Tala Postat Mai 17, 2009 Raport Postat Mai 17, 2009 buna seara, in curand voi avea nevoie sa printez f mult (negru in special). In momentul de fata am o multifunctionala dar costa f mult cartusul (cel negru e cam 120 lei) si nu cred ca mi-ar ajunge o luna. Am primit un sfat de genul sa-mi cumpar acel Hp mic si ieftin care costa 100 lei cu tot cu cartusul negru si cel color si cand se termina sa-mi cumpar alta (pt ca separat, cartusele costa mai mult). Ce ma sfatuiti? la ce tip de imprimanta consumabilele sunt mai ieftine si cam la cate pagini fac fata? multumesc Bucurie! Citează
Laura25 Postat Mai 18, 2009 Raport Postat Mai 18, 2009 salut... daca ai foarte mult negru, preferabil ar fi o imprimanta laser. problema e ca in acest moment nu sunt pe piata imprimante laser ca sa mai merite. au cartuse mici (700-800 pagini). singura imprimanta care ar merita sa fie cumparata e un multifunctional laser Canon 4010 sau 4040. are cartus de 2000 pagini care se reincarcata la un pret de 40-50 RON. odata la 3 incarcari va trebui sa iti schimbi cilindrul => 100 RON. daca trebuie sa scoti si color atunci problema e mai complicata. trebuie sa iti spun ca firma CANON a cumprat divizia de imprimante de la HP => aceeasi Marie, cu alta palarie. iti trebuie o imprimanta care sa se incarce usor acasa, fara sa mai dai tu bani la cineva sa-ti incarce cartusele. Din gama Canon ia o imprimanta care are cartusele PG40 - black si CL41 - color. din gama HP o imprimanta cu cartusele 27 sau 56 - black si 28 sau 57 - color. aceste cartuse se reincarca acasa foarte usor. pur si simplu dezlipesti eticheta de pe partea de sus a cartului si cu o seringa pui cerneala (cerneala pentru imprimanta respectiva 100ml - 10RON = 6 incarcari). la cartusul negru ai o singura gaura unde sa pui cerneala, la cel color 3 gauri - cate una pentru fiecare culoare. in momentul cand achizitionezi o imprimanta cu cartusele astea, imi dai un mesaj si te ajut. Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.