adria.bh Postat Iulie 13, 2010 Raport Postat Iulie 13, 2010 decand e mai cald, fetita mea se irita in zona inghinala, nu poarta scutec,o spal in fiecare zi cu musetel, dar nu stiu ce crema sa ii pun, i am pus nidoflor, ce i drept cu el ii trece dar nu i bine sa fie adm mult timp la rand. Citează
szivarvany Postat Iulie 13, 2010 Raport Postat Iulie 13, 2010 A luat antibiotic recent ? In caz de iritatii, noi folosim bepanthen sau de galbene, carpicon, cutaden. Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red"> _____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1"> Avem foto in concurs si acum ne laudamid="purple"> Citează
oana_s Postat Iulie 13, 2010 Raport Postat Iulie 13, 2010 Fiica-mii ii merge bine cu Reviken, in caz de iritatii majore. Oana si Mara 11.08.2004 Noi Citează
alex_andra Postat Iulie 13, 2010 Raport Postat Iulie 13, 2010 eu iti recomand cu caldura un pediatru dermatolog. el, probabil iti va da reteta cu crema preparata in farmacie, special pentru iritatia fetitei tale. din experienta proprie iti spun ca crema preparata este net superioara celor existente deja. si noi am trecut prin iritatii, am dat-o cu jde creme, ceaiuri de tot felul, etc. nu au avut efectul scontat. in schimb crema recomandata de dermatolog a facut-o bine in 2 zile. dar specific: pediatru dermatolog, nu generalist. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR Citează
CorinaDani Postat Iulie 14, 2010 Raport Postat Iulie 14, 2010 mergi cu fetita la un dermatolog pediatru, e foarte posibil sa fie vorba despre o (supra)infectare cu o ciuperca (de ex candida, dar poate fi si altceva), asa ca ceaiul de musetel este egal cu zero in acest caz. nu folosi pudra de talc pe zona iritata, mai rau se va irita. cu ce fel de sapun o speli pe fetita ta ? ai incercat sa-i pui chilotei un pic mai mari, ca sa fie mai aerisita zona si sa nu o jeneze marginea chilotului ? pana la rezolvarea problemei, s-o stergi prin tamponare, cu un prosop ff moale sau un scutecel de finet. daca nu e vorba despre o micoza, ci doar de o iritatie de la caldura, poti incerca mustela - crema pentru iritatii GRAVE de scutec, face minuni, de pe o zi pe alta, eu am folosit-o cu succes si la cicatrizarea micilor julituri din genunchii fetitei mele, mi-am dat si eu de cateva ori pe arsurile accidentale de pe maini (fier de calcat incins, ulei incins, capac tigaie incins) si pana a doua zi aproape ca s-au vindecat, insa erau arsuri mici. costa cam 45-50 ron am inteles ca si pasta petrini, preparata in anumite farmacii, este foarte buna. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează
CorinaDani Postat Iulie 14, 2010 Raport Postat Iulie 14, 2010 deramtita poate fi si de la detergentul si/sau balsamul de rufe pe care le folosesti...sau poate renovarea camerei a declansat o reactie alergica, acum este si foarte cald, si totul se amplifica...cat de cald e in camera ei/in casa ? pentru baita (par si corp) poti folosi gelul de la bubchen, scrie pe el ca este indicat in dermatita atopica; este mai accesibil ca pret decat produsele din gama mustela sau klorane pentru rufele fetitei iti recomand detergentul si balsamul sano sensitive, sunt speciale pentru pielea delicata a bb-lusilor Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează
anca81 Postat Iulie 17, 2010 Raport Postat Iulie 17, 2010 Nu o mai spala cu musetel ci doar cu un gel/sapun pentru copii de calitate. Pentru iritatii e foarte buna crema Sudocrem, din farmacii. [copil]Carlaid="purple"> & [9cer] mami id="purple">id="size2">id="Script MT Bold"> Citează
A_Iulia Postat Iulie 17, 2010 Raport Postat Iulie 17, 2010 Recomandarea mea este ca, pe langa tratamentul pe care ti-l va da und ermatolog, sa nu folosesti deloc hartie igienica - ci doar servetele umede pentru bebelusi. Aceasta este singura metoda care a dat rezultate la noi (dupa ce am vizitat vreo 4 dermatologi si am aplicat n-spe variante de tratamente posibile, inclusive antibiotic, creme de tot felul, apa termala avene etc) Citează
dannygp Postat Iulie 24, 2010 Raport Postat Iulie 24, 2010 sal. bepanthenul si cutadenul nu-i indicat sa fie administrat pe o perioada de timp mai mare de 12 zile consecutive , in cazul in care iritatia persista consultati un dematolog,deoarece iritatia poate fi o reactie adversa cauzata de o suprainfectie . totusi dupa o perioada de 6-8 zile , dupa experienta mea , toate iritatiile dispar , mai ales cele cauzate de caldura sau textile iritante. o seara placuta. dannygp Citează
emilia.m Postat Iulie 26, 2010 Raport Postat Iulie 26, 2010 Pana mergi la dermatolog incearca cu crema de galbenele de la farmacie sau plafar. Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.