce ma sfatuiti? la ce tip de imprimanta consumabilele sunt mai ieftine si cam la cate pagini fac fata?

multumesc

Bucurie!

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

salut...

daca ai foarte mult negru, preferabil ar fi o imprimanta laser. problema e ca in acest moment nu sunt pe piata imprimante laser ca sa mai merite. au cartuse mici (700-800 pagini). singura imprimanta care ar merita sa fie cumparata e un multifunctional laser Canon 4010 sau 4040. are cartus de 2000 pagini care se reincarcata la un pret de 40-50 RON. odata la 3 incarcari va trebui sa iti schimbi cilindrul => 100 RON.

daca trebuie sa scoti si color atunci problema e mai complicata. trebuie sa iti spun ca firma CANON a cumprat divizia de imprimante de la HP => aceeasi Marie, cu alta palarie. iti trebuie o imprimanta care sa se incarce usor acasa, fara sa mai dai tu bani la cineva sa-ti incarce cartusele. Din gama Canon ia o imprimanta care are cartusele PG40 - black si CL41 - color. din gama HP o imprimanta cu cartusele 27 sau 56 - black si 28 sau 57 - color. aceste cartuse se reincarca acasa foarte usor. pur si simplu dezlipesti eticheta de pe partea de sus a cartului si cu o seringa pui cerneala (cerneala pentru imprimanta respectiva 100ml - 10RON = 6 incarcari). la cartusul negru ai o singura gaura unde sa pui cerneala, la cel color 3 gauri - cate una pentru fiecare culoare. in momentul cand achizitionezi o imprimanta cu cartusele astea, imi dai un mesaj si te ajut.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene, Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...